Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Ing3r_Draq

Pentru IJA

Recommended Posts

Guest Magnnum
Posted

aveti grija la limbajul de pe forum se da ss pentru asta pe caracter de joc asa era db trecut

Posted

aveti grija la limbajul de pe forum se da ss pentru asta pe caracter de joc asa era db trecut

la cat de liber se lasa limbajul pe forum, ma indoiesc sa ia banderas peste 20 zile, este la a n abatere de genul, este impulsiv, dar pariez setul +13 si arma si wings +13 si ringuri dd hp hp rec ca in real life nu este asa, se descarac aici pentru ceva; am ajuns sa nu mai critic si sa nu mai judec pe nimeni, fara sa cunosc nu e dreptul meu sa fac asta, imi aduce aminte de proful de mate din liceu, cand am inceput partea grea de analiza matematica ne plangeam ce este grea si nu ne ajuta la nimic in viata, el a raspuns: "peste ani va veti aduce aminte de ce am zis eu acum, analiza matematica este cel mai usor lucru din viata care ne asteapta" si are atat dreptate!

stiu ca probabil imi vei raspunde si mie banderas, nu vreau sa ma cert cu nimeni, in nici intr-un caz cu tine, sunt convins ca daca nu s-ar rapunde la provocare, nu ai reactiona asa, este decizia ta sa vorbesti cum vrei.

incepusem sa intru si eu in discutii si sa jignesc, sa critic moderatorii ca nu sunt impartiali, sa aduc exemple, mi-am dat seama ca nu ajuta cu nimic, nu exista doi oameni care sa gandeasca identic, sa actioneze identic, e normal dintr-un anumit unghi sa vedem ceva flagrant, asa cum alti vad ceva normal in acelasi loc, ar fi placut daca ar exista mai mult respect.

Posted

Closed, revin cu ss pentru fiecare.

Ing3r_Draq, 99 pe caracter = 99 pe cont si duce automat la blocarea lui.

Antonio Banderas permanent pentru limbaj.

s9gothic_boy 5 zile pauza pentru ca dai Quote la injuraturile lui Banderas.

Hearon 5 zile pauza pentru ca dai Quote la injuraturile lui Banderas.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...