Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest djandi

scurgeri de la admin section?

Recommended Posts

Posted

Ma...daca folosea pe papiciulo sa`si faca rost de spot pentru Boddom...mai ziceam. Cand a dat pk`ul pe spot avea party cu Boddom pe ultimu k6. In fine...stim cu totii ca a propus ija de mai mult de o saptamana ss`ul lui Boddom la AS. Stim ca nu`l scoateti si mai stim ca nici nu are cine sa`l scoata...chiar daca ati vrea :))

daca e adevarat , cum e posibil ca unii din HH sa stie mereu tot ce se intampla la AS? ca nu e prima data http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394612 , asta e de anul trecut ...s-a luat vreo masura? evident nu..

cum adica "stim cu totii" ? nu scrie nicaieri pe forum ce am colorat in rosu, e cumva publica sectiunea aia? 0o.... sau e doar HH only

ati stiut doar voi ba , ca de aia e golit Boddom de saptamana trecuta , v-a zis sifonu ca o sa ia 99

iar va faceti de ras daca nu luati masuri impotriva sifonului plus de asta intariti si mai mult convingerea ca HH e favorizata de admini

Posted

Hai sa iti stric ziua de dimineata. Nu`i ala care ai vrea tu sa nu mai fie gm :))

As zice cine este acel sifon..dar din pacate nu stiu. Am aflat si eu pe skipe.

Pentru ce este facuta plangerea asta? Ca oricum nu are cum sa se afle :))

Posted

Hai sa iti stric ziua de dimineata. Nu`i ala care ai vrea tu sa nu mai fie gm :))

As zice cine este acel sifon..dar din pacate nu stiu. Am aflat si eu pe skipe.

Pentru ce este facuta plangerea asta? Ca oricum nu are cum sa se afle :))

Cum sa nu se poata afla. Poti recunoaste chiar tu de unde ai auzit si pac, s-a aflat. Acuma daca tu vei face pe caposul si nu vei vrea sa spui ai putea fi penalizat.

Deci se poate afla. Si ce a scris djandi mai sus? e dureros. Nu este deloc frumos ce se intampla, chiar deloc.

O zi buna

Posted

Si eu fac pe al dracu si nu zic...sa`mi dati si mie permanent. Char meu principal este Barosanu. Este bine asa?

Daca am scris acol pe skipe...inseamna ca mi`a zis cineva,,,dar nu am onoarea sa stau cu admini de vorba pe skipe :))

Este ceva frumos ce se intampla pe servaru asta?...sa fim seriosi

Posted

e la moda sa iei ss? :)) :tiphat:

e la moda prin HH sa ti se spuna cu o sapt doua inainte sa muti itemel ca x sau y te-a propus la 99 :violent:

Posted

Si eu fac pe al dracu si nu zic...sa`mi dati si mie permanent. Char meu principal este Barosanu. Este bine asa?

Daca am scris acol pe skipe...inseamna ca mi`a zis cineva,,,dar nu am onoarea sa stau cu admini de vorba pe skipe :))

Este ceva frumos ce se intampla pe servaru asta?...sa fim seriosi

Nu intelege ca te acuz pe tine de ceva, sau ca mi-as dori eu suspendul tau. Doamne fereste. Esti player ok, ma inteleg bine cu tine. Dar nu este frumos ce fac unii.

Succes

Posted

e la moda prin HH sa ti se spuna cu o sapt doua inainte sa muti itemel ca x sau y te-a propus la 99 :violent:

Lasa ca noi nu facem topicuri deastea cum faceti voi. Si noi puteam sa facem topic cand si`a golit Sady contu. DA...stiu...a intrat un admin sa`i zica, ca are 99. Dar care admin este acela? Sa fim seriosi ...

Guest ToTo-Riina
Posted

Lasa ca noi nu facem topicuri deastea cum faceti voi. Si noi puteam sa facem topic cand si`a golit Sady contu. DA...stiu...a intrat un admin sa`i zica, ca are 99. Dar care admin este acela? Sa fim seriosi ...

BUG-ul Tyrexelu , nici acum nu a fost solutionat .

Posted

prostule care esti tu asa mai prost , atunci Murdoc a intrat in joc sa ii dea d/c si i-a zis ca are 99... ce mare secret si tam tam?

in schimb voi aveti sifon printre admini de peste un an de zile , stiti absolut tot ce misca pe la AS .. cum vine asta de si-a mutat itemele cu 2 sapt inainte? FAVORITISMELE ASTEA

SA RAMANA SIFONUL FARA ADMIN

Posted

Faceti topicuri ca sa va aflati in treaba. Daca aveti dovezi incriminatoare cu privire la unul din GM/mod aratati-le intr-un topic oficial de plangere, altfel tot ceea ce spuneti pana atunci nu va fi considerat altceva decat calomnie gratuita.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...