Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

vexus

PK pe spot

Recommended Posts

Posted

Explica si mie de ce primele 3 poze sunt editate in photoshop? (43, 44, 45), 46 nu este editata.

Vad ca inca folosesti Photoshop CS3, recomand CS5 daca vrei sa iasa mai curat :)

Posted

Solicit studierea logurilor pentru a se da pedeapsa cuvenita celui care era pe cont, pe cat posibil.

Falisificare de dovezi:

suspend 99 de zile si filtru pe ip

Guest [SirDrago]
Posted

inca odata ce este editat la ele ?

Posted

Poza 44 apare textul:

HardTouch: mg +elf arena.....

Dash: cumpar set hoyn

Dash: hyon*

Poza 45 apare:

(Ultimur rand lipseste).

Cum de apare acelasi numar de zen 13802, in acelasi loc? aceeasi forma? Sa nu-mi zici ca a stat zen-ul 2 minute pe jos ca nu cred :). (cred ca ai uitat sa-l stergi.).

Si acum ca sa vezi de ce sunt editate primele 2 poze, observa poza lui vexu din safe zone:

Carson: Dai pk pe spot....

Carson: Socyz tu realizezi......?

In poza ta cu "spotul" apare acest lucru... intrebarea este de ce in poza urmatoare nu apare?

Lipseste: Dash: hyon* dar culmea apare, Carson: Dai pk pe spot....

Asta e una din treburi :)

Apoi poti da frumusel pe pozele tale (nu toate, culmea doar 43, 44 si 45), scrie Photoshop CS3. Si cum poza tot din calculatorul tau (nr 46) nu are asa ceva.

Joci mu direct prin photoshop pe post de klicker?

Sper ca te-am lamurit.

Posted

Inca o mica precizare.

In poza 44 dupa cele 2 posturi ale lui Dash scrie imediat [bogdaN] in ally ....( bodo, bah bodo)

In poza 45 dupa doar primul post al lui Dash apare cu totul altceva , Klax187pe guild si Julika pe ally . Nici urma de [bogdaN]...

Posted

SirDrago esti un nab =)) , dupa ce ca ai luat 99 pe dl ca in amiaza mare folosesti hack in tarc bk =)) , acum ti-ai batut joc de charul Socyz ca nu esti in stare sa editezi niste poze, no warn nu m-am butut abtine.

Guest Magnnum
Posted

nu te teme i se da pe caracterul lui de joc :) 99

se cauta bm pm bili :)))

Guest [SirDrago]
Posted

tot nu pricep ce e editat la ele . Eu le-am pus din folderul linkmania direct aici ce nu e bine?

Posted

' date='28 October 2011 - 10:06' timestamp='1319785580' post='6041466']

tot nu pricep ce e editat la ele . Eu le-am pus din folderul linkmania direct aici ce nu e bine?

-ija- nu vezi ca face pe prostul??, orice orb vede ca sunt diferite pozele la global :))

@Kitte cred ca ai ceva cu mine, ridici warn asa fara stie nimeni?si numai mie?

Guest Magnnum
Posted

ea pozele la tine in pc la detalis vei vedea cu ce program ai editat poza.

data e pe 26 cand ai editat ce dovezi mai vrei :))))

iar printurile sunt facute pe 25

Guest [SirDrago]
Posted

Mai la mine pozele se deshid cu photoshop adica daca dau dublu click pe ele mi se deshid automat in photoshop... oare nu deaia?... :crybaby:

Guest [SirDrago]
Posted

amidala = kite?

poi eu ce vina am daca asa mie pc'u? Am facut eu extensia jpg sa se poata deshide in photoshop?. Nu vad ce e editat la ele dami ceva clar ceva deformat ceva sa vad si eu ... Cat despre acel chat

Poza 44 apare textul:

Poza 45 apare:

(Ultimur rand lipseste).

Cum de apare acelasi numar de zen 13802, in acelasi loc? aceeasi forma? Sa nu-mi zici ca a stat zen-ul 2 minute pe jos ca nu cred :). (cred ca ai uitat sa-l stergi.).

da prietene sunt aceste buguri in k6 de ex a stat pe jos p preche de boots 3 saptamani daca nu mai bine +2 aceasi opt.

Doar o dam in diverse aici.. Dati un verdict .... nu am editat nimic , nu sunt asa prost sa risc un 99 +filtru ip...

Posted

Si pozele se deschid prin selectie in photoshop? :)

Una da alta ba.

Socyz permanent pentru editare dovezi.

Daca zici ca e un bug la zen...sigur la chat nu e niciun bug.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...