Jump to content
Alfredo

Autopsia lui Otzi, omul zapezilor ce a trait acum 5.300 de ani

Recommended Posts

Posted

Autopsia lui Otzi, omul z?pezilor ce a tr?it acum 5.300 de ani

51-26.jpg

O echip? de medici ?i oameni de ?tiin?? au f?cut autopsia uneia dintre cele mai vechi mumii din Alpi.

Cu o vârst? de aproape 5300 de ani, mumia lui Otzi, omul z?pezilor, a fost g?sit? abia acum 20 de ani.

Varianta italian? a revistei National Geographic a publicat o înregistrare din timpul autosiei celebrei mumii. Oamenii de ?tiin?? sper? s? afle astfel mai multe informa?ii referitoare la stilul de via?? al locuitorului ce a tr?it acum cinci milenii, dar ?i motivul exact din care el a murit.

Pân? acum, se ?tie doar c? Omul z?pezilor a murit la vârsta de 45 de ani ?i c? avea 1,65 metri în?l?ime ?i aproximativ 50 de kilograme

Autopsia a durat nou? ore, iar concluziile medicilor nu au fost înc? f?cute publice

Sursa: click.ro

• Upvote 1
Posted

[sarcasm] lol ce fals, toata lumea stie ca pamantul are 5000 ani, scrie chiar in biblie [/sarcasm]

[sarcasm] lol ce fals, toata lumea stie ca pamantul are 5000 ani, scrie chiar in biblie [/sarcasm]

Te în?eli. Are între 5700 ?i 10000 39.gif

Va auziti ce vorbiti ??? 5000 de ani ?? DOAR ???? DOAR ASA PUTIN ????

5000 de ani ???

http://ro.wikipedia.org/wiki/P%C4%83m%C3%A2nt

V-as sfatui sa va informati de pe wikipedia.

Vin cu Edit pentru a va spune cu aproximatie varsta pamantului.

Terra s-a format acum aproximativ 4,57 miliarde

Posted

Wikipedia e o prostie, cum sa indrugati ca Pamantul are miliarde de ani? 5000 de ani, Dark_ exagereaza cu 10000.

Sunt o fiinta Religioasa de fire , dar cu asta NU SUNT DELOC deacord ca atat este varsta pamantului.

Arata si mie o dovada in care sa spune ca varsta pamantului e de aprox. 5000 ani.

Posted

Wikipedia e o prostie, cum sa indrugati ca Pamantul are miliarde de ani? 5000 de ani, Dark_ exagereaza cu 10000.

Sunt o fiinta Religioasa de fire , dar cu asta NU SUNT DELOC deacord ca atat este varsta pamantului.

Arata si mie o dovada in care sa spune ca varsta pamantului e de aprox. 5000 ani.

Biblia nu e suficienta?

Posted

Click ( Dup? ce o cite?ti sper c? o sa te prinzi acum c??i ani a creat dumnezeu P?mântul )

Posted

Sistemul solar s-a format acum aproximativ 4,650 milioane de ani, Terra s-a format acum aproximativ acum 4,500 milioane de ani, iar viata pe pamant s-a dovedit ca a aparut datorita unor fosile descoperite in Australia acum aproximativ 3,8 milioane de ani in forma de bacterii unicelulare. Eu cred ca voi confundati milioanele cu miile. Auzi, 5000 de ani maxim... :D

Posted

Da-mi tu copy-paste in care sa specifice varsta pamantului , apoi va las in pace :)

Asta cred si eu Cristiane , e o absurditate sa spui ca pamantul are doar 5000 de ani.

Posted

Da-mi tu copy-paste in care sa specifice varsta pamantului , apoi va las in pace :)

Asta cred si eu Cristiane , e o absurditate sa spui ca pamantul are doar 5000 de ani.

Stii ca biblia povesteste toata existenta universului de la creatie pana la isus, nu?

Fa si tu un timeline acolo si vezi cam cat timp a durat chestia asta si apoi adauga 2000 ani si vei afla varsta pamantului dpdv crestin.

Posted

Sa specifice ce mai exact ? "În 2011 P?mantul o s? aib? 5000 de ani." ? laugh.gif

Repet, cite?te Sf. Biblie ( apropo, sfânta/sfântul nu se prescurteaz? ).

HINT : Avraam s-ar fi n?scut prin 2170 î.e.n. iar Isus în 4 î.e.n.

Posted

ah otzi, ce firav erai, doar 1,65 si 50 de kg :)))

Edi , ce parere ai ?

Ce varsta are pamntul ??

n-am nicio parere si nici nu ma intereseaza prea mult, dar daca nu te-ai prins, dark, superstar si blk nu cred in Biblie etc. si fac misto zicand ca are doar 5000-10000 ani

ps; si totusi, multi ani, de domeniul milioanelor in orice caz, e destul de complex pentru mintea umana

Posted

ah otzi, ce firav erai, doar 1,65 si 50 de kg :)))

Edi , ce parere ai ?

Ce varsta are pamntul ??

n-am nicio parere si nici nu ma intereseaza prea mult, dar daca nu te-ai prins, dark, superstar si blk nu cred in Biblie etc. si fac misto zicand ca are doar 5000-10000 ani

ps; si totusi, multi ani, de domeniul milioanelor in orice caz, e destul de complex pentru mintea umana

Ce facem noi? Nu e niciun misto ceea ce sustinem. :( Iar despre fosilele de dinozauri, acestea au fost puse de Dumnezeu in pamant pentru a testa credinta oamenilor.

• Downvote 1
Posted

filaret tatal meu este un preot asa ca nu spune ca nu crezi in ce scrie in bibile esti nebun la cap?

THE POWER OF CHRIST COMPELS YOU!

Posted

Iar despre fosilele de dinozauri, acestea au fost puse de Dumnezeu in pamant pentru a testa credinta oamenilor.

Cum po?i crede a?a ceva ? Ai impresia c? dumnezeu nu are altceva de f?cut ?

Cel mai probabil, ?i-a trimis spiridu?ii.:-?

Posted

Iar despre fosilele de dinozauri, acestea au fost puse de Dumnezeu in pamant pentru a testa credinta oamenilor.

Voi nu mai stiti cine cu cine se cearta aici, care cu care si in ce fel de care culoare. Chiar aveti un deficit in ceea ce priveste ironiile (No offence). Adica va ironizati intre voi... ca apoi sa mai vina unu si dupa altul si al 2-lea se ia de primu' si al 3-lea de al 4-lea ca vine al 10-lea si zice "Cade". Please cititi topicul cap-coada ca eu m-am spart de ras ati fost o adunatura de Stan si Bran.

O.T: La 46 de ani deja era batran... totusi ma asteptam sa fie mai solizi dupa o sesiune de vanat "mamutul".

Posted

@FilareT

Tu vrei sa ne tragi in teapa.. nu ai citit nimic si nu numai ca te dai mare religios, dar vrei sa ne faci pe noi sa credeam neadevarurile tale! Rusine!! :sef:

Defapt asta era planul initial, dar elfii erau prea ocupati sa se lupte cu orcii - care erau deja in razboi cu oamenii, care ... nu fusesera creati inca*! :-?

*detalii detalii

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...