Stephenspike1 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Am vazut ca ai bagat umpic de joaca , ai 20 si ceva de rr pe mg xD Poate cand scapi de ss-u ala , ma duci si pe mine la lvl sa-mi pot face dl :)) , nu-ti ia mult , am lvl 1 ^_^.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Am vazut ca ai bagat umpic de joaca , ai 20 si ceva de rr pe mg xD Poate cand scapi de ss-u ala , ma duci si pe mine la lvl sa-mi pot face dl :)) , nu-ti ia mult , am lvl 1 ^_^. :whistle: Pai daca vrei te cresc cu elful lui kimmy , ca a dat rr de dimineata :D sau cu bk-ul ca nu mai am mult si dau rr . :P
Stephenspike1 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Desigur , da ieri am facut cont si vad ca inca nu mi s-a activat , trimite-mi id-u de mess pe private sa tinem legatura mai altfel :)) Chiar si numaru poti sa mi-l dai-_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Desigur , da ieri am facut cont si vad ca inca nu mi s-a activat , trimite-mi id-u de mess pe private sa tinem legatura mai altfel :)) Chiar si numaru poti sa mi-l dai-_- Ti-am dat pm. Id-ul il ai <_< uitucule