Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SoulMaster.

pick up

Recommended Posts

Posted

Film:

Poze:

http://imageshack.us/photo/my-images/511/screen103118460011.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/507/screen103118470012.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/716/screen103118480013.jpg/

Se vede clar ca are pick up, daca avea asezat in inventar in forma de sah sau 1 rand cu un rand ar fi trebuit sa ia itemele de o patratica(m-am plimbat cu cursorul pe langa ele mai mult.. accentuandule) trebuia sa le culeaga,iar dupa ce lam avertizat a oprit clickerul si culmea dintro data nu mai culegeea zenul :) :naughty:

Am incercat sa vb cu el in game,de asemenea si el a fost nesimtit vobindu-mi despre vanatoare... ca si cum ar fi uitat ce a facut el la inceputul db-ului

Same! decat el sa vorbeasca restu WARN UP :tiphat:

Posted

Bann3r kidu nu culegea,ptr ca pica zen langa el care doar el putea sa il ia si nu il lua => tu,si frumos din partea ta ca dai vina pe el :) colegi de ally cica :tiphat:

Posted

nam dat vina pe el copile nici nu ma mir ca intelegi altceva . am zis , de unde stii tu ca nu culegea el ca eram fix langa el .

oricum.. ce faci tu e vanatoare .. si nu o sa ajungi bine !

Posted

Asta se crede justiciarul noptii, omule ce faci u se numeste VANATOARE, ai cel putin 2 topicuri pe pagina de plangeri .

Iar in vid nu se vede nimica incriminator, putea fii oricare dintre ei, dc sari u sa il acuzi pe bann3r ?

Imi accept warnul, dar omu asta face doar rau si cauta cu lumanarea scandalul .

Posted

Asta se crede justiciarul noptii, omule ce faci u se numeste VANATOARE, ai cel putin 2 topicuri pe pagina de plangeri .

Iar in vid nu se vede nimica incriminator, putea fii oricare dintre ei, dc sari u sa il acuzi pe bann3r ?

+1. Acest copil o sa decada foarte curand,a intrecut masura. Am si eu o intrebare pentru tine: OMULE ESTI SENIL?

Posted

Din cate am observat, nu s-a dat ss in astfel de cazuri, doar s-a inchis topicul. Propun sa se ia si o masura disciplinara, macar o nefondata, ca m-am saturat sa vad atatea "plangeri" pentru pick.

Posted

Vad ca toata lumea sare in sus ca soulmaster e vantor care tine minte ce face gabriel la inceput de db? cati nu a postat cu elite?

Sa lasat multa lume din cauza lui.

Gabriel ca se vaneaza pe srv acuma tine minte tu ai inceput cu postatul pentru elite ca te-ai lasat mai putin conteaza.

Posted

smeagles

in primul rand nu eu am inceput .

2. 3 oameni au luat ss din cauza mea

3. multi sau lasat de mu din cauza oamenilor ca tine

4. eu am postat pentru move-to , nu pt altceva ( move-to ) a fost bataie de joc .

5. bla bla bla bla

de ce tot timpu cand se intampla asa ceva ... gabriel e de vina ? nu am nevoie de fani ...

Posted

Vad ca toata lumea sare in sus ca soulmaster e vantor care tine minte ce face gabriel la inceput de db? cati nu a postat cu elite?

Sa lasat multa lume din cauza lui.

Gabriel ca se vaneaza pe srv acuma tine minte tu ai inceput cu postatul pentru elite ca te-ai lasat mai putin conteaza.

ii doresc acelasi lucru care l-a primit si gabriel + gabriel a postat pt move to nu ca adun eu zen de pe jos.

poftim? :blink: are minim 4 nu 2

Guest farfacarMG
Posted

smeagles

in primul rand nu eu am inceput .

2. 3 oameni au luat ss din cauza mea

3. multi sau lasat de mu din cauza oamenilor ca tine

4. eu am postat pentru move-to , nu pt altceva ( move-to ) a fost bataie de joc .

5. bla bla bla bla

de ce tot timpu cand se intampla asa ceva ... gabriel e de vina ? nu am nevoie de fani ...

ba soul te credeam cu capu pe umeri da esti un copil pana la urma, si tu daca intelegi ceva din ultimu film sa imi dai si mie varianta buna ca m-am holbat si sincer joaca tu sah pe patratelele alea :>

@banner cere nefondata+vanatoare pt copilu de soulmaster :nanana

Posted

deci chiar o sa plangi daca nu iau ss :-s vai chiar o sa imi para rau pt tine .. sa nu faci inundatie pe la tine la gradi ..

cer nefondata sau ss pt vanatoare pentru domnu

si gata cu chatu . noapte buna tuturor

nu vreau warn la cei neimplicati

Posted

Eu zic ca l amine nu sunt aceleas filmulete ca la altii mai exista niste indicii in plus :) ba 1 item de o patratica care nu e luata,ba imediat ce lam avertizat ca il filmez sa oprit din date(a oprit clickerule) si culmea nu mai culegea nici zen :) :tiphat:

Posted

Puteai sa incerci macar sa iti folosesti cutia aia de pe gat si sa scrii altceva ... vad ca u scrii aceleasi lucruri la 3 topicuri . Se pare k nu ai dormit toata noaptea ai stat cumva cu ochii pe forum cu speranta la un ss. Get a life boy .

Hai gata cu chatu k merg la facultate si nu am timp d tine acolo . cautama sa ma mai filmezi intre timp.

Hai gata cu chatu k merg la facultate si nu am timp d tine acolo . cautama sa ma mai filmezi intre timp.

Posted

bknight esti un vanator care incearca sa faca avere pe spatele altora, un ciubucatar nenorocit :)

http://img513.imageshack.us/img513/2112/screen103119460000.jpg

prin printul asta dovedesti cat de infect poti sa fii

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...