Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

i-N#

[Rezolvat]Non-FP JUDGE

Recommended Posts

Posted

Numele meu în joc: iNz

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Judge

Screenshot-uri: http://imageshack.us/photo/my-images/510/samp027z.png/

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Stateam in baza si au venit astia peste mine sa ma omoare

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): HkR bineinteles

Martori: 2Groove :))

Posted

In prumul rand in pozele alea nu se vede nici un nume ....

In al doilea rand eu eram in baza ... si vii tu si tragi in mine asha ca ti se "nazare"

Posted

deci nu se vede numele pt ca eu ma bateam cu tine si faceam poze doar cand fugea...jumper iti zice ca faci non fp si ca te duci in baza.....skinu din ss mele e acelasi skin cu cel din poza ta.....si uiltima poza facuta de mine a fost la omroa 22:53 si 00 secunde si poza cand te-am omorat la ora 22:53 si 9 secunde si erai singuru ballas din apropriere.....si ai tupeul sa zici ca stateai in spawn si si ca nu erai ala din ss mele?

Posted

Numai stii ce sa scotocesti :))... nu sunt singurul cu skinul ala ;)! si mai erau ballas ... erau dupa voi pe la banca ;)

SA LASAM UN ADMIN SA DECIDA!

Posted

Eu nu vad ca inz te-a atacat si a fugit in baza .. In pozele tale se vede doar ca fuge spre baza "daca e el" ..

Judge primeste prison pt kill in safe zone.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...