Guest Interzisa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Print cu full f4? Redemption, scuze ca ma bag, uite ce a zis ija. O seara buna.
RedSM Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 2. Limbaj Injuraturile, semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel: - Primul avertisment: suspend minim 10 de zile - Al doilea avertisment: suspend minim 20 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 40 de zile - Al patrulea avertisment: suspend minim 70 de zile - Al cincilea avertisment: suspend minim 99 de zile Limbajul indecent, semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul. Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc.
Guest Ramsess Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Trist copile...daca imi dai pk chiar cand sa inceapa invazia la ce te astepti?
Redemption Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 2. Limbaj Injuraturile, semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel: - Primul avertisment: suspend minim 10 de zile - Al doilea avertisment: suspend minim 20 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 40 de zile - Al patrulea avertisment: suspend minim 70 de zile - Al cincilea avertisment: suspend minim 99 de zile Limbajul indecent, semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul. Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc.
Guest Interzisa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 2. Limbaj Injuraturile, semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel: - Primul avertisment: suspend minim 10 de zile - Al doilea avertisment: suspend minim 20 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 40 de zile - Al patrulea avertisment: suspend minim 70 de zile - Al cincilea avertisment: suspend minim 99 de zile Limbajul indecent, semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul. Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc. Redemption, eu am vorbit ieri cu ija in pm despre printul respectiv, i l-am aratat... la care raspunsul lui a fost cel mai de sus. Nu se facea plangerea daca nu se stia ca e clar plangere de suspend. Scuze ca tot ma bag, dar eu l-am convins pe baiat ca e caz de suspend pe spusele lu ija. Multumesc si as aprecia daca ar raspunde ija in aceasta plangere. Nimic nu scuza limbajul prescurtat cum ar fii acesta. "mm = mortii matii" O zi superba. :)
Guest Interzisa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 2. Limbaj Injuraturile, semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel: - Primul avertisment: suspend minim 10 de zile - Al doilea avertisment: suspend minim 20 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 40 de zile - Al patrulea avertisment: suspend minim 70 de zile - Al cincilea avertisment: suspend minim 99 de zile Limbajul indecent, semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul. Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc. Redemption, eu am vorbit ieri cu ija in pm despre printul respectiv, i l-am aratat... la care raspunsul lui a fost cel mai de sus. Nu se facea plangerea daca nu se stia ca e clar plangere de suspend. Scuze ca tot ma bag, dar eu l-am convins pe baiat ca e caz de suspend pe spusele lu ija. Multumesc si as aprecia daca ar raspunde ija in aceasta plangere. Nimic nu scuza limbajul prescurtat cum ar fii acesta. "mm = mortii matii" O zi superba. :) EDIT: Plangere similara fara f4: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=406252&st=0&p=5701633&hl=+limbaj%20+prescurtat%20+draco&fromsearch=1&#entry5701633 Scuze doble post, am dat edit, si vad ca e doble post... Fara intentie. :)
=Cashis= Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 2. Limbaj Injuraturile, semnele obscene si limbajul vulgar/obscen se penalizeaza astfel: - Primul avertisment: suspend minim 10 de zile - Al doilea avertisment: suspend minim 20 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 40 de zile - Al patrulea avertisment: suspend minim 70 de zile - Al cincilea avertisment: suspend minim 99 de zile Limbajul indecent, semnele obscene si injuraturile exprimate cu normal chat pot fi reclamate si de alte persoane decat cea careia ii sunt adresate. Injuraturile se pedepsesc indiferent daca sunt explicite sau prescurtate. Pentru astfel de plangeri NU este obligatorie postarea pozelor cu F4 pe tot ecranul. Pentru prescurtari de genul sms, mm se va lua in considerare contextul in care sunt acestea adresate. Daca contextul nu este de conflict sau jignitor, acestea nu se vor solda cu suspend. Pentru astfel de prescurtari este obligatorie postarea pozei cu f4 pe tot ecranul. Se da in continuare pentru smf, svf, fmm etc. Redemption, eu am vorbit ieri cu ija in pm despre printul respectiv, i l-am aratat... la care raspunsul lui a fost cel mai de sus. Nu se facea plangerea daca nu se stia ca e clar plangere de suspend. Scuze ca tot ma bag, dar eu l-am convins pe baiat ca e caz de suspend pe spusele lu ija. Multumesc si as aprecia daca ar raspunde ija in aceasta plangere. Nimic nu scuza limbajul prescurtat cum ar fii acesta. "mm = mortii matii" O zi superba. :) EDIT: Plangere similara fara f4: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=406252&st=0&p=5701633&hl=+limbaj%20+prescurtat%20+draco&fromsearch=1&#entry5701633 Scuze doble post, am dat edit, si vad ca e doble post... Fara intentie. :) DOAMNE dc dracu trebuie sa iti bagi tu nasu peste tot? cine te crezi? stai naibi in banca ta si veziti de treaba pentru un +1 te bagi ca o .... in seama peste toate plangerile si postezi toate aberatiile p.s hai cu warn up-u