sidelol Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Nick: Sidelol Level(Minim 2): 16 Motivul aplicatiei: Vreau sa ma alatur firmei voastre. (deoarece sunt si un om al legii) Pentru ce divizie aplici(Protectie, Paza, Transport securizat,Spionaj Monitorizare, sau coordonator): Eu pot sa fac parte din toate diviziile daca este cazui, las la aprecierea liderului Esti o persoana serioasa?:Da Factiune: PD Ai citit regulamentul pentru angajati? Esti de acord cu el?: Desigur
Potco Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Acceptat in diviziile Paza, Protectie si Transport! Atentie, Vineri la ora 19:00 sedinta!
spades Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 E prea devreme la 19. Dabia atunci ies de la scoala. Ar fi mai bine la 20:30
Supreme Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nick: 4ezee Level(Minim 2): 14 Motivul aplicatiei: Paza , Protectie , Transport securizat Pentru ce divizie aplici(Protectie, Paza, Transport securizat,Spionaj Monitorizare, sau coordonator): Spionaj Monitorizare =) Esti o persoana serioasa?: Da :D Factiune: - Ai citit regulamentul pentru angajati? Esti de acord cu el?: Da
Guest LastKiss Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nick: sKyNNNeT Bo$$ Level(Minim 2): 9 Motivul aplicatiei: Paza , Protectie , Transport securizat Pentru ce divizie aplici(Protectie, Paza, Transport securizat,Spionaj Monitorizare, sau coordonator): Protectie,paza,transport securizat,coordonator. Esti o persoana serioasa?: Da ;;) Factiune: Cea mai puternica mafie ( Triade ) Ai citit regulamentul pentru angajati? Esti de acord cu el?: Da
Potco Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 4ezee acceptat in diviziile Spionaj & Monitorizare! SkyNNNet acceptat in diviziile Paza, Protectie & Transport
Potco Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Atentie! Sedinta va fii la ora 21:00, am schimbat ora din cauza ca unii membrii nu puteau ajunge! :)
Potco Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Sedinta se amana pe maine, am niste probleme si tre sa le rezolv, deci maine la ora 20:00 sedinta! Scuze de double post dar nu merge edit
Steven Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Nick: Steffy Level(Minim 2): 7 Motivul aplicatiei: vreau sa va ajut cu ce pot Pentru ce divizie aplici(Protectie, Paza, Transport securizat,Spionaj Monitorizare, sau coordonator): Protectie Esti o persoana serioasa?: da Factiune: momentan niciuna Ai citit regulamentul pentru angajati? Esti de acord cu el?: DA
Potco Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Atentie! La ora 20:00 toti sa fiti on-line, avem sedinta!
Potco Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Lista Membrilor Directori(Cei care conduc firma, care o finanteaza): Potco kvL Coordonatorii(Cei care conduc si antreneaza diviziile): Scarface Membrii: "!"XanderZzZz(Paza) "!"McQueen(Paza & Protectie) SkateRZ(Protectie) "!"lady_d(Spionaj) "!"BoBiTza(Paza, Protectie & Transport) "!"Smile(Paza, Protectie & Transport) "!"gory(Paza, Protectie & Transport) Madalin(Transport Securizat) (C.I.A)Sabin13(Paza & Protectie) "!"Monster(Paza & Transport) Sidelol(Paza, Protectie & Transport) "!"4ezeee(Paza, Protectie & Transport) Steffy(Protectie) Advertisment "!" Azi la sedinta au fost prezenti doar: kvL, steffy, Madalin, si Sabin, a da si Sidelol a intrat tarziu. Membrii care au fost la sedinta au primit cate o prima, SkyNNNet a fost dat afara, iar restu care nu au anuntat au cate un advertisment, la doua OUT!
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nick: Amarok Level(minim 2) : 19 Locatia si ora(Unde se va desfasura activitatea): Vineri,ora 18:00 ,spawn scoala LS De ce divizie/divizii aveti nevoie: Paza & protectie :> Ai luat la cunostinta regulamentul pentru clienti?: Da eu vroiam paza si protectie nu vroiam sa fiu membru :mellow: Deci,revenim ... Nick: Amarok Level(minim 2) : 20 Locatia si ora(Unde se va desfasura activitatea): Pai am nevoie de un bodyguard vro 5 ore sa se tina dupa mine si sa ma apere de infractori B-) De ce divizie/divizii aveti nevoie: Paza & protectie Ai luat la cunostinta regulamentul pentru clienti?: Da
(C.I.A)Sabin13 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nick: Amarok Level(minim 2) : 19 Locatia si ora(Unde se va desfasura activitatea): Vineri,ora 18:00 ,spawn scoala LS De ce divizie/divizii aveti nevoie: Paza & protectie :> Ai luat la cunostinta regulamentul pentru clienti?: Da eu vroiam paza si protectie nu vroiam sa fiu membru :mellow: Deci,revenim ... Nick: Amarok Level(minim 2) : 20 Locatia si ora(Unde se va desfasura activitatea): Pai am nevoie de un bodyguard vro 5 ore sa se tina dupa mine si sa ma apere de infractori B-) De ce divizie/divizii aveti nevoie: Paza & protectie Ai luat la cunostinta regulamentul pentru clienti?: Da Rezolv eu.
(C.I.A)Sabin13 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Rog un admin sa inchida azia security.Motiv:lipsa clienti/angajati si liderii nu mai activeaza.
Alezander Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick: Alezander Level(Minim 2): 14 Motivul aplicatiei: pentru a ajuta Pentru ce divizie aplici(Protectie, Paza, Transport securizat,Spionaj Monitorizare, sau coordonator): Protectie Esti o persoana serioasa?: da Factiune: F.B.I Ai citit regulamentul pentru angajati? Esti de acord cu el?: DA