Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[kimmy]

Pentru ija/ody

Recommended Posts

Posted

Deci postati peste tot ,plangeri,banati,numai la p.m nu raspundeti.

' date='27 September 2011 - 17:45' timestamp='1317134749']

datele contului

nume cont:*****

intrebare: ****************

raspuns:********

email vechi : *********@yahoo.com

email nou :*********@yahoo.com

am editat datele insa am pus sa vezi primul p.m cand a fost dat.

al 2-lea cu celalalt cont:

' date='15 October 2011 - 18:55' timestamp='1318694112']

Am si eu nevoie de schimbarea unui mail de cont.

Datele contului sunt:

intrebare:*********

Raspunsul: ********

e-mail vechi: ********@yahoo.com

cont : ********

mail-ul cel nou doresc sa fie : *********@yahoo.com

multumesc frumos.

Stam luni intregi dupa schimbarea unui mail? chiar atat de greu este?

ps: Rog moderatorii sa nu il inchida , am stat destule luni sa astept acel raspuns.

pps: Topicul este facut in speranta ca o sa vada aici daca pe p.m nu vor..

Posted

pai si daca iau un cont de la cineva, nu ii pot schimba mail? mai ales acum in perioada asta grea in care nu se pot face conturi, nu te supara ija, dar ati devenit cam lenesi in ultimul timp, nu prea mai faceti nimic pentru serverul asta, sau pentru a ajuta comunitatea (cel putin vizibil), doar dati ss si atat.

Posted

ija , contul este al meu , am uitat parola de la mail ... eu ce fac acum? raman cu parola asta si risc sa raman si fara cont , nu?

iar al 2-lea cont este luat de la cineva si am stabilit sa schimbam mail.

LOL.

Posted

Wow.

Deci numai daca fac topic la plangeri imi raspunde si mie cineva?

Imi schimba si mie mail-urile cineva sa pot juca si eu? sau astept noul rr db.

Posted

Ti s-a raspuns deja kimmy, nu se fac astfel de modificari.

Nu noi trebuie sa avem grija de conturile voastre si cu atat mai mult de mail-urile voastre.

Iar ce schimburi facet,i va priveste: cum va intelegeti si cum va descurcati nu implicati moderatorii in asta.

Posted

Nu implicam moderatori in asta? Da atunci de ce sunt pe servar? Daca tot au blocat pagina de conturi,nu sunt in stare sa ne ajute?

Unde a ajuns servarul. <_<

Posted

Linkmania, trezirea nu mai e Invisible cu noi, daca ar fi fost, altfel statea lucrurile, cine a jucat de la inceput stie ce vorbesc, spor si te sustin kimmy.

Daca cumva iti uiti parola sau contul e o prostie totala, dai la recuperare date cont, unde in mod normal trebuie sa fie o casuta sa iti bagi e-mailul si sa iti trimita pe email parola si contul, dar pe linkmania orice este posibil, cea mai mare idiotenie vazuta de mine ever, deci la recuperare date cont aveti asta: http://imageshack.us/photo/my-images/855/idiocracy.png/

Uploaded with http://imageshack.us

Deci dragilor daca va lasati pe un termen gen 3luni, notati-va parola si contul undeva, ca in cazul in care nu mai le stiti, cand dati la recuperare parola, o sa va ceara "parola si contul" ca sa vi le recuperati :))))))))))))

Guest Interzisa
Posted

Buna, totusi e un pic aiurea ca nu poti (tu ala care detii contu) sa schimbi datele contului si mail-ul, e un pic epic. Cred ca ar trebui un topic tip cere pentru persoanele care vor sa isi schimbe anumite date ale contului(anumite date cu caracter confidential sa fie trimise unui admin), ne ingraditi anumite drepturi asupra contului nostru, vi se pare normal? Daca eu uit contu si parola, cum imi recuperez datele? Umblu cu saru`manuta si tot fara succes?

Discutati acesta problema si cautati o solutie pentru acesta problema.

O zi buna.

Posted

Daca:

Daca eu uit contu si parola, cum imi recuperez datele?

ne ingraditi anumite drepturi asupra contului nostru

Cum?

Nu te lasa un admin sa intri pe Contul tau?

Nu te lasa un admin sa-ti notezi datele undeva?

Nu te lasa un admin sa tii minte datele?

Te obliga un admin sa dai contul cuiva? s.a.m.d.

Guest Interzisa
Posted

Daca:

Cum?

Sa zicem ca imi uit datele (prin absurd sau nu), cum le recuperez? Este chiar asa greu sa va dati interesu? Cineva a vrut sa imi dea un cont cu tot cu mail, cum ii modific mail-ul la acel cont? Ca vad ca domnia voastra sare de vreo 100 metri in sus cand vine vorba in a face ceva folositor si necesar acestei comunitati. Eu am impresia ca adminatu asta n-ar trebui sa stea doar in a acorda suspenduri si in a avea o atitudine de sus fata de jucatori. Sau n-am eu dreptate?

Mai acordati atentie si necesitatilor noastre ca daca n-am fii noi, nu ati mai avea peste ce admina. :)

Ori dati o data drumu la pagina de conturi ca unele conturi sa nu mai fie mingi de fotbal intre jucatorii de MU. Deja e prea mult, clar ne ingraditi anumite drepturi asupra contului nostru sau anumitor conturi care le preluam de la alti jucatori care ne dau contu cu tot cu date..

Daca am zis ceva jignitor imi accept warn-ul dar eu cred ca doar adevarul pur vi l-am spus in fata.

Posted

Daca:

Cum?

ija, eu te inteleg perfect de bine. dar pentru un server care se respect asa cum e linkmania, ar trebui sa existe si posibilitatea asta, sa iti poti schimba toate datele contului, nu numai parola. pentru ca uite, vezi u se mai intampla si situatii neprevazute, cum este cea de acum, nu se mai pot face conturi, daca imprumut un cont de la cineva, ce fac? joc pe el pana fac full, si la full vine omu si spune, stai frate ca asta e contul meu, e facut pe mailul meu, eu am toate datele, ii schimb pass si u plimba ursu ca rugineste lantul, stiu ca nu ar trebui sa imprumut cont, dar atata timp cat vreau sa ma joc ce fac? sa stau si sa astept nu pot. ar trebui ca si voi noua garda de admini sa lucrati in folosul playerlilor, am vazut ca pe la astecte tehnice si informatii, moderatori care posteaza spun doar "ai rezolvat? si closed" eu zic ca nu e corect ce se intampla acum pe linkmania, v-ati obisnuit doar sa dati suspend dupa suspend, si doar atat. sunt uni dintre noi care chiar nu ar merita dat tot sunt tratati de parca ar fi ultimele spite de la bicicleta.dovada raspunsul tau de mai sus.

Posted

Daca:

Cum?

eu cred ca ne ingraditi cel mai important drept,de a juca si de a ne face cont .

Posted

urmatorul raspuns de la un moderator o sa fie " Acesta este un server free sji prin urmare avetsi privilegiul de a va juca mu online"

pai si daca este un server free inseamna ca toata lumea are dreptu sa joace nu e al adminilor sa faca ce vor cu el

Posted

eu cred ca ne ingraditi cel mai important drept,de a juca si de a ne face cont .

Nu ingradeste nimeni nimic nimanui, doar ca nu trebuie sa fim noi responsabili de conturile voastre. Asa cum v-au spus si colegii mei, aveti grija de ele si punct. Prea multe comentarii si spam aiurea pe tema asta.

urmatorul raspuns de la un moderator o sa fie " Acesta este un server free sji prin urmare avetsi privilegiul de a va juca mu online"

pai si daca este un server free inseamna ca toata lumea are dreptu sa joace nu e al adminilor sa faca ce vor cu el

Corect, are toata lumea dreptul sa se joace pe el. Numai ca din cauza unora dintre voi (cei care folosesc tot felul de hack-uri) s-a ajuns sa se ia decizia de a se inchide pe o perioada nedeterminata (pana la gasirea unei solutii) a paginii de creare a conturilor. Noi trebuie sa asiguram buna desfasurare a celorlalti playeri si nu sa promovam haosul. Preferam sa fie un server de 300-350 de jucatori corecti decat un server de 400-500 jucatori si sa se dea d/c-uri din 3 in 3 ore.

Posted

Nu ingradeste nimeni nimic nimanui, doar ca nu trebuie sa fim noi responsabili de conturile voastre. Asa cum v-au spus si colegii mei, aveti grija de ele si punct. Prea multe comentarii si spam aiurea pe tema asta.

Corect, are toata lumea dreptul sa se joace pe el. Numai ca din cauza unora dintre voi (cei care folosesc tot felul de hack-uri) s-a ajuns sa se ia decizia de a se inchide pe o perioada nedeterminata (pana la gasirea unei solutii) a paginii de creare a conturilor. Noi trebuie sa asiguram buna desfasurare a celorlalti playeri si nu sa promovam haosul. Preferam sa fie un server de 300-350 de jucatori corecti decat un server de 400-500 jucatori si sa se dea d/c-uri din 3 in 3 ore.

din ce spui u ins ca nu mai dati drumu la conturi solutia este sa ii eliminati pe cei care folosesc hack si acest lucru se realizeaza prin ss ca alta solutie nu e => atunci cand veti da drumu la cont iar vor aparea hack deci ins ca nu mai dati drumu la conturi mai pe scurt

Posted

ce va place sa va luati in brate unu pe celalalt.

Daca contul este AL MEU de ce nu mi-ai modifica un kkt de mail care ma ajuta sa imi mentin contul? iti cad mainile?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...