ambee Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Redemption ti-am cerut sa lamuresti situatia "sifoanelor" BaroSica, on 06 November 2011 - 00:33, said: Ma...daca folosea pe papiciulo sa`si faca rost de spot pentru Boddom...mai ziceam. Cand a dat pk`ul pe spot avea party cu Boddom pe ultimu k6. In fine...stim cu totii ca a propus ija de mai mult de o saptamana ss`ul lui Boddom la AS. Stim ca nu`l scoateti si mai stim ca nici nu are cine sa`l scoata...chiar daca ati vrea e adevarat textul cu rosu sau nu??? raspunsurile astea seci gen closed ma fac sa cred ca DA , sifoneala e adevarata si preferati sa bagati rahatul sub covor ca de obicei nu crezi ca ar trebui sa stie lumea parerea oficiala? repet inca o data : orice raspuns sarcastic va fi considerat musamalizare RUSINE !!!!!!! Intreaba'l pe Lancelot ce char de joc are si in ce guild este si vei afla cine este !
Sigmann Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Intreaba'l pe Lancelot ce char de joc are si in ce guild este si vei afla cine este ! iar tu risti ss pentru acuzatii nefondate admin...
ambee Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 sa il verifice pe lancelot si dak nu e adevarat sa-mi dea ss
Eagles Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 sa il verifice pe lancelot si dak nu e adevarat sa-mi dea ss ambee in ce guilda crezi tu ca e lancelot in hh ?? eu zic ca te inseli a vb cineva cu baro nu neaparat admin si poate la mintit tu risti ss pe caracter de joc aiurea
Guest UseU'reBrain Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 sa il verifice pe lancelot si dak nu e adevarat sa-mi dea ss hai cu ss :cool2:
BaroSica Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Redemption ti-am cerut sa lamuresti situatia "sifoanelor" BaroSica, on 06 November 2011 - 00:33, said: Ma...daca folosea pe papiciulo sa`si faca rost de spot pentru Boddom...mai ziceam. Cand a dat pk`ul pe spot avea party cu Boddom pe ultimu k6. In fine...stim cu totii ca a propus ija de mai mult de o saptamana ss`ul lui Boddom la AS. Stim ca nu`l scoateti si mai stim ca nici nu are cine sa`l scoata...chiar daca ati vrea e adevarat textul cu rosu sau nu??? raspunsurile astea seci gen closed ma fac sa cred ca DA , sifoneala e adevarata si preferati sa bagati rahatul sub covor ca de obicei nu crezi ca ar trebui sa stie lumea parerea oficiala? repet inca o data : orice raspuns sarcastic va fi considerat musamalizare RUSINE !!!!!!! Intreaba'l pe Lancelot ce char de joc are si in ce guild este si vei afla cine este ! Te iei si tu dupa astia care au conturi clona? Astia stiu cum sa faca o plangere. Tu chiar faci o acuzatie nefondata si credema...neadevarata.
Redemption Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 10 zile pt spam. Daca este adevarat acest zvon, se vor lua masurile de rigoare.