Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Macro bot [move to pick]

Recommended Posts

Posted

O nefondata ptr domnu? :))

invata sa faci o plangere in curs de 7 zile... si oricum acest film credca este mult mai vechi deoarce acolo nu aveam rr.. si nici cine stie ce lvl .. iau eu acuma am 5 rr-uri ... si nu cred ca am dat intro luna ... :tiphat:

Guest AdrIaN-TM
Posted

Valabilitatea pozelor pentru a face o plangere este de maxim 7 zile.

si eu cand l-am prins pe ratatu de -iTi- cu move to pick pentru ca nu aveam poza in film si regulamentu se schimbase cu o ora inainte de a filma nu a primit suspend deci nefondata pentru tine m-ai citeste regulamentu

Posted

dahhh ... Cum apareti voi ca ciupercile dupa poaie ^_^ . Domnilor acest macro bot este interzis prin regulament. Pozele sunt doar pentru a dovedi ca acel filmulet este facut pe linkmania. Da sunt vechi dar tu prin folosirea acelui bot ai adus o ofensa srv'ului linkmania. Deci astea sunt plangeri care raman valabile pana la rr db. Exact ca si hackurile.

Ate explicatii mai doriti? Daca nu de la mine de la domni moderatori sigur ei va vor explica mai bine decat mine ce si cum.

Btw cum e cand esti de cealalta parte? :>

Posted

de ce n-ai postat ma atunci? ce ar fi sa vin si eu sa postez tot felul de chestii de acum o luna doua?

Guest AdrIaN-TM
Posted

dahhh ... Cum apareti voi ca ciupercile dupa poaie ^_^ . Domnilor acest macro bot este interzis prin regulament. Pozele sunt doar pentru a dovedi ca acel filmulet este facut pe linkmania. Da sunt vechi dar tu prin folosirea acelui bot ai adus o ofensa srv'ului linkmania. Deci astea sunt plangeri care raman valabile pana la rr db. Exact ca si hackurile.

Ate explicatii mai doriti? Daca nu de la mine de la domni moderatori sigur ei va vor explica mai bine decat mine ce si cum.

ba terminatule aici la -iTi- dc nu sa dat suspend ? :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420613&st=0

ca sa respectat regulamentu schimbat la o ora dupa filmare si aci la fel pozele sunt de o luna si ceva deci nu mai este valabila plangerea daca acolo sa respectat regulamentu se va respecta si aci

Posted

^_^ pentru macro bot se poate posta si dupa o luna :D nu exista termede de valabilitate! ^_^ hai spor la ss ca vad ca e la moda! :tiphat: daca nu-ai stat in banca ta... ai sa ai ss pe toate caracterele! :tiphat:

Posted

ba terminatule aici la -iTi- dc nu sa dat suspend ? :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420613&st=0

ca sa respectat regulamentu schimbat la o ora dupa filmare si aci la fel pozele sunt de o luna si ceva deci nu mai este valabila plangerea daca acolo sa respectat regulamentu se va respecta si aci

Posted 01 September 2011 - 10:04

Vazand discutiile purtate pe forum precum si unele dificultati in solutionarea plangerilor continand filmulete, regulile de postare pentru aceste filmulete se completeaza dupa cum urmeaza:

- atunci cand filmati un anumit eveniment in joc sunteti obligati sa faceti cel putin un print in timpul filmarii, iar acest lucru sa se vada si in filmulet;

- sunteti obligati ca, alaturi de filmulet, sa postati in plangere si printul pe care l-ati facut in timpul filmuletului.

poza e facuta pe data de 9...

Da nah la tine ma astept de la orice...

Posted

poza e facuta pe data de 9 a 16a? ... adica anul viitor? <_< oricum eu nu ma mai lasam moderatorii sa decida eu am discutat cu ija problema asta mai de mult si a spus ca atata timp cat poza are peste 7 zile nu o sa fie buna nici filmarea :) o seara placuta :tiphat:

Ija am si eu o intrebare... Am dat contul la cineva acum 1 luna jumate ca am fost plecat la tara .... si acuma ma ameninta ca are filmulet cu move pick de cand era el pe cont... mai este valabil filmuletul?

Daca e mai veche de 7 zile nu se ia in considerare.

:tiphat:

Posted

cum s-a dat si la altii desi nu era plangerea buna(CONFORM LOGURILOR) :) asa ar trebui sa se dea si aici conform dovezilor :)

Posted

+1..el s-a folosit de elite sa-si stranga jwl,sign si alte porcarii..ce conteaza ca a trecut 1 zi sau 2 luni?N-s jucat corect sa plateasca :tiphat:

Guest AdrIaN-TM
Posted

+1..el s-a folosit de elite sa-si stranga jwl,sign si alte porcarii..ce conteaza ca a trecut 1 zi sau 2 luni?N-s jucat corect sa plateasca :tiphat:

si cazu -iTi- cand l-am prins nu si-a strans jw sing etc ? dar nu a primit suspend pe movit ca nu am avut poza si filmuletu era facut pe link nu altundeva sa invocat regulamentu de catre Odyzeus atunci si aci se va respecta regulamentu care zice clar :

Posted

Deci astea sunt plangeri care raman valabile pana la rr db. Exact ca si hackurile.

prostia asta de unde ai scos-o? e in regulament asa ceva? sau chestia aia cu 7 zile e doar pentru fraieri si nu pentru smecherasi asa ca tine?

Posted

Nu ca tie tre sa iti desenam ^_^

Deci cazul lui -iTi- :

Odizeus anuntate inainte cu cateva zile ca v-a intra in vigoare acea regula. Cand iti a fost postat regula era deja in viigoare , deci nu existau poze (dovezi) ca filmarea a fost facuta pe linkmania.

In cazul de fata cei 2 au fost postati in 19 deci regula era in viigoare , pozele exista ( s-a demonstart ca filamrea este facuta pe linkmania.) Faptul ca moderatori nu au boservat ca cel care i-a postat a scos acele video + poze nu insemna ca ei nu au folosit MACRO.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422611

@Daca nici acu nu ai inteles iti desenez in pain poate te prinzi si tu :))

@@Ferry explicale si tu domnilor mideratori cum de ai intrat cu elite cand este un Guard care blocheaza acel elite . Sunt curios si eu :>

Adica tu iti bati joc de munca oamenilor pedeasupra mai si postezi pentru elite si alte cele.

Posted

CUM AI INTRAT CU ELITE DACA ESTE GUARD CARE BLOCHEAZA ACEST ELITE?

Guest AdrIaN-TM
Posted

Nu ca tie tre sa iti desenam ^_^

Deci cazul lui -iTi- :

Odizeus anuntate inainte cu cateva zile ca v-a intra in vigoare acea regula. Cand iti a fost postat regula era deja in viigoare , deci nu existau poze (dovezi) ca filmarea a fost facuta pe linkmania.

In cazul de fata cei 2 au fost postati in 19 deci regula era in viigoare , pozele exista ( s-a demonstart ca filamrea este facuta pe linkmania.) Faptul ca moderatori nu au boservat ca cel care i-a postat a scos acele video + poze nu insemna ca ei nu au folosit MACRO.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=422611

@Daca nici acu nu ai inteles iti desenez in pain poate te prinzi si tu :))

@@Ferry explicale si tu domnilor mideratori cum de ai intrat cu elite cand este un Guard care blocheaza acel elite . Sunt curios si eu :>

Adica tu iti bati joc de munca oamenilor pedeasupra mai si postezi pentru elite si alte cele.

eu cred ca tu esti retardat sau mi se pare? Odyzeus na anuntat nimic cu cateva zile inainte regula a schimbato pe 1 septembrie la ora 10:04 dimineata eu pe -iTi- l-am prins cu move to pick in lost7 pe 1 septembrie la 10:54 dimineata cu 50 de minute dupa schimbarea regulamentului unde trebuia si print in film la care eu abia ce ma trezisem atunci si n-am vizionat forumu.. filmarea mea na fost facuta pe link?=)) ti-as zice eu unde am facut filmarea :)) daca la fraieru ala de -iTi- nu i sa acordat suspendu pe movit de regulament nici aci nu se va acorda tot pe motiv de regulament nu mai minti bili ca nu s-a anuntat nimic cu cateva zile inainte nici pe global nici pe forum

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420613

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421066

Eu il rog pe Odyzeus sa raspunda el la acest topic sa vedem se respecta regulamentu si aci ?

Posted

iti dai seama , de aia nu poti dormi tu noaptea

ma totusi , macar daca era filmat de tine dar se pare ca nu , se pot verifica si logurile ca nu erai tu pe charul ala...deci esti neimplicat aici avocatule

i-ai cerut aluia filmuletele si ai zis sa faci si tu un rau , poate iti iese poate nu

in regulament scrie clar 7 zile ce atata tam , a avut timp destul sa posteze

bine ca n-ai postat de pe db trecut ceva

Posted

iti dai seama , de aia nu poti dormi tu noaptea

ma totusi , macar daca era filmat de tine dar nu sunt , se pot verifica si logurile ca nu erai tu pe charul ala

i-ai cerut aluia filmulete si ai zis sa faci si tu un rau , poate iti iese poate nu

in regulament scrie clar 7 zile ce atata tam , avut timp destul sa posteze

iauzi al naibi... dar tu cand postezi pe altii de simti bine? Nea fery asteapta si tu sa vezi ce zic moderatori alte cele ai fost postat de white dar ai vb repede cu el a scos acele poze + video, moderatori nu au obv dar nah. Ne crezi prosti sau cum?

@tot nu mi-ai raspuns la intrebare.. : Daca pozele sunt valabile doar 7 zile ...(pentru o plangere adresata unui player din cate stiu eu) Lasa pozele sa zicem ca au expirat este doar ca dovada acolo. E video tati ala ramane vesnic sa te vezi ce frumos esti ^_^

Posted

Raspunde ma la intrebare cum ai intrat cu elite daca e blocat nu tot evita subiectu .

Foarte interesant foarte interesant .

pentru voi..

Guest Magnnum
Posted

Daca ei isi iau pentru macro bili tu trebuie sa ei pentru vanatoare ca nu ai filmat tu pentru macro.

Trebuia sa posteze cine a filmat..

Iar filmarile sunt mai vechi de 7 zile iar dupa regulament numai au valoare.

Bili ss meriti ori pentru nefondata ori pentru vanatoare.

No warn amandoi sunt de la mine din guilda

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...