Motanul Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dark,taci drq de kracanat. Cu toate c? posturile voastre m? amuz?, ai observat c? încerc s? v? ajut ?
Razvan Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 SilenR "lucrezi inainte si inapoi" la argumentul tau contrariu de parca ar fii prietena ta. Ce iti mai place shaorma. Daca erai atat de destept pe cat sunt jocurile tale de cuvinte elevate realizai ca stirea defapt ne prezinta o morala. Aceea ca poti trai mult si fara sa ai toate facilitatile moderne. Desigur de aici pot deriva multe particularitati pe care fiecare parazit al societatii fie batran fie tanar le ia sub forma de decizii. Vorbesti de parca tehnologia ar fi un lucru malefic pe care trebuie sa il inlaturam. Si apoi, nu vad unde subliniaza reportajul acest aspect... ps: Totusi, sunt si eu curios: in afara de IQ, ce alti parametri caracteristici mai poti calcula din posturile cuiva? .. ------------------------------- Cat despre sks si kiidu... Nu are rost sa ma pun in mintea voastra asa ca am sa ma rezum la o vorba, din care sper ca veti intelege ceva: "Violenta este ultimul refugiu al incompetentei".
Mihai Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 O poveste oarecum trista de la 84 ani incolo Singuratatea o sa ii vina de hac in curand .
Denzel_Lsd Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 De singuratate o sa ii bubuie inima nu ca are un camion de ani .... :dooh: Poate ca daca o ducea mai mult nevastasa nu mai traia atat ;)
Kiidu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Violenta? te simti atacat sau ce? Observ ca te dai mare intelectual dar din postul tau de dinainte nu ce am scos eu in evidenta era morala? Banuiesc ca zicala: you cant win an argument on the internet era adevarata.
Guest spanky Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Banuiesc ca zicala: you cant win an argument on the internet era adevarata. :D http://imageshack.us/photo/my-images/171/arguingontheinternetk.jpg/ 1
xIcarus Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 De singuratate o sa ii bubuie inima nu ca are un camion de ani .... :dooh: Poate ca daca o ducea mai mult nevastasa nu mai traia atat ;) I cracked myself up ))))))))))) Da s-ar putea sa ai dreptate :D
Razvan Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Violenta? te simti atacat sau ce? Observ ca te dai mare intelectual dar din postul tau de dinainte nu ce am scos eu in evidenta era morala? Banuiesc ca zicala: you cant win an argument on the internet era adevarata. Pai exista mai multe tipuri de violenta. Atata timp cat eu nu am inceput sa te jignesc si raspunsul tau nu a fost lipsit de vulgaritate, ai tot dreptul sa intelegi orice vrei din acel citat. Cat despre "conditia mea de intelectual" si rezumatul tau asupra problemei.. astea sunt 2 lucruri pe care le-ai desprins tu, nu pe care ti le-am ingradinat sau macar le-am sustinut eu - asa ca nu vad de unde indignarea. Plus de asta, nu prea ai inteles nimic din ce-am zis. :kar: Un raspuns absolut genial - ca majoritatea posturilor tale de altfel! 1
Kiidu Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 oh my bad i didnt want to make you feel unconfortable! si daca eu am scos gresit acele doua lucruri de ce nu incerci sa ma luminezi maestre? @spanky epic pic is epic
Guest *Mihai_Razvan* Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Sa ii de-a Domnu sanatate in continuare, bravo lui. :tiphat: