Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[kimmy]

Pentru ija/ody

Recommended Posts

Posted

Voi va rugati sa va schimbe o adresa si nu va servesc ,daca stati si analizati pentru ca putini stiu ca ce fac ei este ilegal si batjocoritor fata de cei care acceseaza linkmania .Degeaba va luati de ei , ei nu stiu exact care este rolul lor aici , multi dintre ei daca afara in real life nu sunt in stare sa conduca ceva o fac aici ce nu intelegeti , de sus o sa va vb mereu o sa va dea ss mereu si tot asa.Ca exp mereu cand a fost cate un care a propus ceva impotriva jucatorilor , o pedeapasa mai mare sau nu stiu ce dar impotriva jucatorilor , de fiecare data s-a aprobat dar daca ati cerut ceva pentru voi in favoarea voastra sansele de 99% sa fie nu .multi dintre voi nu ati mai juca daca na-ti avea macar un bun prieten pe aici , si daca voi na-ti fii nici ei n-ar avea ce sa conduca ....De conturi nici nu mai zic nici un servar nu faca ce fac ei aici ,eu cel putin n-am vazut asa ceva pana aici sa inchida pagina de conturi de cel putin 2 luni si fara o rezolvare cand majoritatea se lupta pentru jucatori cati mai multi ei nu fac nimic altceva decat sa'i alunge si daca se poate sa ramana doar ei si cativa care ii tzuca in dos ...Sunt curios cat o sa mai tina pagina inchisa ...

Posted

ce va place sa va luati in brate unu pe celalalt.

Daca contul este AL MEU de ce nu mi-ai modifica un kkt de mail care ma ajuta sa imi mentin contul? iti cad mainile?

da tu dc nu iti schimbi parola la mail?si acolo se poate recupera in cazul in care ai uitat-o,la aia de la Yahoo,Gmail sau care o fi le-ai trimis mail?eu nu inteleg dc nu aveti grija de conturi.iar uitarea unei parole de mail mi se pare cam #-o .Eu din cate stiu adminii schimba parola la contu de la joc,nu a scris si nici nu scrie niciunde ca la cerere se schimba adresa de mail caruia a fost atribuit contul.

Ai dat contul,sau ai primit contul cuiva,te-au pradat hienele si acuma vrei sa fie ca la inceput..din pacate "nici viitorul nu mai e ce-a fost " :nanana:

Posted

ija, eu te inteleg perfect de bine. dar pentru un server care se respect asa cum e linkmania, ar trebui sa existe si posibilitatea asta, sa iti poti schimba toate datele contului, nu numai parola. pentru ca uite, vezi u se mai intampla si situatii neprevazute, cum este cea de acum, nu se mai pot face conturi, daca imprumut un cont de la cineva, ce fac? joc pe el pana fac full, si la full vine omu si spune, stai frate ca asta e contul meu, e facut pe mailul meu, eu am toate datele, ii schimb pass si u plimba ursu ca rugineste lantul, stiu ca nu ar trebui sa imprumut cont, dar atata timp cat vreau sa ma joc ce fac? sa stau si sa astept nu pot. ar trebui ca si voi noua garda de admini sa lucrati in folosul playerlilor, am vazut ca pe la astecte tehnice si informatii, moderatori care posteaza spun doar "ai rezolvat? si closed" eu zic ca nu e corect ce se intampla acum pe linkmania, v-ati obisnuit doar sa dati suspend dupa suspend, si doar atat. sunt uni dintre noi care chiar nu ar merita dat tot sunt tratati de parca ar fi ultimele spite de la bicicleta.dovada raspunsul tau de mai sus.

n-ai ce face , in momentul de fata ai de ales : joci asa mergand pe "incredere" , acceptand riscul scris de tine sau astepti sa se dea drumul la conturi adica nu mai joci :)) =))

Posted

de status nu mai spun nimic =)

@ ce naiba va este atat de greu sa gasiti / faceti un script pentru elite si asa mai departe ? :) Daca veniti cu expresia " avem si noi viata noastra " sunteti degeaba, daca nu esti in stare sa intri odata la doua zile, lasa mama pe altul care poate si isi permite.

Aruncati cu suspenduri si warn-uri aiurea din cauza ca jucatorii va spun adevarul pe fata si sunteti frustrati de aceasta treaba.

@ Continuati tot asa !

Posted

ce va place sa va luati in brate unu pe celalalt.

Daca contul este AL MEU de ce nu mi-ai modifica un kkt de mail care ma ajuta sa imi mentin contul? iti cad mainile?

da tu dc nu iti schimbi parola la mail?si acolo se poate recupera in cazul in care ai uitat-o,la aia de la Yahoo,Gmail sau care o fi le-ai trimis mail?eu nu inteleg dc nu aveti grija de conturi.iar uitarea unei parole de mail mi se pare cam #-o .Eu din cate stiu adminii schimba parola la contu de la joc,nu a scris si nici nu scrie niciunde ca la cerere se schimba adresa de mail caruia a fost atribuit contul.

Ai dat contul,sau ai primit contul cuiva,te-au pradat hienele si acuma vrei sa fie ca la inceput..din pacate "nici viitorul nu mai e ce-a fost " :nanana:

tu scri ca sa mai ai inca un post?

Nu intram pe acel mail foarte des, am schimbat parola si cand am bagat-o numai era buna , esti multumit? mail este al meu , stiu toate datele se poate verifica ca a fost facut contul de pe IP de pe care eu am postat un timp ( numai folosesc modem-ul insa daca este necesar il bag si postez/trimit p.m sa vada ca e acelasi IP cu care a fost creat si contul).

Data viitoare, te rog numai posta aici. -_-

Posted

astea sunt situatii extraordinare,eu sunt sigur ca nu sunt multe cereri de genul si cred ca s-ar putea face ceva in cazul asta daca s-ar vrea

:tiphat:

Guest ToTo-Riina
Posted

astea sunt situatii extraordinare,eu sunt sigur ca nu sunt multe cereri de genul si cred ca s-ar putea face ceva in cazul asta daca s-ar vrea

:tiphat:

pai normal ca se poate rezolva , dar nu e vointa .

daca eu am contul pe un mail platit ... si nu mai am bani ??? ce fac ?

Guest HooLiGaN31
Posted

..>>>>>>>..Corect, are toata lumea dreptul sa se joace pe el. Numai ca din cauza unora dintre voi (cei care folosesc tot felul de hack-uri) s-a ajuns sa se ia decizia de a se inchide pe o perioada nedeterminata (pana la gasirea unei solutii) a paginii de creare a conturilor. Noi trebuie sa asiguram buna desfasurare a celorlalti playeri si nu sa promovam haosul. Preferam sa fie un server de 300-350 de jucatori corecti decat un server de 400-500 jucatori si sa se dea d/c-uri din 3 in 3 ore.

Posted

aseara au fost 304 jucatori online.

Parerea mea ii ca din aia 304 numai vreo 150-160 jucatori reali au fost, majoritatea sunt cu 2 caractere

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...