Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest al1n_tm

[Rezolvat]white-non-fp

Recommended Posts

Guest al1n_tm
Posted

Numele meu în joc:Al1n_TM

Numele EXACT celui pe care îl reclam:White

Screenshot-uri: http://img401.imageshack.us/img401/8740/samp126ox.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri):se vede in ss ca am primit si wanted pt civ atack

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau):Hkr

Martori:FlaviusCR7

Posted

Aha,si care e faza?Ce non fp am facut eu atata timp cat nu sunt postat de politai,daca dadeam /q din cauza controlului credema ca imi faceau ei post.Si ce daca ai wanted pt civ atak?Mai lasa vanatoarea asta.

Guest al1n_tm
Posted

Aha,si care e faza?Ce non fp am facut eu atata timp cat nu sunt postat de politai,daca dadeam /q din cauza controlului credema ca imi faceau ei post.Si ce daca ai wanted pt civ atak?Mai lasa vanatoarea asta.

ce vanatoare prietene daca eram in duel si ai dat /q ,nu a aparut la copi ca ai dat /q pt ca nu aveai wanted

Guest al1n_tm
Posted

Atunci arata`mi dovada ca te duelai cu mine :(

EDIT: Hai sa numai postam pana nu raspunde un moderator.

wanted-ul pt civ atack cand erai langa mine si ai dat q dovedeste tot!

Posted

Pai dovedestemi mie cand te`am atacat eu,sau tu.Ce nu intelegi ma?Esti vanator asta inteleg toti stiu ca esti disperat ca te fac in continu la deagle,dar nu trebuie sa fi vantor,te ineleg.

#Am mai zis,numai posta pana nu raspunde un moderator,daca nu vrei sa ne alegem cu warn up!

Guest al1n_tm
Posted

Pai dovedestemi mie cand te`am atacat eu,sau tu.Ce nu intelegi ma?Esti vanator asta inteleg toti stiu ca esti disperat ca te fac in continu la deagle,dar nu trebuie sa fi vantor,te ineleg.

#Am mai zis,numai posta pana nu raspunde un moderator,daca nu vrei sa ne alegem cu warn up!

nu imi spui tu mie ce sa fac!si daca tot vrei sa nu mai postam taci!

ma faci sa rad oricum cu comportamentul tau copilaros:))

ultimul meu post!

Posted

Nu demonstrezi deloc ca erai in duel cu el. Poate tu l-ai atacat si ai primit wanted pt civ attack,cel putin asta se intelege din poza ta :)

White nu primeste nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...