Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest avocat_srl

un nou bug exploit marca HH

Recommended Posts

Posted

ceilalti 4 oameni din party sa puna poze cand erau devias cu nickul meu daca au fost on, altfel sunt vorbe goale

Din partea mea puteai sa iei si 1 dmg de la mob, din moment CE AI PIERDUT XP CAND AI MURIT INSEAMNA CA AI MURIT DE LA MOB.

Lasa la o parte partea cu bugu si zi-mi de ce ai pierdut xp. Ascult

Posted

ceilalti 4 oameni din party sa puna poze cand erau devias cu nickul meu daca au fost on, altfel sunt vorbe goale

Din partea mea puteai sa iei si 1 dmg de la mob, din moment CE AI PIERDUT XP CAND AI MURIT INSEAMNA CA AI MURIT DE LA MOB.

Nu am zis ca am fost on, dar odata ce nu ai preluare inseamna ca ai dat pk nu?

Posted

De ce ai venit cu DL FARA GUILD SA IEI SPOT ?PE CARE AVEAI 3-4 RR SI DE CE NU MG PE CARE AVEAI 7-8 rr cu care esti in Seven.

Posted

observ ca sunteti genul de oameni care o tin la infinit pe a lor chiar daca au dreptate sau nu.

1) este evident ca am vrut sa iau spotul prin pk, nu am cum sa neg asta. Datorita lui old, alta modalitate de a face rost de spot nu este

2) Daca foloseam bugul de care ziceti voi:

a) nu apaream in poza langa el

b) bara de xp ramanea neschimbata

Poza spot

Poza devias

Deschideti amandoua pozele in browser, si mutati rapid de la una la alta sa vedeti diferenta la bara de xp. Se vede clar ca atunci cand ii devias are mai putin xp decat atunci cand este pe spot.

Prin urmare, nu avea cum sa apara cu rosu pkul deorece, chiar daca a fost in self defence, nu eu am dat ultima lovitura, ci mobul.

Iar de bug nu poate fi vorba deorece spre deosebire de filmuletele postate de tranced, in care cel care da pkul apare foarte putin in poza, la riki eu apar aproape de el, in centrul pozei.

@ Knightly din moment ce nu ai fost si nu ai poze regulamentare cu pkul este irelevant ce zici

@riki, tu nu intelegi. Eu nu am mers sa dau pk in asa fel incat sa nu iau suspend. Am mers cu riscul sa iau de la 5 zile pana la 25 zile daca era tot partyul on.

Norocul meu a fost ca ceilalti membri nu au fost on. Prin urmare stiam ca numai 5 zile puteam sa iau. Norocul cel mai mare a fost ca ultima lovitura nu ti-am dat-o eu, ci mobul

Posted

observ ca sunteti genul de oameni care o tin la infinit pe a lor chiar daca au dreptate sau nu.

1) este evident ca am vrut sa iau spotul prin pk, nu am cum sa neg asta. Datorita lui old, alta modalitate de a face rost de spot nu este

Poza spot

Poza devias

Deschideti amandoua pozele in browser, si mutati rapid de la una la alta sa vedeti diferenta la bara de xp. Se vede clar ca atunci cand ii devias are mai putin xp decat atunci cand este pe spot.

Prin urmare, nu avea cum sa apara cu rosu pkul deorece, chiar daca a fost in self defence, nu eu am dat ultima lovitura, ci mobul.

Iar de bug nu poate fi vorba deorece spre deosebire de filmuletele postate de tranced, in care cel care da pkul apare foarte putin in poza, la riki eu apar aproape de el, in centrul pozei.

in filmuletele postate de tranced stia cine e pe spot tu nu stiai dak au mai revenit cei cu care eram in pt dp ce le ai dat pk prima oara folosindute de bug asa k ai venit pe spot dp ce mi ai dat mie pk sa vezi dak mai e cineva pe acel spot . A fost asa de grea explicatia? :tiphat:

Posted

Poza spot

Poza devias

in filmuletele postate de tranced stia cine e pe spot tu nu stiai dak au mai revenit cei cu care eram in pt dp ce le ai dat pk prima oara folosindute de bug asa k ai venit pe spot dp ce mi ai dat mie pk sa vezi dak mai e cineva pe acel spot . A fost asa de grea explicatia? :tiphat:

ti-am mai zis odata si eu, ai murit de la mobi. ai hp mare si iei poison mare

Posted

bine riki tine-o in continuare pe a ta :)

pai o tin k la primu pk pe care l-ai dat la playeri in cu care eram in pt picau k mustele dp spot Biggles 5-6 rr pe atunci GeoG 8-9 rr pe atunci si nici nu se vedea cine da pk pana cand am coborat mai jos de spot si erai tu bufuit si dadeai pk in ce mai mare nesimtire dp acest servar apoi fiind bufuit inka de elfa Ingerasha ti am dat pk si vezi in poza cu safe zone k am dat post pe global cu,, nu aveti stare ba,, apoi ai revinit in punctu unde ai dat prima oara pk si ne mai fiind bufat mi-ai dat pk apoi ai urcat spre spot vrand sa vezi dak mai a revnit pe spot vreun player dintre ce-i care le ai dat pk prima oara . -_-

Posted

pai o tin k la primu pk pe care l-ai dat la playeri in cu care eram in pt picau k mustele dp spot Biggles 5-6 rr pe atunci GeoG 8-9 rr pe atunci si nici nu se vedea cine da pk pana cand am coborat mai jos de spot si erai tu bufuit si dadeai pk in ce mai mare nesimtire dp acest servar apoi fiind bufuit inka de elfa Ingerasha ti am dat pk si vezi in poza cu safe zone k am dat post pe global cu,, nu aveti stare ba,, apoi ai revinit in punctu unde ai dat prima oara pk si ne mai fiind bufat mi-ai dat pk(ai murit de la mob) apoi ai urcat spre spot vrand sa vezi dak mai a revnit pe spot vreun player dintre ce-i care le ai dat pk prima oara . -_-

Posted

pai o tin k la primu pk pe care l-ai dat la playeri in cu care eram in pt picau k mustele dp spot Biggles 5-6 rr pe atunci GeoG 8-9 rr pe atunci si nici nu se vedea cine da pk pana cand am coborat mai jos de spot si erai tu bufuit si dadeai pk in ce mai mare nesimtire dp acest servar apoi fiind bufuit inka de elfa Ingerasha ti am dat pk si vezi in poza cu safe zone k am dat post pe global cu,, nu aveti stare ba,, apoi ai revinit in punctu unde ai dat prima oara pk si ne mai fiind bufat mi-ai dat pk apoi ai urcat spre spot vrand sa vezi dak mai a revnit pe spot vreun player dintre ce-i care le ai dat pk prima oara . -_-

nu te cam contrazici singur ?

daca ti-a dat pk cum ai vazut ca sa urcat mai sus, la tn nu se blocheaza cand iei pk? tu inca mai vezi char cand se misca?

Posted

daca ti-a dat pk cum ai vazut ca sa urcat mai sus, la tn nu se blicheaza cand iei pk? tu inca mai vezi char cand se misca?

ia de aici k nu ai servici se vede dp ce moare bk k feniru lu tranced e mai misca cateva miimi de sec app parca mi-a ar fi dat pk de la intrare in kalima asa pui prob . app al 2 filmulet e filmat de bk nu de tranced dp dl

Posted

tu nu intelegi ca nu ma poti acuza de pk pe spot din moment ce ai murit de la mobi????

singuru care ma pot acuza sunt ceilalti 4 membri daca au poza cu pk+poza devias.

Posted

daca ti-a dat pk cum ai vazut ca sa urcat mai sus, la tn nu se blicheaza cand iei pk? tu inca mai vezi char cand se misca?

ia de aici k nu ai servici se vede dp ce moare bk k feniru lu tranced e mai misca cateva miimi de sec app parca mi-a ar fi dat pk de la intrare in kalima asa pui prob . app al 2 filmulet e filmat de bk nu de tranced dp dl

se misca fenriru din cauza ca ia dl'u ref, nu pentru ca s-ar muta el. cu 2 min inainte sa postez am testat, in momentul cand iei pk vezi doar cand charul ia ref si atat, nu il mai si vezi daca pleaca in alta parte pana nu reapari.

Posted

tu nu intelegi ca nu ma poti acuza de pk pe spot din moment ce ai murit de la mobi????

singuru care ma pot acuza sunt ceilalti 4 membri daca au poza cu pk+poza devias.

atunci de ce faceti atata gargara pe aici si nu asteptatii decizia unui moderator sau v-a intrat morcovul in dos cu tot cu iepure? de frica k iti iei pt bug exploit suspend?

:tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...