[kimmy] Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Esti un porc… Da… Porcule… Da, da, da… Esti un porc!E piesa mea de smecherie… Arde prost, arde anost Beat-uri fara strat adipos Doar de post, las-o jos Vreau kick murdar, un sner jegos Cum poa’ sa sara boxele intr-un Mertz bengos
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Daaa, da da E piesa mea de smecherieeeeee ! PS: Daca tot stai acasa si asculti muzica macar asculta si tu la pc-ul meu sa dai bassul la blana sa moara vecinii de ciuda. Dar inainte sa faci asta incuie usa :lol:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Daaa, da da E piesa mea de smecherieeeeee ! PS: Daca tot stai acasa si asculti muzica macar asculta si tu la pc-ul meu sa dai bassul la blana sa moara vecinii de ciuda. Dar inainte sa faci asta incuie usa :lol:
[kimmy] Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Daaa, da da E piesa mea de smecherieeeeee ! PS: Daca tot stai acasa si asculti muzica macar asculta si tu la pc-ul meu sa dai bassul la blana sa moara vecinii de ciuda. Dar inainte sa faci asta incuie usa :lol: BA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Tu BA, imi strici melodia! :sef: Sa arda casca de iPod cand mergi pe jos Sa-i sara casca unui gabor zelos Cu scut cu tot, fara cusur nu-s cusut Sabot, ‘ti iau familia-n beep cu cuscri cu tot Cot la cot cu Doc bag pumni in bot Ca Bote in capot, cu trabu’ Cotcodacesc o cote Cica stai, umfla botox-u lu’ Bianca, lu’ Bote Pompeaza bombe sexy, spala bancnote Scrie anecdote (sa para…) Linii la inalte cote Linii ce nu-s de nasu tau asimtote Linii ce nu le tai cu cartela Cosmote Ca nu’s mai ieftine ca o Cola, hai da-te…
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ho meh ce te exorcizezi asa de zici ca te strang chilotzii? :lol: Chill pasa deschide geamul si respira adanc..aerul jegos de bucuresti :lol:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 :whistle: Bag un pai si inc'un pai Si trag linii de tramvai Haaaiii haiii de ce stai, Hai hai Mainile sus !!!11
[kimmy] Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ho meh ce te exorcizezi asa de zici ca te strang chilotzii? :lol: Chill pasa deschide geamul si respira adanc..aerul jegos de bucuresti :lol: BAG BEEP IN BUCURESTIUL TAU! Refren: Baga un pai, si-nca un pai Si trag linii de tramvai, vai, vai, Tu, ce stai? Hai, hai… Mainile sus, beat sau high Da-mi un mic, daca n-ai, Am io nu-i bai, bai, bai… Tu, ce stai? Hai, hai… Mainile sus…. Yo, Deliric e prea pe jad Pe jad ba jegule Gasesti pe chat, in chart, in cercuri de MC cu fitze, filati de politie Grafferi colorati, aroganti cu conditie Inconjurati de hipsterite Rochite cu tutu roz si fundite pe bentite Nu-s pipite de brat cu un ciortan ca voi, Da-s fetite la subrat cu Cioran si Noica Scuip perle ca scoica, ba nene Tu lovesti slab ca Stoica, ba Meme Ne lasi pe noi, te sar din scheme, da Fac cat doi, cred ca-mi trebuie gemene Sau macar doua sa semene Cu buci tepene Sani ca un pepene Siluete suple si sete de Viata si vita de vie de beat crita Sa stie, fac haos, sa fie, fac galagie. Refren: Baga un pai, si-nca un pai Si trag linii de tramvai, vai, vai, Tu, ce stai? Hai, hai… Mainile sus, beat sau high Da-mi un mic, daca n-ai, Am io nu-i bai, bai, bai… Tu, ce stai? Hai, hai… Mainile sus…. Yo, beat-u asta are celulita E gras ca Maria Vlas, La cat sta in boxe, fac artrita Zici ca mananca zilnic la Mec Dublu cheese de vita, cartofi prajiti, maioneza la tipla Cred ca-l bat la gura, femeia asta de ce tipa Cred ca o leg la gura Vai, ce tipa, tipar de animal de rasa, sa-l ti in casa Cina-i servita, i-o pun pe maso Prind de leso, plimb pe Strasse Avea 3 randuri de tate, Ii tineam de sase Asa tine ea de urat Chirurg-plastico de pe fata si gat Numaidecat… Refren: Baga un pai, si-nca un pai Si trag linii de tramvai, vai, vai, Tu, ce stai? Hai, hai… Mainile sus, beat sau high Da-mi un mic, daca n-ai, Am io nu-i bai, bai, bai… Tu, ce stai? Hai, hai… Mainile sus…. Mainile sus, am spus.. Mainile sus, am spus… Mainile sus, Hai, hai, mainïle sus….