Jump to content
Senzo

Harold Camping spune c? mai sunt patru zile pân? la sfâr?itul lumii. Mai mult: Harold Camping spune c? mai sunt patru zile pân? la sfâr?itul lumii.

Recommended Posts

Posted

Si noi suntem supravietutoti pamantului :hello: :hello:

Voi mai credeti in povesti?

Predicatorul ala isi umple buzunarele cu bani credinciosilori

Posted

Am auzit ca de acum gutza si salam si-au trecut in agenda pe langa evenimentele normale si sfarsitul lumi, gen nu mai canta doar la nunti, botezuri, instalari de windows, acum canta si de sfarsitul lumi, tu doar le spui data si ei iti vin acasa si iti canta de bani, dusmani, tristete in caz ca iti pare rau etc.

Posted

Am ratat sfarsitul lumii ca am atipit putin :| ? Hai ma lasati naibi porcariile astea ... O sa fie cand o sa fie nu cand zice orice destept.

Posted

E fals. In primul rand nimeni nu poate sti cand va fi sfarsitul, iar in al doilea rand s-a spus ca va veni sfarsitul lumii de o groaza de ori, si tot nu a fost sa fie . In 1992 era aceeasi poveste , in 2000 sau 2003 ( nu mai stiu sigur) la fel; pana acum circula varianta 2012 . Mai nou am citit undeva ca sfarsitul lumii se amana pana in 2036 .

Posted

I don't wanna die!!!!!!!! >_< still have lots of chicks I wanna have a chat with, Shakira, Jessica Alba, Jennifer Lopez si prietena aia a lu' Bieber Selena Gomez!

Posted

Atat de multa relevanta ca urmatoarea fraza: "Daca pe data de 12 a 12ea 2012 implinesc 23 de ani , asta este un motiv in plus sa credeti in mine ?" :))

Guest Advanced12
Posted

Au trecut 4 zile,chiar mai mult,deci tr?im :bananadance2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...