Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest mathy

FIECARE JUCATOR SA POSTEZE UN ALT

Recommended Posts

Posted

Pentru cei care posteaza la orice miscare , nu mai bine postati numai daca sunteti implicati in cauza, asa nu mai faceti voi treaba adminilor, nu mai vanati in stanga si in dreapta daca o tineti asa servaru se duce draq o sa va treziti asa cum alti care au fost contra si au vanat pe care cum a putut ,nu se stie poate intr-o zi veti fii chiar voi cei vanati . :crazy:

Posted

Pentru cei care posteaza la orice miscare , nu mai bine postati numai daca sunteti implicati in cauza, asa nu mai faceti voi treaba adminilor, nu mai vanati in stanga si in dreapta daca o tineti asa servaru se duce draq o sa va treziti asa cum alti care au fost contra si au vanat pe care cum a putut ,nu se stie poate intr-o zi veti fii chiar voi cei vanati . :crazy:

daca toata lumea ar juca conform cu regulamentul degeaba ar exista vanatori pe sv :whistle:

Guest TE--AM_ARS_FRAIERE
Posted

lasa caterinka fraiere si joaca fara programe si nare cine te vana

Guest Interzisa
Posted

Prea multa vanatoare, prea multa nesimtire, daca nu s-ar mai folosi programe interzise, n-ar mai fii vanatoare, n-ar mai fii acest limbaj degradabil pe gloobal sau forum din partea player-ului de pe linkmania. Nu e corect ca e vanatoare dar nu e corect ca sa se foloseste acel clicker. Si daca eu nu il folosesc de mine sa fie vanatoare cat or vrea la un momendat se vor satura cand vor realiza ca fac munca adminilor. O sa fie prea tarziu, fiindca competitia e buna intr-un joc, dragi mei colegi de joc, nu asa se elimina competitia, se elimina dand dovada ca esti mai bun la jocul care il practici.

Nu mai folositi acel clicker!!

Noapte buna.

Posted

mai vreo 50 si ceva de zile si revine sm meu; am sa joc cu elite si am sa joc in asa fel incat sa nu aiba nimeni cum sa ma posteze, sa il las pe vanatori sa stea la coada dupa mine, fara pt, numai re off, autopick doar la iteme neexc si merg sa le vand dupa sa fac zen :))

oare numai pe mine ma amuza cum se vaneaza aici? iar admini nu au nici o reactie, dar nu asa, nici una; eu as propune asa: 60 pt elite +60 pentru vanatoare, ar fi chit :)

Posted

mai vreo 50 si ceva de zile si revine sm meu; am sa joc cu elite si am sa joc in asa fel incat sa nu aiba nimeni cum sa ma posteze, sa il las pe vanatori sa stea la coada dupa mine, fara pt, numai re off, autopick doar la iteme neexc si merg sa le vand dupa sa fac zen :))

oare numai pe mine ma amuza cum se vaneaza aici? iar admini nu au nici o reactie, dar nu asa, nici una; eu as propune asa: 60 pt elite +60 pentru vanatoare, ar fi chit :)

Pai degeaba le da si pentru vanatoare 60 pentru ca intra cu conturi secundare si vaneaza de pe el, doar sa ii sa dea pe caracterul mare.

Posted

lasa caterinka fraiere si joaca fara programe si nare cine te vana

cum sa te ascunzi in spatele unui user ?:) posteaza cu al tau smechere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...