Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Care este viitorul serverului LinkMania?

Recommended Posts

Posted

mai exista vro sansa sa dea drumu la conturi bd asta? raspunde sincer

Da.

Si sansa aia care e ??

O sa vedeti in curand.

imi cer scuze ca intervin, dar acest "in curad" se indreapta cu viteza luminii spre jumatate de an. sincer nu inteleg de ce nu oferiti niste detalii. oamenii se lasa de joc si serverul a inceput sa se goleasca. in momentul inchiderii paginii de conturi erau peste 350 de playeri online, acum daca sunt 250 e o minune.

stiu ca nu e usor sa lucrezi la securitatea serverului si ma bucur ca vad ca din an in pasti mai trantiti cate un "in curand" pe aici. sper ca intr-un final sa rezolvati in mare problemele serverului si sa reusiti sa readuceti playerii pe server. spor la treaba :tiphat:

Guest Magnnum
Posted

Lung chiar daca nu se observa sunt cativa oameni dedicati care isi dau interesul

Problema e ca si noi jucatorii sa jucam corect fara d/c si dupa reguli si totul intra in normal

Atentia rds va sta in nr mare de jucatorii care vor intra si vor juca

Vrei sa ajuti svr intra si joaca ma refer la toti care au un cont prin nr nostru vom atrage atentia un svr gol nu va duce spre nimic bun

Toata lumea zice e vina adminilor ca nu mere svr nui vina mea

Daca nu mere treaba plec pe alt svr

Eu zic multi care posteaza aici au deja un cont

Vreti sa mearga totul mai bine tineti aproape de comunitate lasati orgoli tampite nu judecati

Adevaratii jucatorii sunt aproape orice ar fii

Posted

- Pagina de conturi e blocata de aproape 3 luni de zile daca nu ma insel si inca nu s-a rezolvat nimic

- Pagina de status nu funcitoneaza de o luna+ de zile. Am inteles ca aveti nevoie de asistenta personalului de la RDS pentru a o repara, dar sa fim seriosi, chiar de atata timp nu ati reusit sa vorbiti cu nimeni?

- Li s-a dat dreptul playerilor de a posta alti playeri pentru move to pick (ok nici-o problema, sunt de acord cu asta in limita bunului simt)

- La ultimile Castle Siege-uri a fost un lag infernal sau a picat serverul

- Old_Bk a lansat programul afk tools pentru toata lumea. Din asta rezulta ca nu se mai poate face preluare pe niciun spot unde cel putin un player are programul activat si este acasa.

- Mai nou jucatorii au voie sa posteze si pe cei care nu au move to pick, dar culeg de pe jos. Aici probabil ca sunt printre ei care chiar au elite si culeg de pe jos, insa sunt 100% sigur ca sunt si victime colaterale.

- Pe acest database exista 0 colegialitate, 0 socializare, 0 prietenie. Toata lumea posteaza pe toata lumea numai de dragu de a da 60 de zile.

Daca mai stiti si voi alte aspecte pe care le-am uitat va rog sa le scrieti.

Iar acum vizavi de SoulMaster a.k.a BknighT. Nu il cunosc, nu am avut tangente cu el insa din cate am observat la plangeri cred ca are mai multe postari pentru elite si pentru alte minunatii decat toti adminii la un loc de la inceput DB. Asta asa ca o paranteza.

Astea fiind spuse, unde credeti voi ca se indreapta linkmania in aceste conditii?

Parerea mea este ca o sa fie (,,fim" daca mai joc) maxim 50 de jucatori pana la Craciun.

As dori si pareri de la admini nu doar de la jucatori. Si va rog nu spuneti ca din cauza ca se foloseste elite s-a ajuns aici. Voi sunteti cei care incurajeaza haosul si vanatoarea care este acuma pe server.

Adevarat !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...