Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oneil

[Rezolvat]RuLLzZs - Spawn Kill

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: Scarface

Numele EXACT celui pe care îl reclam: RuLLzZs

Screenshot-uri: SS 1

Si ucis a doua oara

SS 2

Aicia a fost ucis a doua oara

Descriere a situa? iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Spawn kill, puti vedea in SS, eram la spawn ballas vine si incepe sa traga in noi.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu erau.

Poate posta ca martor Jones.

Posted

Vanatori?, ma vezi pe mine ca am postat ceva?, scarface a hotarat sa posteze, acum in legatura cu pozele, nu incerca sa pacalesti,pozele tale sunt facute dupa ce m-ai omorat fara ca eu sa te atac,dupa asta era normal sa te atac doar nu stateam din nou sa ma omori,bafta

Edit: Ti-am explicat pozele tale sunt facute dupa ce m-ai omorat fara ca eu sa te atac se vede clar din prima poza ca tu ai inceput sa dai F8 dupa ce m-ai omorat

Last Edit: Deci sa-ti mai spun odata,in poza "Si ucis a doua oara" se vede destul de bine cat era ora cand tu m-ai omorat fara ca eu sa te atac, iar pozele tale sunt facute la alta ora , fara ca incidentul sa se intample, chestia cum ca eu am tras in tine da am facut-o dar dupa ce m-ai omorat prima data.

Posted

Veneam dinspre biserica(de langa spawn vostru) cand mi-ai tras tu in masina de mi se schimbase camera,se vede in ss hp`ul masinii si dupa asta te-am omorat prima data

Posted

Frate dar minte mult asta sa mor io :))) cica de la biserica, si ei venise parcau masinile in fata la baza si stateau acolo.

Posted

Frate dar minte mult asta sa mor io :))) cica de la biserica, si ei venise parcau masinile in fata la baza si stateau acolo.

Adevar grai baiatul asta, care raspunde la numele de Scarface. Din spusele lui ("ei venise" ..ca nu le-a placut tuturor la scoala) reiese ca rullzzs nu era singur, intr-adevar ..eram si eu, tocmai de aceea postez. In acest Screen Shot, se poate vedea cum jones trage in noi si ..citind ceea ce-a scris scarface, putem lesne observa tendintele vanatoresti ale acestuia, ..il pune pe jones in stand by, spunandu-i ca are destule poze si ca se duce sa faca "posta"

Posted

Adevar grai baiatul asta, care raspunde la numele de Scarface. Din spusele lui ("ei venise" ..ca nu le-a placut tuturor la scoala) reiese ca rullzzs nu era singur, intr-adevar ..eram si eu, tocmai de aceea postez. In acest Screen Shot, se poate vedea cum jones trage in noi si ..citind ceea ce-a scris scarface, putem lesne observa tendintele vanatoresti ale acestuia.

Sa iti mai explic si tie odata ca eu am inceput sa trag in voi dupa ce am fost omorat prima data fara ca eu sa atac?,vezi poza "Si ucis a doua oara" si vezi si pozele lui Rullz care sunt facute dupa..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...