Ganditza Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Propun sa se dea 60 si celor care fac spam pe global:) dovada clara de elite :))
Bobby Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Daca nu se schimba regulamentul asta tampit,o sa ramana gol serverul. Am vazut ca din ce in ce mai multi playeri se plang de regulamentul asta si admini(daca mai sunt) le doare in cot de playeri.
[p1mp] Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Daca e interzis acest clicker, de ce va plangeti pe forum stiind ca e interzis, cand va prinde cu el??
Bobby Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 ' date='10 November 2011 - 20:47' timestamp='1320954467' post='6062331'] Daca e interzis acest clicker, de ce va plangeti pe forum stiind ca e interzis, cand va prinde cu el?? Eu nu ma plang,nu am luat ss pt elit si nimeni din guilda mea. Dar vad ce se petrece pe servul asta si dc o tine asa,peste cateva luni o sa fie gol. Adminul sa isi faca treaba si playerul sa isi vada de caracterul lui,nu sa fim noi facuti ,,turnatori"mai lipseste sa postam si pt afk si admnini pot lua concediu(sau deja au luat?) ca singurul admnin care mai faca cv este follyc,tot respectul pt el cu toate ca mi-a dat contor :crybaby:
~abi~ Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 e trist ce se intampla pe server.dar nu cred ca se mai poate face ceva de acum intainte deoarece ar sari toti care au luat ban inainte de a pune o noua regula...cred.
Biggles Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 COntra e plin serveru de toti nobii care folosesc elite. prefer sa ramanem nu 50 pe server... 20 daca se poate dar aia 20 sa fie corecti 100% nu cum sunt majoritatea... pleaca la servici/scoala si cand se intorc dupa 8 ore au 100 de juluri si 7 mii kk zen.
Guest zga1ba Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 COntra e plin serveru de toti nobii care folosesc elite. prefer sa ramanem nu 50 pe server... 20 daca se poate dar aia 20 sa fie corecti 100% nu cum sunt majoritatea... pleaca la servici/scoala si cand se intorc dupa 8 ore au 100 de juluri si 7 mii kk zen. aica tu nu lasi afk niciodata ??? eu asta inteleg din ce ai spus tu ... altfel spunei - majoritatea care folosesc clickerul si stau prin casa , scoala , servici au jwl .. tu erai ala cu gura mare ca altii traiesc din MU , dar vad ca tu traiesti din mu , tu nu faci parte din aia care se duc la scoala / servici .... TRIST
Lord Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 COntra e plin serveru de toti nobii care folosesc elite. prefer sa ramanem nu 50 pe server... 20 daca se poate dar aia 20 sa fie corecti 100% nu cum sunt majoritatea... pleaca la servici/scoala si cand se intorc dupa 8 ore au 100 de juluri si 7 mii kk zen. aica tu nu lasi afk niciodata ??? eu asta inteleg din ce ai spus tu ... altfel spunei - majoritatea care folosesc clickerul si stau prin casa , scoala , servici au jwl .. tu erai ala cu gura mare ca altii traiesc din MU , dar vad ca tu traiesti din mu , tu nu faci parte din aia care se duc la scoala / servici .... TRIST el sta toata ziua in casa si nu face nimic inafara de a juca mu :)) , nush cum are bani ??!?!?!??!?!?!?!?!??!?!??!!?:))