Redemption Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 @AdrIaN-TM : mai usor cu apelativele tendentioase. @Interzisa: Nu e etic/moral sa folosesti programe interzise de regulament pentru a dobandi un avantaj necinstit. Sugestia ta in forma aesopiana: -se plange lupul ca oaia i-a dat o copita in bot si i-a spart un dinte in timp ce el incerca sa ii "haleasca" copanul.
Konvict Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Nu mai folositi acel clicker. De acord cu tine aici. Faptul ca se pot posta jucatorii intre ei da totusi rezultate. Din observatiile personale am ajuns la concluzia ca aceasta decizie + cativa care au fost postati au determinat scaderea numarului celor care folosesc programe de tip macro/bot, cel putin cand sunt afk. Nu e necesara nicio discutie despre moralitate aici, e ca si cum ai spune ca nu e deontologic sa reclami o infractiune cand esti martor la ea. Exista niste reguli, cand sunt incalcate exista o penalizare. In anumite puncte sunt si eu de acord cu tine dar fa-ma sa inteleg ceva, se vede clar ca in unele parti regluamentul contine discrepante si o regula anuleaza alta regula, de ce nu finisma un pic aceste discrepante si cand e cazul sa se aplice tot regulamentul, nu doar o parte. Ti-am expus mai sus un caz de vanatoare+nesimtire, de ce in aceste cazuri nu sunt pedepsiti jucatorii cu asemenea paractici? Inteleg si sunt impotriva elite-ului dar sunt si impotriva vanatorii si a nesimtirii, ar trebui sa obisnuiti useri ca vanatoarea si nesimtirea sunt pasibilie de suspend pe acest server, dati suspenduri si pentru macro dar dati suspend si pentru nesimtire si vanatoare, impacati o regula cu alta regula, incercati sa le asimilati si sa descurajati in acelas timp si elite-ul dar si vanatoarea. Cazul de mai sus e bulversant, cum ziceam trebuia sa aiba si personajul care a facut plangerea suspend pentru nesimtire si vanatoare, esti de acord cu mine? pai si crezi ca o sa ii mai posteze cineva pe cei care folosesc elite pe fata, atata timp cat stie ca este posibil sa primeasca si el la randul lui ss pentru vanatoare? eu nu cred. stii si u ca daca folosesti elite o faci pe propria raspundere, asa ca nu mai incercati sa gasiti un nod in papura. Ar trebui cand deschide X sau Y un topic la categoria "Plangeri" sa se gandeasca de doua ori mai ales stiind ca a facut vanatoare, una e cand te vad pe tine cu pret store exagerat si alta e ca te vanez. Hai sa fim un pic mai responsabili si sa gandim toate aspectele a unei plangeri de asemenea natura. Eu ce ziceam mai sus este faptul ca in rezolvarea unor plangeri sa se ia in considerare toate aspectele acelei plangeri, circumstanta cum a fost facuta plangerea, etc etc. Ce am expus eu mai sus vine in ajutorarea regulamentului si nu mai lasa portita de scapare a anumitor useri care fac vanatoare (ii va face sa gandeasca de doua ori inainte sa faca plangerea mai ales stiind ca au facut vanatoare) Ce propun eu este: Sa fie luat in considerat in considerare fiecare aspect a unei plangeri de asemenea natura si sa nu mai permitem vanatoarea unor useri, sa se acorde in acea plangere suspend si pentru macro (asta va descuraja macro/bot) dar sa se dea si suspend pentru vanatoare (asta va descuraja vanatoarea unora, daca sunt dovezi de vanatoare), o asimilare a regulilor, atat spuneam. EDIT: Stiti destul de bine ca exista rivalitatea intre guilde, stiti destul de bine ca anumite persoane sunt lovite in orgoliu cand le atragi atentia ca au facut ceva gresit, stiti destul de bine ca romanu asa e (daca moare cpara mea, de ce sa nu moara si capra vecinului cu putin äjutor") Nu mi se pare etic/moral sau de bun simt. tu calugarito pentru cine tot te agiti atat aci ? folosesti elite si ti-e ciuda ca vei fi prinsa ? care nu foloseste elite nare dc sa fie '"vanat" cum zici tu din toata discutia ta reiese ca favorizezi folosirea elite-ului nimic altceva Abtine-te de comentarii la adresa mea, eu am explicat anumite aspecte a unei plangeri, nu am jignit si n-am facut referire la nimeni. Esti invitatul meu sa stai toata ziua langa mine si sa vezi daca folosesc elite, pana atunci abtine-te ca nu ne-am tras de sireturi. O zi buna. uite o mica dovada http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423359 , nu mi-o lua in nume de rau nu am nimic cu tn, dar ce propui u aici este de domeniul sf. daca nu am voie sa arunc sing sau sa sparg box, cum vrei u sa ii prindem pe cei care folosesc hack? daca e asa cum zici u, hai sa le bagam un ss pe gat si celor care posteaza pe cnv pt 1hit sau alte porcarii, ca tot hack foloseste cel filmat, si atata timp cat il filmeaza tot vanatoare e, nu ?
BlueAndy Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Contra, e bine cum e acum. Ba mai mult, plusez...ar fi mai bine daca s-ar inmulti vanatorii. Nu imi place ce fac, dar e necesar. Daca nu renuntati de teama ca va prinde adminul, atunci poate renuntati de teama ca nu stiti cu cine stati la party. Oricand poti avea surprize si din partea celui mai ok om. Suspiciunea ca oricine ar putea proceda asa va duce intr-un final la folosirea aspiratorului mult mai putin. Nu sunt ipocrit, si eu il folosesc atat timp cat vad ca nu se vrea ca programul sa dispara de pe server. Sustin in continuare ca trebuia inca de la inceput toleranta zero... 99 pentru orice program ajutator. Spor la treaba, serverul are nevoie de multa munca pentru a fi curat.
Guest Interzisa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Nu mai folositi acel clicker. De acord cu tine aici. Faptul ca se pot posta jucatorii intre ei da totusi rezultate. Din observatiile personale am ajuns la concluzia ca aceasta decizie + cativa care au fost postati au determinat scaderea numarului celor care folosesc programe de tip macro/bot, cel putin cand sunt afk. Nu e necesara nicio discutie despre moralitate aici, e ca si cum ai spune ca nu e deontologic sa reclami o infractiune cand esti martor la ea. Exista niste reguli, cand sunt incalcate exista o penalizare. In anumite puncte sunt si eu de acord cu tine dar fa-ma sa inteleg ceva, se vede clar ca in unele parti regluamentul contine discrepante si o regula anuleaza alta regula, de ce nu finisma un pic aceste discrepante si cand e cazul sa se aplice tot regulamentul, nu doar o parte. Ti-am expus mai sus un caz de vanatoare+nesimtire, de ce in aceste cazuri nu sunt pedepsiti jucatorii cu asemenea paractici? Inteleg si sunt impotriva elite-ului dar sunt si impotriva vanatorii si a nesimtirii, ar trebui sa obisnuiti useri ca vanatoarea si nesimtirea sunt pasibilie de suspend pe acest server, dati suspenduri si pentru macro dar dati suspend si pentru nesimtire si vanatoare, impacati o regula cu alta regula, incercati sa le asimilati si sa descurajati in acelas timp si elite-ul dar si vanatoarea. Cazul de mai sus e bulversant, cum ziceam trebuia sa aiba si personajul care a facut plangerea suspend pentru nesimtire si vanatoare, esti de acord cu mine? pai si crezi ca o sa ii mai posteze cineva pe cei care folosesc elite pe fata, atata timp cat stie ca este posibil sa primeasca si el la randul lui ss pentru vanatoare? eu nu cred. stii si u ca daca folosesti elite o faci pe propria raspundere, asa ca nu mai incercati sa gasiti un nod in papura. Ar trebui cand deschide X sau Y un topic la categoria "Plangeri" sa se gandeasca de doua ori mai ales stiind ca a facut vanatoare, una e cand te vad pe tine cu pret store exagerat si alta e ca te vanez. Hai sa fim un pic mai responsabili si sa gandim toate aspectele a unei plangeri de asemenea natura. Eu ce ziceam mai sus este faptul ca in rezolvarea unor plangeri sa se ia in considerare toate aspectele acelei plangeri, circumstanta cum a fost facuta plangerea, etc etc. Ce am expus eu mai sus vine in ajutorarea regulamentului si nu mai lasa portita de scapare a anumitor useri care fac vanatoare (ii va face sa gandeasca de doua ori inainte sa faca plangerea mai ales stiind ca au facut vanatoare) Ce propun eu este: Sa fie luat in considerat in considerare fiecare aspect a unei plangeri de asemenea natura si sa nu mai permitem vanatoarea unor useri, sa se acorde in acea plangere suspend si pentru macro (asta va descuraja macro/bot) dar sa se dea si suspend pentru vanatoare (asta va descuraja vanatoarea unora, daca sunt dovezi de vanatoare), o asimilare a regulilor, atat spuneam. EDIT: Stiti destul de bine ca exista rivalitatea intre guilde, stiti destul de bine ca anumite persoane sunt lovite in orgoliu cand le atragi atentia ca au facut ceva gresit, stiti destul de bine ca romanu asa e (daca moare cpara mea, de ce sa nu moara si capra vecinului cu putin äjutor") Nu mi se pare etic/moral sau de bun simt. tu calugarito pentru cine tot te agiti atat aci ? folosesti elite si ti-e ciuda ca vei fi prinsa ? care nu foloseste elite nare dc sa fie '"vanat" cum zici tu din toata discutia ta reiese ca favorizezi folosirea elite-ului nimic altceva Abtine-te de comentarii la adresa mea, eu am explicat anumite aspecte a unei plangeri, nu am jignit si n-am facut referire la nimeni. Esti invitatul meu sa stai toata ziua langa mine si sa vezi daca folosesc elite, pana atunci abtine-te ca nu ne-am tras de sireturi. O zi buna. uite o mica dovada http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423359 , nu mi-o lua in nume de rau nu am nimic cu tn, dar ce propui u aici este de domeniul sf. daca nu am voie sa arunc sing sau sa sparg box, cum vrei u sa ii prindem pe cei care folosesc hack? daca e asa cum zici u, hai sa le bagam un ss pe gat si celor care posteaza pe cnv pt 1hit sau alte porcarii, ca tot hack foloseste cel filmat, si atata timp cat il filmeaza tot vanatoare e, nu ? Oare de ce vorbim impreuna si ne intelegem separat? :) Am zis In cazul in care se dovedeste ca jucatorul care a facut plangera a facut vanatoare, atunci sa se aplice regulamentul impotriva vanatorii pe langa suspendul persoanlor cu macro!! Acum intelegi? Acel bug de care nu m-am plans numai eu, nu e din cauza elite-lui, daca era din cauza elite-ului fii sigur ca aveam ss. Am folosit elite db-ul trecut, db-ul acesta nu intentionez sa il folosesc stiind la cat de vanata sunt si nici nu stiu daca merge. :)
BlueAndy Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Oare de ce vorbim impreuna si ne intelegem separat? :) Am zis In cazul in care se dovedeste ca jucatorul care a facut plangera a facut vanatoare, atunci sa se aplice regulamentul impotriva vanatorii pe langa suspendul persoanlor cu macro!! Acum intelegi? Intelegerea ta si a multora asupra vanatorii mi se pare eronata. Oamenii trebuie sa bage la cap ca nu au voie sa joace cu programe aditionale si ca in orice moment pot fi surprinsi de catre oricine, postati si sanctionati. Chiar daca il urmaresti pe unul care joaca cu programele pentru a-l posta, de ce sa iei ss pentru vanatoare? Pentru ca respectivul joaca anapoda? Joci cu elite, joci pe riscul tau. Vanatoarea, in sensul regulamentului cred ca e atunci cand incerci sa ii dai suspend unui jucator creand o situatie in care respectivul sa fie pasibil de suspend: sa bagi sm/mg in tarcul de bk, sa il muti pe alt spot pentru ca sa ia respectivul ss ptr KS, sa te duci phono si sa profiti de bugul de pkclear si sa ia respectivul ss ptr pk etc.
Konvict Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Oare de ce vorbim impreuna si ne intelegem separat? :) Am zis In cazul in care se dovedeste ca jucatorul care a facut plangera a facut vanatoare, atunci sa se aplice regulamentul impotriva vanatorii pe langa suspendul persoanlor cu macro!! Acum intelegi? Intelegerea ta si a multora asupra vanatorii mi se pare eronata. Oamenii trebuie sa bage la cap ca nu au voie sa joace cu programe aditionale si ca in orice moment pot fi surprinsi de catre oricine, postati si sanctionati. Chiar daca il urmaresti pe unul care joaca cu programele pentru a-l posta, de ce sa iei ss pentru vanatoare? Pentru ca respectivul joaca anapoda? Joci cu elite, joci pe riscul tau. Vanatoarea, in sensul regulamentului cred ca e atunci cand incerci sa ii dai suspend unui jucator creand o situatie in care respectivul sa fie pasibil de suspend: sa bagi sm/mg in tarcul de bk, sa il muti pe alt spot pentru ca sa ia respectivul ss ptr KS, sa te duci phono si sa profiti de bugul de pkclear si sa ia respectivul ss ptr pk etc. asta incercam si eu sa explic, ca doar nu o sa te duci intr-un oras sa arunci sign/box prinzi pe unu afk cu elite, il filmezi,il postezi, si poc te trezesti si u cu 20-40-60 de zile pe langa el :))
Bobby Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Regula va ramane in forma actuala momentan. In privinta acestui aspect, din punctul meu de vedere, nu exista vanatoare, ci doar jucatori ce folosesc programe de tip macro/bot. Rede asta este parerea ta si poate si al adminilori,dar parerea playerilori nu conteaza? Mai lipseste sa bagati si sa putem posta playeri afk si sa dati contor pe baza preluarilori si puteti merge voi admini in concediu ca rezolvam noi toate munca voastra,dar cu ce pretz? Cu regulamentul asta ne-ati facut ,,turnatori" pe toti, intra in game si vezi rezultatul. Ieri cand am vazut,pana unde a ajuns nesimtirea pe link(datorita regulamentui voastru)mi-a trecut cheful de jocul asta,de acea am si facut sugestiia asta. Deja servul asta o duce greu,pt problemele thecnice ce are cu crearea conturilori/statusul si etc...voi cu regulamentul asta o faceti si mai insuportabil.
-GUNIT- Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 exista 2 tipuri de vanatoare: 1. cea ilegala, cand de exemplu muti pe cineva pe alt spot sa faca ks cuiva si apoi ia suspend. 2. cea legala, cand daca cel pe care il vanezi NU poate lua suspend daca nu greseste cu nimic (move-to-pick sau autopick sau autosay sau //gt deobicei ).
Bastia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ... cand noi am luat suspend postati in alianta nu sa dus competitia la CS ? ca stiti si voi ca Ign0re la platit pe bastia cu iteme sa ne posteze sa fie el pe primu loc + ca Ign0re dadea disconect in camera si tot nu era in stare sa inregistreze ca e prea prost ...oricum nu ve-ti primi raspuns favorabil cum adminii abia daca intra in joc ve-ti culege jw anciente cu elite-u in voie asa ca sugestia va pica oricum va sugerez sa cautati trenuletul de pe 97 D ca clicker care are functia doar de a trage ... Adrian stiu ca nu te-a incalzit cu nimic ca mi-am cerut scuze fata de tine pentru ca apareai si tu in pozele alea si chiar nu voiam sa te postez pentru ca nu vorbisem cu tine, au fost restul car au vorbit cum au vorbit cu mine si am postat, am fost vanat si amenintat dupa, am luat ss aiurea si eu, treaca mearga, desi pentru mine cei care ameninta fac asta pentru ca nu pot mai mult prin inteligenta; dar sa spui ca m-a platit ignore :)), e comic, am dat rr in leg din medalii, mi-am facut set +13, am si iteme lk zen +13, iar jwl sa cumpar am strans prin doua wings bk lk ign si vreo 30 lk bk/sm/mg. cat despre sugestie: pro! Dar asa ceva nu se va intampla, va ajunge vanatoarea in floare, alti nu inteleg ca este doar un joc...
PETRUT998 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 vanatoarea asta cu aruncatul de box bok sign playerii tot de la admini au invatat-o eu sunt de acord cum este acum cand era elite in floare pe old db prea erau exagerate preturile + ca nimeni nu dadea iteme bune pe jwl ,doar pe bok 5 eventual si sign acum vad ca se cauta jwl din ce in ce mai mult semn ca sunt destui care nu folosesc macro/bot.Sunt absolut convins ca mai sunt destui care totusi folosesc dar totusi regula sa poata posta si playeri este buna.Pe unii i-a speriat iar cei care nu s-au speriat pana la urma vor lua un ss si se vor lecuii si ei. Contra Ps daca s-ar face ceva si contra autoq si sutocombo atunci s-ar vedea clar cine are skill si cine nu si ar redevenii mai interesant serverul
Bobby Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Si ,,vanatul" merge mai departe http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425896 Inca un exemplu de,,vanat" conform regulamentului. Pt ce-i care interpreteaza gresit topicul asta,eu aici nu sugerez sa nu fie pedepsit elitul(dc vreti ridicati la 98 sau chiar 99 ss-ul pt elit),eu sugerez ca stafful sa isi vada de treaba lor, pt care sunt admini si sa lase playeri sa isi vada de caracterele lor. Nu inteleg dc trebe un player,sa posteze,un alt player,dc nu este vatamata.
Dinamovist4Ever Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 cu regula asta adminii au adus playery contra playerii , toti se vaneaza intre ei , iar adminii nu mai fac nimic , daca nu vreti elite pe sv rezolvati voi nu playerii
acelasi_bandit Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 cu regula asta adminii au adus playery contra playerii , toti se vaneaza intre ei , iar adminii nu mai fac nimic , daca nu vreti elite pe sv rezolvati voi nu playerii Corect,deja e o vanatoare maxima.Am vazut ca deja stau playerii langa tine si filmeaza 10minute pana iei ceva de pe jos (fara pick) .
Sigmann Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 cu regula asta adminii au adus playery contra playerii , toti se vaneaza intre ei , iar adminii nu mai fac nimic , daca nu vreti elite pe sv rezolvati voi nu playerii Corect,deja e o vanatoare maxima.Am vazut ca deja stau playerii langa tine si filmeaza 10minute pana iei ceva de pe jos (fara pick) . si tu 10 min nu-l intrebi nimic? :)) CONTRA! nu mai folositi elite si scapati de ss ;) Ana tu de fapt vrei sa nu se mai permita playerilor sa posteze pt elite dar nu stii sa te exprimi...cel putin asa reiese din ce ai scris....cine mai posteaza pentru pick daca ea si el ss? =)) Lasati playerii sa posteze pentru pick si dati cont blocat pentru elite...asa se va face curatenie pe server. :tiphat:
cyrax Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Lasati playerii sa posteze pentru pick si dati cont blocat pentru elite...asa se va face curatenie pe server. :tiphat: sincer cred ca esti cu capul cum sa se dea cont blocat pentru elite avand in vedere ca nu se pot face conturi de 3 luni??? tu gandesti inainte sa debitezi ineptii?
Guest Interzisa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 cu regula asta adminii au adus playery contra playerii , toti se vaneaza intre ei , iar adminii nu mai fac nimic , daca nu vreti elite pe sv rezolvati voi nu playerii Corect,deja e o vanatoare maxima.Am vazut ca deja stau playerii langa tine si filmeaza 10minute pana iei ceva de pe jos (fara pick) . si tu 10 min nu-l intrebi nimic? :)) CONTRA! nu mai folositi elite si scapati de ss ;) Ana tu de fapt vrei sa nu se mai permita playerilor sa posteze pt elite dar nu stii sa te exprimi...cel putin asa reiese din ce ai scris....cine mai posteaza pentru pick daca ea si el ss? =)) Lasati playerii sa posteze pentru pick si dati cont blocat pentru elite...asa se va face curatenie pe server. :tiphat: Doamne fereste. Citeste atent ce am vrut eu sa zic. Cazuri cum au fost cazuri SoulMaster, sa se acorde suspend pentru vanatoare dar si pentru macro!!! N-am spus numai o data sa nu se mai foloseasca acel clicker, dar unii jucatori au vazut din "filmuletele cu macro" un mod de profit, ceea ce nu mi se pare corect pe un server de calibru MU Linkmania, acesti jucatori care cred ca pot sa isi insuseasca un bun de pe urma celor naivi (care folosesc elite) sa fie pedepsiti pentru vanatoare si nesimtire, pe de alta parte si cel postat cu macro/pick/ meet sa fie pedepsit pentru, Macro bot Cum am mai zis, una e cand te vad cu pret store exagerat si una e cand te vanez cu nesimtire sa imi insusesc un bun pe urma unor filmulete. :) Eu nu ma contrazic, poate explicatiile mele sunt mai complexe pentru unii dintre voi. O zi buna. :)
Sigmann Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 citez " Am zis In cazul in care se dovedeste ca jucatorul care a facut plangera a facut vanatoare, atunci sa se aplice regulamentul impotriva vanatorii pe langa suspendul persoanlor cu macro!! Acum intelegi?" aici nu zici nimic de nici un item.... am mai spus si in alte posturi nici eu nu sunt de acord cu filmatul contra iteme / spoturi etc.....pentru asa ceva propun 60 de zile cel putin insa sa se poata filma liber pe toti cei care folosesc elite :tiphat: ps ma bucur ca am ajuns la un consens
[kimmy] Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Contra adminii nau timp toata ziua sa va caute pe voi de elite hackuri invatativa sa nu m-ai folositi elite sa aveti cate 3000 mi de jw + ca multi rup move to pick in LOT la anciente si admini nu prea fac razii nici acolo de trenuletul vechi ca clicker de pe 97 D nu ati auzit ? doar trage ia incercatil pe ala Nu au timp? atunci ce facem? ne vanam apoi ne injuram pe post ca a fost postat x prietenul lui y ? Ori ne apucam sa muncim pentru altii gen http://img513.imageshack.us/img513/2112/screen103119460000.jpg . Cea mai buna solutie ar fi sa posteze DOAR adminii plus ca de la functia de mutat sau altele sa ajuns si la pick zen. Daca eu ma duc si dau pk lui x , el o sa vina sa ma vaneze pentru elite , s.a.m.d ( NU FOLOSESC ELITE, nu-mi mai merge, asa ca nu-mi sariti in cap )
BlueAndy Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dacã s-ar vrea scoaterea clicker-ului de pe server(cum trebuia de la bun inceput) s-ar putea face si acum, farã victime colaterale. Fãcut un anunt clar cã in doua sãptãmani se accepta orice forma de filmulet in care se vede fara dubii cum respectivul culege. Asa nu s-ar mai plange cei care au fost filmati intre timp, cei care ar plange ar fi cei care intr-adevar nu vãd jocul ãsta fãrã un clicker ca elite. Dacã se vor da suspenduri pentru filmulete gen pick zen se va renunta repede la program de teama de a nu fi postat. Sunt de acord cu ce spuneti cu privire la admini, a fost si una din nelamuririle mele: de ce nu au fãcut/nu fac ei lucrul acesta. Nu e foarte greu si s-ar curata serverul de elite. Dar pun din nou intrebarea: oare se vrea sã nu se mai joace cu programelul?
Crissie Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 CAMPANIA FARA ELITE! Use it on your own RISK! :) Eu as ridica pedeapsa la 99 ;)
Sigmann Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 @kimmy daca nu ai elite cum sa te vaneze? :whistle: @andrei ar tb cont blocat pt orice pick/macro/d/c/1 hh/ etc si nu doar pe contul prins asupra faptului....ci pe toate conturile respectivului.... :cool2:
[kimmy] Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 @kimmy daca nu ai elite cum sa te vaneze? :whistle: @andrei ar tb cont blocat pt orice pick/macro/d/c/1 hh/ etc si nu doar pe contul prins asupra faptului....ci pe toate conturile respectivului.... :cool2: Nu ma refer la mine , eu chiar va invit sa faceti N filmulete cu elfitza mea insa doar sa o aveti cand se da rr db. -_-
sifonu Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Propun sa se dea 60 si celor care fac spam pe global:)
Ign0re Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 adrian din acuzatile tele despre mine ce spui...vorbesti mult si prost esti un papagal soulmaster de a vanat a facut un elf special in caz de se loa masuri pentru vanatoare pe elf ala de lvl 331 cadea paguba asa ca a profitat ,cu toti vom face caractere de vanam cel putin eu unu deja am inceput =)) 15 pe zii intro 3-4 luni nush daca ajug 20 jucatori la full dar admini nu vad unde e vanatoare sau chinuit ei sa faca 12 rr in 2 luni astea fac 1 rr la 2 ani :| le face placere sa te baneze SoulMaster a inceput vanatoare asta pe srv adrian copieaza si el ca orice sclav eu la randu meu postez tot ce prind desi n'am postat pe nimeni db asta nici macar pentru ks la golden :tiphat: Deci contra. tot srv fol elite eu imi fac treaba :cool2:
[p1mp] Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 SoulMaster a inceput vanatoare asta pe srv adrian copieaza si el ca orice sclav eu la randu meu postez tot ce prind desi n'am postat pe nimeni db asta nici macar pentru ks la golden :tiphat: De unde rezulta ca si tu esti un alt oarecare sclav :blink: