Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dinamovist4Ever

Flood la server?

Recommended Posts

Posted

Da cineva flood la server? Pt ca la inceput aveam lag imens iar acum deabia intra si apoi d/c

coincidenta draqului, si duminica trecuta la aceiasi ora la fel ..

Posted

Da cineva flood la server? Pt ca la inceput aveam lag imens iar acum deabia intra si apoi d/c

deja se discuta aceasi problema putin mai jos, e ceva general, nu-i nimic revine dupa invazie si fac toti +5 ^^

Guest Antonio Banderas
Posted

da unu pe nume hackalin sau slym se ocupa de flood pentru HH in fiecare duminica

Posted

da unu pe nume hackalin sau slym se ocupa de flood pentru HH in fiecare duminica

Mda, de Slym se stie ca a mai dat flood, coincidenta e ca : numai la castel siege se intampla , in restul zilelor nu

Posted

sjtie careva sa`mi raspunda daca se poate afla ip`urile de la servere , pt.a flooda un server prima data trebuie sa`i cunosjti ip`u.

http://imageshack.us/photo/my-images/705/neti.png/

Posted

sjtie careva sa`mi raspunda daca se poate afla ip`urile de la servere , pt.a flooda un server prima data trebuie sa`i cunosjti ip`u.

http://imageshack.us/photo/my-images/705/neti.png/

merci de rasp (daca`mi aduc bine aminte e ceva cu netstats ...) daca ii cunosjti ip`ul, dap, poate fi floodat ...

Posted

:)))

ne ajuta sa pierdem castelu sau dc pt noi ?

Posted

pentru cultura ta generala,hackalin nu are nimic in comun cu HH,asa ca nu mai arunca acuzatii nefondate,sau sa inteleg ca atat te duce capu?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...