Jump to content
Alfredo

Autopsia lui Otzi, omul zapezilor ce a trait acum 5.300 de ani

Recommended Posts

Posted

Iar despre fosilele de dinozauri, acestea au fost puse de Dumnezeu in pamant pentru a testa credinta oamenilor.

Cum po?i crede a?a ceva ? Ai impresia c? dumnezeu nu are altceva de f?cut ?

Cel mai probabil, ?i-a trimis spiridu?ii.:-?

Fiind omnipotent, omniprezent si omniscient, nu are nevoie de spiridusi pentru a face asta, putea sa faca asta singur. :D

Da-mi tu copy-paste in care sa specifice varsta pamantului , apoi va las in pace :)

Asta cred si eu Cristiane , e o absurditate sa spui ca pamantul are doar 5000 de ani.

Iar despre fosilele de dinozauri, acestea au fost puse de Dumnezeu in pamant pentru a testa credinta oamenilor.

Cum po?i crede a?a ceva ? Ai impresia c? dumnezeu nu are altceva de f?cut ?

Cel mai probabil, ?i-a trimis spiridu?ii.:-?

Voi nu mai stiti cine cu cine se cearta aici, care cu care si in ce fel de care culoare. Chiar aveti un deficit in ceea ce priveste ironiile (No offence). Adica va ironizati intre voi... ca apoi sa mai vina unu si dupa altul si al 2-lea se ia de primu' si al 3-lea de al 4-lea ca vine al 10-lea si zice "Cade". Please cititi topicul cap-coada ca eu m-am spart de ras ati fost o adunatura de Stan si Bran.

O.T: La 46 de ani deja era batran... totusi ma asteptam sa fie mai solizi dupa o sesiune de vanat "mamutul".

Dar cine se cearta? :)) Scrieri de mii de ani spun adevarul despre creatia Pamantului si el aduce linkuri de pe Wikipedia, unde poate scrie orice pacatos.

Guest Advanced12
Posted

„Otzi”,ce nume de maghiar :))

Cei cu trucajul asta esuat de descoperire ?

• Downvote 4
Guest Advanced12
Posted (edited)

e fake nu?

* E „Spam” - Da

ON: Da,este o stire „fake”,de ce :

-de unde stiu ei ca a trait acum 5.300 de ani

Edited by Advanced12
  • Downvote 1
Posted

e fake nu?

* E „Spam” - Da

Probabil l-au recunoscut urma?ii lui de azi.

• Upvote 2
Guest Advanced12
Posted

N-as fi crezut, dar chiar atat de prost esti :|

De ce imi bat eu timpul pentru tine ? :dontknow:

Deja dai aici in FREE-CHAT

Din cate stiu „Omul zapezilor” il avea Yeti

• Downvote 3
Posted

e fake nu?

* E „Spam” - Da

Probabil l-au recunoscut urma?ii lui de azi.

Sau poate ca scria anul fabricarii langa tara unde a fost fabricat, pe spate acolo.

• Upvote 1
Posted

Inca nu ma pot oprii din ras =)).

Dragut omuletu` ar putea concura pt mister world ( daca exista asa ceva =)) ).

Posted

N-am nimic cu nimeni, doar imi spun parerea.

Daca se apare la tv cu moastele nu stiu carui sfant de acum 1000 de ani (sau cati ani au moastele alea) , nu sunt adevarate, sunt oase de caine de nu stiu ce, dar orice numai de om nu sunt.

Daca se apare la tv cu un corp "mumificat" de acum 5000 de ani, ala e adevarat, ca asa spun oamenii de stiinta

nu-mi sariti in cap, doar am comparat :)

Posted

Daca se apare la tv cu moastele nu stiu carui sfant de acum 1000 de ani (sau cati ani au moastele alea) , nu sunt adevarate, sunt oase de caine de nu stiu ce, dar orice numai de om nu sunt.

Daca se apare la tv cu un corp "mumificat" de acum 5000 de ani, ala e adevarat, ca asa spun oamenii de stiinta

Cine spune asta pe la TV ? Eu am auzit doar opusul. Dar hei, nu este nimic ciudat dac? câteva sute de mii de indivizi ling cadavre.

Posted

In general "sfintele moaste" la fel ca si statuile care plang cu sange si alte balarii sunt off-limits pentru oamenii de stiinta. Ei zic doar "e X de acum 1000 ani" dar nu lasa pe nimeni sa confirme chestia asta.

edit: si nu-mi spune ca preotii folosesc datarea cu C14 din moment ce ei sunt primii care zic ca nu e precisa datarea de genul asta.

Posted

Urat e Otzi ala :D

Nu scrie si cand vor publica oamenii de stiinta lui peste prajit, concluziile?:)

ps: ca vad ca va certati pe tema wikipedia/biblie... daca va uitati atent cum au fost scrise o sa vedeti ca nu difera cu nimic una de alta (ambele scrise de cine a avut chef si cine s-a simtit inspirat... divin sau de pe internet in cazul wikipediei)

Cei care incercati sa ne "impuneti" prin +/- la threaduri credinta in divinitate, incetati.

Nu suntem obligati sa va impartasim parerea. Atat timp cat prin stiinta se poate dovedi cam tot, ce rost are sa ne amagim ca exista vreo divinitate?:)

Guest Advanced12
Posted

Urat e Otzi ala :D

Nu scrie si cand vor publica oamenii de stiinta lui peste prajit, concluziile?:)

ps: ca vad ca va certati pe tema wikipedia/biblie... daca va uitati atent cum au fost scrise o sa vedeti ca nu difera cu nimic una de alta (ambele scrise de cine a avut chef si cine s-a simtit inspirat... divin sau de pe internet in cazul wikipediei)

Cei care incercati sa ne "impuneti" prin +/- la threaduri credinta in divinitate, incetati.

Nu suntem obligati sa va impartasim parerea. Atat timp cat prin stiinta se poate dovedi cam tot, ce rost are sa ne amagim ca exista vreo divinitate?:)

Poate stiinta ta sa iti explice cum semeni cu ceilalti oameni sau cum te-ai nascut tu si nu alta persoana ?

• Downvote 2
Posted

Se pare ca mai e si cineva cu simtul umorului pe aici.rofl2.gif

Cum sa credeti ca Pamantul are 5000 de ani ? Din pacate, Biblia nu poate contrazice stiinta, dovezile negru pe alb.

Poate stiinta ta sa iti explice cum semeni cu ceilalti oameni sau cum te-ai nascut tu si nu alta persoana ?

Stai sa ma gandesc...DA. Cine ai vrea tu sa iti explice/demonstreze asta atunci ?

Posted

Exact. tiphat.gif

@Marius : Po?i s? ne explici de ce e?ti om ?i nu iepure ?

Posted

Exact. tiphat.gif

Pentru ca oamenii, in mod normal, nu nasc iepuri, lol? Nici nu am de gand sa dezvolt raspunsul la aceasta intrebare, atat de penibila mi se pare :)

Iar toate celelalte intrebari, cu asemanari etc tin de evolutie, genetica, lucruri naturale nu "facute de dumnezeu".

Spun, doar, ca atat timp cat exista clarificari din punct de vedere stiintific pentru orice exista, nu vad de ce as crede ca exista unu prin cer care le face de fapt. Sunt pe principiul "cred ce vad nu ce-mi spun altii".

Acum, aceasta este doar parerea mea, sa nu crezi ca nu ii respect pe cei care cred intr-o faptura divina doar pentru ca eu am alte convingeri.

Fiecare crede in ce vrea, mi se pare ceva normal. Nu va mai atacati atat :P

Guest Advanced12
Posted

Exact. tiphat.gif

Amuzanta poza :)

Eh,din toate discutiile anterioare fiecare persoana isi are dreptul la viata,credinta,libertate,etc............

Otzi,e de familie cu Yeti cumva ?

Exact. tiphat.gif

Eh,din toate discutiile anterioare fiecare persoana isi are dreptul la viata,credinta,libertate,etc............

Otzi,e de familie cu Yeti cumva ?

• Downvote 1
Posted

De fapt a fost numit dupa muntii in care a murit, Alpii Otztal. Deci e nume nemtesc si in niciun caz maghiar. Apropo, ai vreo problema cu maghiarii? Zi ca se rezolva.

Poate la tine la tara nu credeti, dar chestia asta e foarte adevarata, am fost si eu acolo la muzeu. Daca e 'trucaj esuat', cum explici mumia si toate cele? Crezi ca nemtii si italienii se tin de prostii, sau?

Doamne Iisuse Hristoase cand va vad.

Posted

Incredibil. Tu ?tiai c? delfinul este mamifer ?

Posted

Incredibil. Tu ?tiai c? delfinul este mamifer ?

Stie ce e delfinul?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...