Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eagles

revaluare eagles

Recommended Posts

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425936

daca te uiti in printuri am lasat spotul la sm la moon sau cum dracu ii zice

zici ca am murit normal imi dadea pk bili cum dracu sa stau pe spot

daca te uiti bine in poze ma duceam in spate sa nu imi dea pk faceam poza cu spotul si cu pk si el in safe zone

cum sa iau eu nefondata

sa vina bili cu preluarea si im acept soarta aici e bataie de joc cum a fost si cu gluma ce dracu nu te lasa sa stai pe spot iesi din game ca el e bk are mai multe rr si tot ei ss

normal sadi isi ea ss chiar daca vine cu dovezi il iubeati asa de tare ca si pe mine

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425936

daca te uiti in printuri am lasat spotul la sm la moon sau cum dracu ii zice

zici ca am murit normal imi dadea pk bili cum dracu sa stau pe spot

daca te uiti bine in poze ma duceam in spate sa nu imi dea pk faceam poza cu spotul si cu pk si el in safe zone

cum sa iau eu nefondata

sa vina bili cu preluarea si im acept soarta aici e bataie de joc cum a fost si cu gluma ce dracu nu te lasa sa stai pe spot iesi din game ca el e bk are mai multe rr si tot ei ss

normal sadi isi ea ss chiar daca vine cu dovezi il iubeati asa de tare ca si pe mine

iar spotul nu l-am parasit mia dat pk am fost obligat sal parasesc

Guest [SirDrago]
Posted

smeagles ai facut self , nu te-am pus eu sa apesi pe ctrl .

Nu inteleg de ce sunt eu avertizat din moment ce el nu era pe spot , pentru ca nu l-am lasat sa faca xp? poi se credea mare jmeker si dadea pk la cine venea acolo . Ti-am zis in joc sa stai in banca ta sa nu postezi ca jnuma iti iei nefondata? Ai dat poze la soulmaster intelijentu marele stiutor si te-a ars.. puteam sa te postez pentru pk ca ai dat pk acolo , dar la rugamintile lui Gecson nu am facut-o iar tu ca multumire ai postat pentru pk multiplu (verdict nefondata.)

@kite de unde era sa stiu eu ca el e in party cu moon? in fine :tiphat:

@@smeagles inca odata dejaba incerci nu te ridici la nivelul asteptarilor

biili

Posted

Vreau sa stiu care e poza cu primul pk pe care ti l-a facut pe acel spot, e cea numerotata cu 0003?

Mai lipseste poza cu 0001, as vrea sa stiu ce se vede in ea, poate ajuta.

Care dintre voi e cel cu ceasul pe alt fus orar sau doar dereglat si de ce?

Guest [SirDrago]
Posted

ealges e cu fusu orar

Posted

Am printul 001 ody printul e cand a ajuns KardamooN la spot si i-am predar spotul lui

Ce urmeza e nesmtire nu ma lasa sa fac lvl dadea pk ca poate ca e ii bili si ca are bk cu multe rr

Sa spunem acept nefondata acept si 30 de zile dar daca lui bili nu ii oferiti un ban va repeta isprava fiind sigur ca nu va lua ban

Sunt gm de guilda iar banul imi face foarte rau pleaca lumea cand un gm nu se ocupa de guilda :((

sunt in uk diferenta de fus orar e de 2 ore

Posted

Am printul 001 ody printul e cand a ajuns KardamooN la spot si i-am predar spotul lui

Ce urmeza e nesmtire nu ma lasa sa fac lvl dadea pk ca poate ca e ii bili si ca are bk cu multe rr

Sa spunem acept nefondata acept si 30 de zile dar daca lui bili nu ii oferiti un ban va repeta isprava fiind sigur ca nu va lua ban

Sunt gm de guilda iar banul imi face foarte rau pleaca lumea cand un gm nu se ocupa de guilda :((

nu plange vasile , nici nu stiu cum pot sa stea oameni aia in guild cu tine la ce ratat esti si la cum tio cauti cu alti pe global chat

tu ala neinfricatu care te bati cu pumni in piept , monstru fara mila , c?l?ul jucatorilor de mu , distrugatorul jocului de 400mb , spidermanul linkmaniei , capitanul muonline ai ajuns sa ceri indurare?

Posted

nu e indurare e dreptate iar botule tine minte pentru oameni mei din guilda prieteni da pentru restul nu veti lua cs cein din hustle la toamna

Guest UseU'reBrain
Posted

nu plange vasile , nici nu stiu cum pot sa stea oameni aia in guild cu tine la ce ratat esti si la cum tio cauti cu alti pe global chat

tu ala neinfricatu care te bati cu pumni in piept , monstru fara mila , c?l?ul jucatorilor de mu , distrugatorul jocului de 400mb , spidermanul linkmaniei , capitanul muonline ai ajuns sa ceri indurare?

:)) =)) =)) =)) =)) :))

smeagles numai tu stii ce vrei sa scrii in frazele tale

Posted

Am pus intrebarile de mai sus pentru a-mi confirma sau infirma o ipoteza. Am crezut ca e posibil ca printul lui fara tine pe spot sa fie ulterior primului pk pe tine. In situatia asta plangerea ta ar fi fost fondata.

Dar aceasta ipoteza nu se confirma. Tu ai parasit spotul anterior printului lui (benevol sau cu pk in selfdefense, nu are relevanta) iar intre timp el a inceput o preluare.

Asta inseamna ca ai pierdut spotul si asta este si diferenta esentiala fata de plangerea lui sadi pe care ati invocat-o. Sadi nu a avut nici o treaba cu acel spot, el doar a dat pk. Nu a vrut spotul, nu a vrut sa-l preia, de aceea am considerat acolo ca daca sadi nu a avut vreo pretentie asupra spotului e doar logic ca spotul sa apartina celuilalt.

Si in plus spui mai sus ca ai cedat spotul lui KardamooN, atunci de ce ai mai postat pt pk?

Fata de cele de mai sus, suspendul mi se pare corect acordat. Alte aspecte le putem discuta pe PM daca mai ai si alte nelamuriri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...