Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Interzisa

Sugestie ss pe joc pentru limbaj forum!

Recommended Posts

Posted

nimeni nu cere suspend pt.injurii slabe sau aberatsii. au fost mari probleme, cand din cauza unor neintselegeri in joc unii playeri sji`au schimbat complet comportamentul fatsa de ceilaltsi ... sji nu intr`un mod placut.

Am vazut ca mai sus lumea se abtine in legatura cu ce prostii scrii tu acolo, dar incearca si tu sa folosesti limba romana. Pe forum poti scrie si in loc de ?i ( nu trebuie sa scrii sji- pari cocalar), aceeasi problema e si cu ?.

Posted

nimeni nu cere suspend pt.injurii slabe sau aberatsii. au fost mari probleme, cand din cauza unor neintselegeri in joc unii playeri sji`au schimbat complet comportamentul fatsa de ceilaltsi ... sji nu intr`un mod placut.

Am vazut ca mai sus lumea se abtine in legatura cu ce prostii scrii tu acolo, dar incearca si tu sa folosesti limba romana. Pe forum poti scrie si in loc de ?i ( nu trebuie sa scrii sji- pari cocalar), aceeasi problema e si cu ?.

ca sa intselegetsi sji voi, unii oameni dupa ce ca is prosjti mai sji dau cu batsu`n balta. daca scrii cu ? sji ? de fiecare data cand eu sau altcineva da edit site`ul nu mai recunoasjte caracterele sji`o sa foloseasca "?". asja ca scutitsi`ma sji vedetsi`va de treaba. hai , on topic, nu deviatsi de la subiect

ps. cocalar nu face parte din limba romana ...

Posted

daca tot ai avut initiativa asta cu topicul ,eu zic ca ar fi frumos sa se de-a suspend pe char de joc si pt cei ca tine care se baga in toate posturile de la plangeri si banati asa neimplicati. :cool2:

Posted

In principiu nu, in practica s-ar putea da in cazuri exceptionale.

excepti la tine sunt acelea cand jucatoru injur un moderator..

am patit de 2 ori sa postez pe o persoana (fiind acuzat de ceva la mu ) dupa care acela sa vina cu injuri de morti . mame . camile etc .. si sa ales doar cu cont blocat... ( acela facandusi acuma alt cont si e bine mersi )

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...