Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest avocat_srl

un nou bug exploit marca HH

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

Cred ca mai degraba acest topic ar tine de categoria "Diverse".

Nu stiu de ce bagati toti jucatorii din aly HH in aceas oala, daca unu foloseste N programe, exploit bug ..s.a.m.d, asta nu inseamna ca toata alianta HH foloseste(Mai sunt si persoane in acea alianta care merita tot respectul, hai sa nu generalizam).

Merita 99 daca se dovedeste ca a folosit acel BUG, am si eu o intrebare, numai dl-ul poate folosi acel bug?

O zi buna.

:)

Guest avocat_srl
Posted

am si eu o intrebare, numai dl-ul poate folosi acel bug?

dap

Posted

este un bug vizual, el te vede pe tn in ecran, u nu il vezi pe el, la el arata cum se schimba statusul+ scrisul rosu in stanga sus, la tn nu apare ca e prea departe de tn. acum dupa cele spuse de tn la plangeri ar trebui banati toti dl'i ca si la duel se intampla asta, sa te omoare si sa nu vezi de unde da. tot bug exploit e si ala, nu ? :))

alexey nu inteleg ce treaba are faptul ca fac parte din aly hh cu acest topic, eu unul sunt neutru, nu ma intereseaza cine ia ss, daca a gresit sa plateasca. ce am scris mai sus, am spus doar asa ca fapt divers, eu nu vanez un ss pentru nimeni, daca vroiam sa dau ss cuiva puteam posta 3 sau 4 pana acum pe care i-am vazut ca folosesc gt dupa ce nu reusesc sa omoare un golden.

din punctul meu de vedere este doar un joc, nu imi place sa port dusmanie, si nici sa ma cert cu lumea, pe forum sau in joc. chiar pot spune ca sunt un player model, daca gandeau toti ca mine erau goale sectiunile plngeri si banati.

ai dat edit la ps: se vede ca esti din HH :))

Posted

filmuletele alea au fost trimise catre staff inca de acum 6 luni ca o demonstratie a faptului ca Gunit a luat spot folosind acest exploit (sustinuta cu poze) , raspunsul evident n-a venit iar unii au considerat de cuviinta sa il foloseasca in continuare mergand pe principiul "hotul neprins e negustor cinstit"

totusi una e duel si alta e pk pe spot folosindu-te de smecheria asta , nu crezi?

s-a riscat pentru ca stia ca nu apare rosu , regulamentul prevede ca trebuie sa se schimbe statusul, deci ar trebui nefondata :)) ?..iar folosind acest bug apare doar self astfel adminii pot fi indusi in eroare

chiar sunt curios ce parereu au

mai lipseste Gunit sa zica ca e legal sau ca nu scrie in regulament asa ceva ... replica lui standard

Guest Antonio Banderas
Posted

este un bug vizual, el te vede pe tn in ecran, u nu il vezi pe el, la el arata cum se schimba statusul+ scrisul rosu in stanga sus, la tn nu apare ca e prea departe de tn. acum dupa cele spuse de tn la plangeri ar trebui banati toti dl'i ca si la duel se intampla asta, sa te omoare si sa nu vezi de unde da. tot bug exploit e si ala, nu ? :))

alexey nu inteleg ce treaba are faptul ca fac parte din aly hh cu acest topic, eu unul sunt neutru, nu ma intereseaza cine ia ss, daca a gresit sa plateasca. ce am scris mai sus, am spus doar asa ca fapt divers, eu nu vanez un ss pentru nimeni, daca vroiam sa dau ss cuiva puteam posta 3 sau 4 pana acum pe care i-am vazut ca folosesc gt dupa ce nu reusesc sa omoare un golden.

din punctul meu de vedere este doar un joc, nu imi place sa port dusmanie, si nici sa ma cert cu lumea, pe forum sau in joc. chiar pot spune ca sunt un player model, daca gandeau toti ca mine erau goale sectiunile plngeri si banati.

ai dat edit la ps: se vede ca esti din HH :))

voi ati adus hackurile pe srv si aveti o gramada altele + buguri ca asa stiti sa jucati voi

PS o dedicatie pentru voi de la mine :

http://www.youtube.com/watch?v=QN5jkaTjGe4

Posted

astea au fost trimise catre ija / ody inca din aprilie..

cand ii dai pk la ala tu nu te vezi. Papiciolo apare in print + ca este si avertizat...nu ti se pare ca este cu totu` altceva?

Antonio Banderas... fugi afara, in parc si da`te pe topogan

Posted

cand ii dai pk la ala tu nu te vezi. Papiciolo apare in print + ca este si avertizat...nu ti se pare ca este cu totu` altceva?

si unde se schimba statusul de pk adica Outlaw/ 1st Stage / 2nd Stage ? apare doar self

faptul ca apare in print e total irelevant poate atunci a facut print el cand Papiciulo urca inspre spot

din pct meu de vedere e aceeasi situatie

sa vedem ce zic si adminii

Posted

astea au fost trimise catre ija / ody inca din aprilie..

baroica nu mai manca rahat pe aici ca iti pute gura . Asa a facut si Gunit dp caracteru EliTe pe ultimu k6 cu cateva saptm in urma dar hotu ne prins negustor cinstit.

Posted

Cred ca se poate verifica logurile si pe baza logurilor. sa fie sanctionati ca bug exploit.

Dar nu cred ca pt o persoana, sa fie timbrata o alyantza. in care sunt vreo 150 de playeri

Posted

-ricky- a murit de la mobi. se poate vedea si in loguri dar si din poze va puteti da seama :)

http://www.imagebam.com/image/c2d751155432426

uitati`va la bara de XP

si http://www.imagebam.com/image/b8bb97155432669%3E%3Esafe

dupa ce a murit i`a scazut bara. ca sa iti scada bara trebuie sa pierzi XP. ca sa pierzi XP trebuie sa te omoare mobii.

tiphat.gif

fugi ma de aici si SD tot de la mobi? 18407 =)) ? mai are si 8k HP , asta e doar o scuza ieftina sa va scoateti

aici se vede ce dmg lua pe spot http://www.imagebam.com/image/147655155432269 , in jur de 40 normal si 320 poison deci cum sa moara de la mobi?

acum ca poate o fi prins poison de la un mob asta nu il scuteste pe Papiciulo de exploatarea bugului , sunt curios in loguri ce apare

tu ai impresia ca nu stim cu cine stam de vorba aici? e clar ce a fost acolo asa ca nush de ce vii cu gogosile astea aici

Posted

nu neg faptul ca papiciulo a tras in ricky dar ultima lovitura un mob a dat`o :) altfel aparea rosu sus stanga. pt ca si papiciulo apare in ecran. oricum verdictul o sa se dea dupa consultarea logurilor de unde o sa se confirme ce am zis eu.

Posted

nu neg faptul ca papiciulo a tras in ricky dar ultima lovitura un mob a dat`o :) altfel aparea rosu sus stanga. pt ca si papiciulo apare in ecran. oricum verdictul o sa se dea dupa consultarea logurilor de unde o sa se confirme ce am zis eu.

la 7 rr cat aveam atunci muream de la mobi nu mai veniti cu explicati din astea k suneti penibili

app dak paiciluo avea buff de la elf Leria si din 2 lovituri am fost jos asa ai procedat si tu dp carcteru EliTe pe data de 25 -09 pe ultimu k6 fiind bufat de elfa Lolita si folosindute de acest bug in care nu apare murder stage .

Posted

atunci cum explici ca ti-a scazut bara de xp?scade xp-ul din pk de la alt player?

te ai folosit de bug prima oara si mi ai omorat tot pt si eram on si ti-am dat pk apoi am ramas solo pe spot si ai venit din nou si la fel bufuit folosindute de acest bug ai dat pana la urma pk??? :whistle:

Posted

daca foloseam bugu nu apaream in poza langa tine. Ghinionul tau ca ultima lovitura ti-a dat-o mobu

n-am eu nici-o treaba cu voi, plangerea este facuta de riki care spune ca a luat pk de la mine, insa el a murit de la mob.

Posted

daca foloseam bugu nu apaream in poza langa tine. Ghinionul tau ca ultima lovitura ti-a dat-o mobu

n-am eu nici-o treaba cu voi, plangerea este facuta de riki care spune ca a luat pk de la mine, insa el a murit de la mob.

cand iti scade viata dramatic tu nu te uiti cine da in tine? pai ai dat pk si apoi a venit langa mine sa vezi dak mai e cineva pe spot ce mare filosofie mai vrei acuma nu mai intoreceti-o k la Buzau k e alba bai k e negra oricum tu si gunit v-ati folosit de acest bug .

Posted

Tu gandesti ce zici tu acolo?

Cum mama dreq sa moara de la mobi, cand in printul acela apare max 40 dmg de la poison ?

Tu chiar crezi ca suntem niste prosti ? ai dat pk cu ajutorul acelui bug si acum vrei sa te scoti.

Aialalti 4 playeri din party cum au murit? tot de la poison nu?=)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...