voodoochild Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Salut! In primul rand e Sazdu nu Szadu...in al 2-lea rand, gramatical ceea ce ti-am adresat eu reprezinta doar o urare, de bine de rau, nu conteaza, dar, este imposibil a te simti ofensat in vreun fel. Avand in vedere ca nu am puterea sa controlez viata familiei tale, sau cauzele mortii, vorbele mele nu au nici o valoare. In urma gestului facut de tine, ti-am adresat acele cuvinte, exprimandu-mi furia prin cuvinte (cu repetarea de rigoare). Apropo, ai ceasul dat inainte, cu mult! Era 6 dimineata, si motivul a fost ca tu, Enc1cpm, mi-ai furat bokul...sincer sa fiu, cati ar suporta sa li se fure bokul si sa taca din gura? Daca am ajuns sa ne postam pentru asemenea chestii sau pentru pick-ul la zen, e clar...farmecul jocului e un zero ciopartit. Ti-am cerut scuze, fiind in acelasi guild mai nou, le-ai refuzat...ramane sa iau ss in urma deciziei adminului, pentru ca desi gramatical am dreptate, saracul nostru Enc1cpm s-a simtit atat de ofensat incat nu s-a putut abtine sa nu ma posteze. Spor.