Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Eagles

sugestie reevaluare

Recommended Posts

Posted

Eu consider adminul care rezolva plangerea si care da ban sa nu modereze si reevaluare

Pentru ca e o nedreptate sa modereze el reevaluare ca oricum nu isi schimba parerea in 20 24 de ore

Daca tot adminul care imi da ban se baga si peste revaluarea mea degeaba o mai fac oricum nu isi va schimba parerea sau admite ca a facut o greseala

De aceea propun ca alt admin decat cel care da ban sa rezolve reevaluarea

Posted

Daca nu ma insel pe db`ul trecut asa era. Adminu care a dat ss`ul nu avea voie sa inchida reevaluarea. Acum, mai nou, am vazut un admin care rezolva atat plangerea cat si reevaluarea. Nu cred ca ar trebui...

Posted

Daca nu ma insel pe db`ul trecut asa era. Adminu care a dat ss`ul nu avea voie sa inchida reevaluarea. Acum, mai nou, am vazut un admin care rezolva atat plangerea cat si reevaluarea. Nu cred ca ar trebui...

Da, au fost destule reevaluari solutionate de catre acelasi moderator care a rezolvat si plangerea, lucru care mi se pare deplasat.

Se numeste reevaluare pentru ca cel care o initiaza doreste o parere din partea unei alte persoane.

Buna sugestia, acum daca s-ar si aplica ...

Posted

In general reevaluarea este rezolvata de catre alt moderator, cu mici exceptii. Vom lua in considerare aceasta sugestie, desi este pusa in aplicare de majoritatea moderatorilor deja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...