LoVeStaR Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Numele meu în joc: LoVeStaR Numele EXACT celui pe care îl reclam: WarHell Screenshot-uri: Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): - Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): - Martori: ss
WarHell Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Nu am skill , si fara „C” nu pot sa trag.....
Guest Seven Souls Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Chair daca risc warn, acum ca s-a pus regula asta, sunteti asa de vanatori, deci regula suna asa: daca se lasa in c si trage si se ridaca si trage si se lasa si trage, iar pozele facute la un interval de 3-4 secunde nu au cum sa demostreze acest lucru. Jucati pentru distractie , nu ca sa faceti rau altcuiva.
WarHell Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 asa este , eu decate ori am avut ocazia sa postez pe cineva , am zis lasa , mie nu imi place sa postez , daca omu ala ia ban , poate a muncit pentru ce a facut pana acum , asteptam raspunsul unui admin/moderator :>
Dragos Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Cu pozele astea nu dovedesti ca a facut c-bug. WarHell nu primeste nimic.