Guest Advanced12 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Defapt acel film vrea sa dovedeasca cat de „sincer” este Bendeac cand i-a promis lui Ciprian un loc de munca sau un contract
Zozo Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ce reporter nesimtit , isi bate jocu de bietul om . Mie chiar imi place de el are o voce asa ... calda si pare asa inofensiv.
Hash Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ia-l acasa Mai mult am ras de reply ul lu' Domino ... Nu mi se pare chiar asa amuzant sa se faca misto de un om care nu prea il duce sa zic asa , bravo lui , si-a gasit o prietena , indiferent cum e ea , si e fericit ...
RyLa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ne preocupa viata unui om cu probleme psihice ? :whistle:
Cosmin90 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 ne preocupa viata unui om cu probleme psihice ? :whistle: idem Acest topic nu isi are rostul. Stam sa radem de genul acesta de oameni?
Drops Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Sal'tare. Domnule Cosmin90 in aceasta sectiune eu sau Moderatorii Globali stabilim ce topic isi are sau nu rostul! In inocenta lui, in acest clip chiar este simpatic. Si asa cum spune in titlu, eu chiar sunt incantat ca pana la urma si-a gasit o prietena. Cu stima, Io, nea' Moderator FunMania Drops