Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mutulik4u:)

Licitatie

Recommended Posts

Guest farfacarMG
Posted

bun deci cate book ar treb sa pun ? sa stiu de cate fac rost.

25 bok +5 mai pune pe langa jwl si vb

frate am auzit de oameni lacomi da tu exagerezi esti nebun =)) 350 jwls si el mai vrea si 25 bok+5 esti impiedicat rau la minte :)))

Posted

bun deci cate book ar treb sa pun ? sa stiu de cate fac rost.

25 bok +5 mai pune pe langa jwl si vb

frate am auzit de oameni lacomi da tu exagerezi esti nebun =)) 350 jwls si el mai vrea si 25 bok+5 esti impiedicat rau la minte :)))

de bagatori de seama este plin linkmania ,daca nu te intereseaza de ce te bagi in seama ?daca nu stii cat valoreaza un scut lk dd refl +13 nu mai vb aiurea ,dute tu la invazie si zi-mi si mie peste cate luni o sa iti cada 1 scut lk dd refl si sa il faci si din prima la +13 si atunci sa mai si vb

Posted

ma el ar vrea toate itemele de pe link si el sa ne dea scutu :)) prosti oameni sa dea atata pe un scut. pui 2 kb si aia e :))

prosti sunt aia care nu cunosc valoarea unui item,voi cand cereti si pe drq pe 1 item ,nu mai este scump ,toti vreti sa luati moca dar sa oferiti pe 1 item atat cat face nu vreti sa dati ca este scump,faceti si voi si atunci sa va vad cat cereti,dar ce sa discuti cu niste inculti,iar tu D3@7h esti mai mult bagator de seama prin topicuri ca in rest esti sarac lipit ,doar sa te bagi in seama stii atat,mai bine uitate in farfuria ta si o sa fie bine

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...