Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ambee

scurgeri de la admin section IV

Recommended Posts

Posted

Redemption ti-am cerut sa lamuresti situatia "sifoanelor"

BaroSica, on 06 November 2011 - 00:33, said:

Ma...daca folosea pe papiciulo sa`si faca rost de spot pentru Boddom...mai ziceam. Cand a dat pk`ul pe spot avea party cu Boddom pe ultimu k6. In fine...stim cu totii ca a propus ija de mai mult de o saptamana ss`ul lui Boddom la AS. Stim ca nu`l scoateti si mai stim ca nici nu are cine sa`l scoata...chiar daca ati vrea

e adevarat textul cu rosu sau nu???

raspunsurile astea seci gen closed ma fac sa cred ca DA , sifoneala e adevarata si preferati sa bagati rahatul sub covor ca de obicei

nu crezi ca ar trebui sa stie lumea parerea oficiala?

repet inca o data : orice raspuns sarcastic va fi considerat musamalizare

RUSINE !!!!!!!

Intreaba'l pe Lancelot ce char de joc are si in ce guild este si vei afla cine este !

Posted

sa il verifice pe lancelot si dak nu e adevarat sa-mi dea ss

ambee in ce guilda crezi tu ca e lancelot in hh ??

eu zic ca te inseli a vb cineva cu baro nu neaparat admin si poate la mintit tu risti ss pe caracter de joc aiurea

Guest UseU'reBrain
Posted

sa il verifice pe lancelot si dak nu e adevarat sa-mi dea ss

hai cu ss :cool2:

Posted

Redemption ti-am cerut sa lamuresti situatia "sifoanelor"

BaroSica, on 06 November 2011 - 00:33, said:

Ma...daca folosea pe papiciulo sa`si faca rost de spot pentru Boddom...mai ziceam. Cand a dat pk`ul pe spot avea party cu Boddom pe ultimu k6. In fine...stim cu totii ca a propus ija de mai mult de o saptamana ss`ul lui Boddom la AS. Stim ca nu`l scoateti si mai stim ca nici nu are cine sa`l scoata...chiar daca ati vrea

e adevarat textul cu rosu sau nu???

raspunsurile astea seci gen closed ma fac sa cred ca DA , sifoneala e adevarata si preferati sa bagati rahatul sub covor ca de obicei

nu crezi ca ar trebui sa stie lumea parerea oficiala?

repet inca o data : orice raspuns sarcastic va fi considerat musamalizare

RUSINE !!!!!!!

Intreaba'l pe Lancelot ce char de joc are si in ce guild este si vei afla cine este !

Te iei si tu dupa astia care au conturi clona? Astia stiu cum sa faca o plangere. Tu chiar faci o acuzatie nefondata si credema...neadevarata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...