Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nemesis113

Intrebare importanta despre server

Recommended Posts

Posted

Buna ziua!

Am jucat in vara 2-3 saptamani, la deschiderea lui, dar m-am lasat dintr-un motiv si anume bug-ul de la pariuri.

Atunci observasem ca toti si subliniez toti, ati abuzat de el inclusiv adminii. Adica din 30 care erati la pariuri 25 castigau (ceilalti 5 nu stiau de el).

Acum, cand am intrat pe server am vazut ca poti pune un bilet odata la 30 minute, maxim 50 mii. (inainte era un bilet pe cursa, 500k max).

Intrebarea mea este urmatoarea: Are rost sa apuc sperand ca o sa cumpar si eu o casa/bizz sau deja aveti miliarde in conturi ?

Astept un raspuns daca se poate de la cineva serios :)

Posted

Daca joci pentru bani nu te apuca :) , daca joci pentru distractie apuca-te :D.Vad ca te deranjeaza ca unii au bani , nu are nimeni mai mult de 150-155 milioane :).Putini au peste 100 de milioane.Salut :tiphat:

Posted

Nu stiu cui i-ar conveni sa joace pe un server unde s-au exploatat buguri pt a face rost de bani. Tind sa cred ca ala nu a fost un bug, a fost o "greseala" intentionat lasata pt a face rost de money :)).

Ms pt lamurire. Vom vedea ce ne rezerva viitorul.

Posted

Nu este bug la cai si nu a fost :D.Daca tu crezi ca a fost schimbata suma si timpul de a paria asta nu inseamna ca a fost bug.Ele au fost schimbate sa nu mai stea toata lumea la cai si sa faca bani asa usor.Ele au fost schimbate ca sa vina lumea la event'uri , sa munceasca nu sa stea toata ziua la cai :naughty:

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

Nu stiu cum sa te iau ... a da: Daca joci,nu te gandi ca vei avea casa ( doar daca dai de o mina cu aur sau castigi la fiecare runda la cai ).Sau .. poate peste un an,cine stie :) .

Posted

Buna ziua!

Am jucat in vara 2-3 saptamani, la deschiderea lui, dar m-am lasat dintr-un motiv si anume bug-ul de la pariuri.

Atunci observasem ca toti si subliniez toti, ati abuzat de el inclusiv adminii. Adica din 30 care erati la pariuri 25 castigau (ceilalti 5 nu stiau de el).

Acum, cand am intrat pe server am vazut ca poti pune un bilet odata la 30 minute, maxim 50 mii. (inainte era un bilet pe cursa, 500k max).

Intrebarea mea este urmatoarea: Are rost sa apuc sperand ca o sa cumpar si eu o casa/bizz sau deja aveti miliarde in conturi ?

Astept un raspuns daca se poate de la cineva serios :)

Bossule iti dau un sfat prietenesc. Nu te apuca, joaca altceva, iti cauti tu ceva de facut dar nu te apuca. O sa regreti si o sa-mi dai dreptate mai tarziu ;)

Succes!

Posted

Nu sunt un incepator, joc sa-mp de multi ani, bineinteles cu pauze foarte lungi. De asemenea mai intru si in alte jocuri gen MU Online tot aici. Ma mira faptul ca pe o comunitate asa serioasa, non profit ca LinkMania sa se faca astfel de manarii. Din cate vad a devenit la moda lucrul asta.

Iar kid, nu fa pe nevinovatu', ca toata lumea stie de faza cu pariurile e imposibil ca tu sa nu stii :)

PS: Casio , banuiesc ca asta o sa fac.

Posted

Closed , nu stiu ce ai visat azi noapte.Manarii ? aberezi f mult.Nu a existat bug la pariuri , decat cel care nu iti da banii chiar daca pariezi (asta f rar) .Daca joci ca sa te distrezi ( ceea ce iti recomand sa faci) atunci raspunsul meu este sa joci.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...