Edy Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dau drumul cand sunteti 20, daca ma poate ajuta cineva si cu un plot, as fi recunoscator.
Infernal Garden Gnome Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 i'm in idolul tau silenr ? tu esti idolu meu /facepalm
blk Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 hint: nu-i pasa nimanui de plot, nu se discuta tangential pe subiect decat in prima zi. poti sa refolosesti idei mai vechi (gen inzapeziti intr-o cabana, pierduti pe o insula etc)
Hammerel Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 I-am dat eu pm cu un scenariu ^_^ Ramane de vazut si daca o sa-l foloseasca :P
Guest LastKiss Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 I'm in,edy sper ca uitam de resentimente da?:)
Edy Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 I'm in,edy sper ca uitam de resentimente da?:) normal
Life Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 me 2, ce-ar fii daca am reusi sa strangem niste vechi playeri ?:) ..
blk Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ar fi misto sa se discute mai mult in-character. Uitati-va la primele editii de mafia ca erau mult mai roleplayish. Tin minte prima editie in care am jucat, cu vaporul. Am nimerit-o pe irnk doctor ca am zis ca am rau de mare si s-a oferit sa-mi dea un ceai. Nu mai stiu care user facuse o harta cu cabinele fiecaruia. Mult mai misto.
Life Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 dap, ar fii foarte frumos sa fie o editie ca cele dintai.. alea au fost jocuri adevarate :D
Irina Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ar fi misto sa se discute mai mult in-character. Uitati-va la primele editii de mafia ca erau mult mai roleplayish. Tin minte prima editie in care am jucat, cu vaporul. Am nimerit-o pe irnk doctor ca am zis ca am rau de mare si s-a oferit sa-mi dea un ceai. Nu mai stiu care user facuse o harta cu cabinele fiecaruia. Mult mai misto. :( i'm in!!! @wank,am dat pm la cateva persoane :)
Life Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Mersi :D .. sa vedem cati raspund, probabil ca vine si lucian
luk Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Mersi :D .. sa vedem cati raspund, probabil ca vine si lucian ultima oara cand l-am anuntat a zis c anu prea are timp..
Life Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Mersi :D .. sa vedem cati raspund, probabil ca vine si lucian ultima oara cand l-am anuntat a zis c anu prea are timp.. sa vedem.. il bat la cap
Zachary Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Am citit un topic si mai anume " Mafia 2 .. " si pare foarte interesant ..