Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest SiR-Roby

salut am o problema mi`a ramas contu pe server 2 blocat

Recommended Posts

Guest SiR-Roby
Posted

salut am luat dc si cand am vrut sa reintru imi aparea ca sunt conectat numele e -SiR-

Guest SiR-Roby
Posted

salut am luat dc si cand am vrut sa reintru imi aparea ca sunt conectat numele e -SiR-

s`a rezolvat intra dai move . sw si gata

mie nu`mi merge :( intru pe celelalte caractere dar cand incerc pe sm nu pot :( ce trebuie sa fac?

Guest SiR-Roby
Posted

intra pe un char secundar, scrie /1//move lorencia, dai sw si apasa alt+1.

am incercat nu merge :banghead:

Guest SiR-Roby
Posted

la majoritata a mers treaba asta .. :| mai incearca.

deci intru pe un caracter scriu /1//move lorencia sau select server intru iar pe cont si apas alt 1?

Posted

intri pe cont. alegi un character secundar. scrii /1//move lorencia si dai sw pe characterul ramas blocat pe server 2 (in cazul tau -SiR-) in timp ce dai sw apesi alt si 1 pana se conecteaza (muta in lorencia.)

Guest SiR-Roby
Posted

ms am reusit :D ar trebui solutia asta sa ajunga la informatii ca vad ca nimeni dn staf nu`si mai bate capul

Posted

mai si ziceti ca va raman caracterele blocate dak anumite persoane intra cu tot felul de hack-uri pt d/c deaia se blocheaza si serverul .....

Posted

mai si ziceti ca va raman caracterele blocate dak anumite persoane intra cu tot felul de hack-uri pt d/c deaia se blocheaza si serverul .....

problema cu sv nu e din cauza hack`urilor .... cred ca e din cauza incapacitatii de a sustine un anumit nr de playeri :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...