Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Reevaluare Papiciulo

Recommended Posts

Posted

posteaza riky primele 3 poze inainte de cea singur pe spot pls :) http://www.imagebam.com/image/147655155432269

p.s. ai testat sa dai cuiva pk, charul tau sa apara in ecran la cel cui ii dai PK, si sa nu apara scris rosu stanga sus ?

pt ca nu e logic. daca vezi pe cineva in ecranul tau si ala omoara pe altcineva chiar daca nu vezi pe cine omoara, vezi scris rosu stanga. deci daca riky il vedea pe papi trebuia sa apara scrisul rosu sus.

Posted

Boddom degeaba faci pe nevinovatul , voi (adica HH) dadeati pk cu bugul asta inca de pe db trecut ...iar acum si cu logurile pe masa imca faceti pe deateptii? Sa va fie rusine ca doar asa stiti sa jucati

hai cu 99 la boddom

Posted

@ ZbumDeamon - tu nu te mai caca pe tine aici ca a inceput sa puta , nici un asistent nu am mai vazut sa isi bage nasu pe la reevaluari , decat al tau deoarece te rugai sa intri in ally HH si ti-au dat cu flit , JUCATORULE .

@@ cu ce suntem noi de vina ca nu rezolvati problemele serverului ? inteleg luam ss din cauza la programe si tot felul de chestii dar pt bugurile jocului de ce trebuie sa fim noi sanctionati ??

Pentru ce at i mai dat rr la db daca merge din ce in ce mai prost ?

Posted

Boddom nu te mai agita

Daca esti nevionvat nu vei pati nimic

In rest mi se pare ca ati cam uitat iar regulile forumului.. :) sa vi le readuc aminte?

nu ma agit ... imi place sarcasmul tau ... :tiphat:

Posted

Boddom nu te mai agita

In rest mi se pare ca ati cam uitat iar regulile forumului.. :) sa vi le readuc aminte?

nu ma agit ... imi place sarcasmul tau ... :tiphat:

In cazul in care nu ai observat aici nu e o pagina de chat de pe la guilde unde sa-i raspunzi instant unui moderator. Daca nu ai nimic de adaugat asteapta o decizie si lasa spamul

Posted

Boddom nu te mai agita

deja ati demonstrat cat de vinovat e , el a intrat pe cont sa dea pk cu bug iar dovezile sunt puse de ija in acest topic... deci cum poti afirma asa ceva?

nu inteleg ce dureaza atata sa activati un 99 pt ca omul si-a golit contul demult (prietenii stiu de ce)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...