Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Ing3r_Draq

Pentru IJA

Recommended Posts

Guest Ing3r_Draq
Posted

Ija mi`ai dat Ban aiurea si mi`ai dat si pe Cont nu pe Character...la altii le`ai dat doar pe character...Deci am mai zis si o mai zis NU AM DAT G/T si uitate si tu atent la asta ...CoxAlb

Cresa de gaming

Pip

Add as Friend

PM this member

Group: LinkManiaci

E domnu BKnight / SoulMaster isi face mai multe conturi pe forum ca sa zica ca are si el dreptate ca m`a vazut cu GT! care nu l`am folosit ... Eu chiar nu inteleg de ce s`a dat ban pe Cont ...si Bianca nu este a mea...eu am facut Characteru`l Dar nu eu joc pe cont...Joaca altcineva...Deci mai stai si tu on prin Game si uitate e zic domnii [Ferry] - [bKnight / SoulMaster] Cum isi bat joc de cei care au luat ban din cauza lor...uitate si tu pe post Ing3rashuL byks LostName Rip si Mai sunteti on? Deci este nesimtire...cum isi bate joc de cei care au luat ban ... Si EL in faza cand era mic si umbla cu Move To Pick nu a luat Ban? NICI EL NICI FERRY ...CUM SE POATE ASA CEVA? CHIAR DACA A TRECUT 1 LUNA 2 ...E PE D/B ASTA NU PE ALTU...NU CONTEAZA CAT TIMP a trecut ...a Folosit Move To Pick dupa jwl ...si -iTi- lafel... ma rog daca tineti cu Ei e altceva...ROG PE ODYZEUS SA REZOLVE CAZURILE ACESTEA ...e prea mare nesimtire si prea mare vanatoare ! Eu vreau sa joc nu sa imi bat joc de unu si de altu...cum face FERRY si BKNight ... Eu nu cred ca am postat pe nimeni d/b asta nici pentru un Pk la Golden / Pk Spot ... Insa ei posteaza daca zici un cuvant ...si lii se acorda mare dreptate...E cand vine vorba de ei nu zice nimeni nimic !!! Ija / Odyzeus / Lancelot / Kitte ROG FRUMOS sa faceti ceva cu BKnight / Ferry / SoulMaster ... e prea mare nesimtire cu ei...O sa se ajunga sa plece oamenii de pe sv din cauza lor...si nu stiu daca doriti asta !...deci inca o data nu inteleg de ce ni s`a dat ban Accont si nu doar ban CHARACTER... inteleg ca tu crezi ca am dat GT dar daca eu nu am folosit...Am avut lag mare atunci cu D/C `urile ! si el imediat hopa uite na...si post ca as fi folosit GT !!!

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425257 AICI LAFEL ...nu a luat ban in joc decat pe forum !? Paii??? Daca zice cineva cevaii dati si lui ban pai nu se mai poate...e deja...aiurea tot jocul !!!

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425078 Aici Lafel ca a trecut 1 saptamana ca au trecut 2 ...CE MAI CONTEAZA ??? AU FOLOSIT MOVE TO PICK ... ADICA ELITE ! ... Si poate il folosesc chiar si in acest moment !!!

Altii cand au dat /GT nu li s`a dat Ban Permanent le`ati dat 60 / 99 ZILe..Deci ... :(

Deci va rog e frumos...Faceti ceva cu aceasta vanatoare e prea de tot si prea urat ... Si Rog un admin sa imi scoata si mie ban ACCONT si sa lafe ban Char ...rog mult...Si ce sa mai zic...Se uita un admin si dupa da Close ca asa faceti...ne considerati un nimic in jocul acesta...BKnight merita ban demult nu de acum...

Multumesc mult...Cu Respect Ing3rashuL ... Deci va rog si va mai rog REZOLVATI`o si voi stiu ca aveti multe pe cap...dar macar sa sacorde o sansa !! MULTUMESC @

Posted

toti care au dat //GT au luat 99 zile.

un suspend de 99 zile duce de asemenea la blocarea contului pe care este caracterul cu 99 zile suspend.

@si sunt sigur ca ija ti-a dat suspend conform logurilor si nu pe vorbe goale

sper ca te-am lamurit

:tiphat:

Guest Ing3r_Draq
Posted

Astept un raspuns de la IJa / ODYZEUS ... Mai am inca sperante...nu m`am chinuit 3 luni aiurea...itemele le am pus ...nui problema dar vreau sa mai joc / FARA ELITE ...daca voi chiar credeti ca am !!! !

Posted

taci ma mincinosule ca nu e prima data ca ai dat //gt ti-am zis ca imi pare rau ca nu am facut print cand ai dat gt lasa ca bine a facut cu tine ca orcum erai un nesimtit cerea lumea pt si tu cum aveai afk tools le dadeai pk ca, te trezea din somn noob ce esti

Guest Ing3r_Draq
Posted

Ba obositule ... eu nu am folosit in viata mea " AFK TOOL " Asa ca taci si nu mai arunca vorbe aiurea...ca daca ai fi tu in locu meu...nush ce ai face ;) sa te chinui 3 luni si dupa sa iei ban pe tot contu...macar pe char....dar nu tot cont...:(

Vorbesti tu aiurea cu GT tau...nu te mai baga asa ca iti e tie dor de mu...Si chiar daca m`ai vazut de ce nu ai facut VIDEO ...Silviu asta a facut print si ija mi`a dat ban pt ce nu am folosit...La altii tot asa a fost...ca era la invazie si a ajuns inainte lu ambee ! si nu i`a dat nimic si mie gata permanent pt 3 poze care nu sunt adevarate ca as fi folosit gt ...

Guest Antonio Banderas
Posted

Ba obositule ... eu nu am folosit in viata mea " AFK TOOL " Asa ca taci si nu mai arunca vorbe aiurea...ca daca ai fi tu in locu meu...nush ce ai face ;) sa te chinui 3 luni si dupa sa iei ban pe tot contu...macar pe char....dar nu tot cont...:(

Vorbesti tu aiurea cu GT tau...nu te mai baga asa ca iti e tie dor de mu...Si chiar daca m`ai vazut de ce nu ai facut VIDEO ...Silviu asta a facut print si ija mi`a dat ban pt ce nu am folosit...La altii tot asa a fost...ca era la invazie si a ajuns inainte lu ambee ! si nu i`a dat nimic si mie gata permanent pt 3 poze care nu sunt adevarate ca as fi folosit gt ...

BA ZDREANTO GT-U SE VERIFICA PRIN LOGURI IN CAT TIMP AI AJUNS DE LA O COORDONATA LA ALTA NU DA AIUREA IJA SUSPEND TI-A DAT PE MERIT ZDREANTO CARE ESTI

Guest Ing3r_Draq
Posted

STII SA VORBESTI FRUMOS MA SARACIE DE COPIL SAU ASA TE`A INVATAT MATA SA VORBESTI...TIGAN BORAT ca altceva nu esti ! SA VERIFICE COORD CALUEMEA ...CA AM DAT MOVE KANTURU3 SI AM INTRAT IN KT3 PORTAL SI DUPA AM LUAT`O PE JOS CATRE ULTIMU SPOT KT2 CARE E LA...10 SECUNDE DE PORTAL...DECI CAT DE IDIOT POT SA FIU SA DAU GT PENTRU 10 SECUNDE NU GANDESTI SAU ESTI OBOSIT DE LA FOAME !?!?!?!?! :banghead: :banghead:

Posted

auzi ma oboseala eu nam plans dupa contu meu ca mi-a dat ss 60 de zile si acum plangi ca te doare adevaru ma taci acolo ca orcum ai fost nesimtit oboseala am teminat aicea ca nu vreau sa iau ss pe forum ca tre sa ajung acasa sa postez un print paaa yupiii ai luat ss

Guest Antonio Banderas
Posted

STII SA VORBESTI FRUMOS MA SARACIE DE COPIL SAU ASA TE`A INVATAT MATA SA VORBESTI...TIGAN BORAT ca altceva nu esti ! SA VERIFICE COORD CALUEMEA ...CA AM DAT MOVE KANTURU3 SI AM INTRAT IN KT3 PORTAL SI DUPA AM LUAT`O PE JOS CATRE ULTIMU SPOT KT2 CARE E LA...10 SECUNDE DE PORTAL...DECI CAT DE IDIOT POT SA FIU SA DAU GT PENTRU 10 SECUNDE NU GANDESTI SAU ESTI OBOSIT DE LA FOAME !?!?!?!?! :banghead: :banghead:

EDIT

Guest Ing3r_Draq
Posted

Eu ti`am mai zis ca tu esti retardat dar nu m`ai crezut...la 12 anii ai tai...nu am ce sa iti fac ! ;)

Guest Antonio Banderas
Posted

Eu ti`am mai zis ca tu esti retardat dar nu m`ai crezut...la 12 anii ai tai...nu am ce sa iti fac ! ;)

Edit

Guest Ing3r_Draq
Posted

Rog un admin sa`i dea ban lu asta ! Sa termine odata cu scandalul !!! Multumesc...

Nu semeni a 24 de anii ma copile...ai maxim 12 ! E mult !!! un om la 24 de anii vorbea calm si civilizat...tu insa esti o zdreanta de copil obosit ...si inca ceva hai sa te chis in freza ;)

Guest Antonio Banderas
Posted

Rog un admin sa`i dea ban lu asta ! Sa termine odata cu scandalul !!! Multumesc...

Nu semeni a 24 de anii ma copile...ai maxim 12 ! E mult !!! un om la 24 de anii vorbea calm si civilizat...tu insa esti o zdreanta de copil obosit ...si inca ceva hai sa te chis in freza ;)

Edit

Guest Ing3r_Draq
Posted

Ba baiatule te`a scapat al de mata in cap cand erai mic ? Sau asa faci tu cand suferi dupa cineva? Hai sincer zii ;)

Guest Antonio Banderas
Posted

Ba baiatule te`a scapat al de mata in cap cand erai mic ? Sau asa faci tu cand suferi dupa cineva? Hai sincer zii ;)

Edit

Posted

Edit

Kitte sunt deja 3 ore de cand nu il vezi pe naberas asta ca injura ca la usa gropii de gunoi,ceea ce si e defapt,cum de ? pentru ks la golden,pk,imediat te autosesizezi...deja devine si forumul de ras... serverul e de mult

Si daca tot dai o dedicatie,una naspa ca tinye,atunci hai ca iti fac si eu tie o dedicatie,

FARA NUMAR!!!

Pauza 5 zile (Trebuia tu neaparat sa dai quote).

Posted

Edit

Jegule...spre deosebire de tine stau singur,nu mananc la 24 de ani tot de la mama si nu ii cer bani la mama sa ies in oras,si nu am 16 ani retardatule,OVER !!! S-A DOVEDIT !!! NU AI MAI MULT DE 12 ANI !!! 2:LOCUL IN CARE AR TREBUI SA FII ACUM E UN SPITAL DE MAXIMA SIGURANTA PENTRU OLIGOFRENI,3: CINE STIE ? poate acolo si locuiesti...vezi tu e scumpa viata,stii tu prea bine ce e de facut...ia o sfoara,leag-o de candelabru ,faci un lat,si acolo introduci capul...scaunul il voi trage eu...ahhhh my bad,prea sofisticat pentru tine

zi-mi de unde esti si te scap de un chin.

Posted

Edit

pe langa faptu ca te comporti ca un boschetar mai esti si incredibil de AGRAMAT

5 zile pauza si tie pe forum.

Nu era nevoie sa multiplici ce a zis el mai sus.

Guest Magnnum
Posted

sa inchida cineva topicul si ingere faci reevaluare nu postezi la banatii si pentru gt se da cont blocat ija verifica loguri nu se da pe ochii frumosi cont blocat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...