Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

buddd1ee

Salut

Recommended Posts

Posted

Am windows 7 enterprise pe 64 . Doresc sa las afk la mu si sa ma joc DOTA in acelasi timp dar am o problema. Bag mu in bara si intru in dota . Aici intervine problema ca imi sacadeaza mousul in dota . Alta problema ar mai fii chestia cu ALT + TAB in MU. Dau alt tab si mi se blocheaza explorer.exe . Daca dau sa intru in task manager imi iese din mu . Exista vreo solutie la ce am scris eu mai sus sau trebuie sa schimb sistemul de operare ? daca trebuie sa-l schimb care ar fii indicat ca sa mi recunoasca toti 8 gb rami si sa nu-mi faca absolut nici o problema ca pe versiunile vechi ???? ?? regards

Posted

Placa ta video de cat este .

Ce fel de rami ai si cati...?

Pe un sistem ca acesta ar mege :

Procesor 3.000

4 DDram III

Placa video pe DDram 3 / 1024,

Posted

ALT TAB nu merge in modul obisnuit in Mu. Pt a face switch intre instanta de joc si altceva, trebuie sa folosesti windows mode si sa utilizezi sistemul F12/F11 pt a minimiza, respectiv maximiza jocul . La 8 GB RAM nu ar trebui totusi sa-ti faca probleme cu exceptia cazului in care nu ai updatate driverele, chiar daca jocul este foarte prost optimizat si consuma enorm de multe resurse. Incearca varianta de w7 pe 32 bits sau sa-i dai low priority in procese.

Posted

ALT TAB nu merge in modul obisnuit in Mu. Pt a face switch intre instanta de joc si altceva, trebuie sa folosesti windows mode si sa utilizezi sistemul F12/F11 pt a minimiza, respectiv maximiza jocul . La 8 GB RAM nu ar trebui totusi sa-ti faca probleme cu exceptia cazului in care nu ai updatate driverele, chiar daca jocul este foarte prost optimizat si consuma enorm de multe resurse. Incearca varianta de w7 pe 32 bits sau sa-i dai low priority in procese.

Folosesc windows mode in MU il bag chiar si in bara si la fel imi face. Problema nu este de la drivere este de la faptul ca am jocul in bara si mi se blocheaza mousul in alt joc pentru 1 secunda. Varianta de w7 pe 32 de biti nu citeste toti ramii .

$efu_MG : am 12 gb DDRam 3 , placa video 1024 DDR 3 , procesor quad core. Atat mi-am dat si eu seama ca problema nu este de la pc este de la MU/ Sistemul de operare ! . Vreau sa ma joc neaparat dar vreau sa fac si alte lucruri in acelasi timp (spun asta pentru ca am un prieten care face la fel numai ca avem sisteme de operare si pc-uri diferite ) .

Apreciez ca mi-ati raspuns dar nu ma ajuta cu nimic :) . Astept o rezolvare chiar daca trebuie sa reinstalez win etc. . Regards

Posted

Ciudata problema ai :-??. Si eu am un pr cu pc mai bun si joaca mu si dota in acelasi timp. Daca are elite activate si tine apasat o tasta in dota (sau pasa s de mai multe ori) se blocheaza mouseul ptr 1-2 sec intr-un punct fix. Daca da F8 la elite(adica nu mai trage) ii merge normal. Dar din ce ai zis mai sus vad ca nu folosesti elite (cred eu) deoarece nu poti intra in task manager ca iti iese din joc (daca am inteles bine). Si el are windows tot pe 64 biti (W7 game edition). Din cauza sistemului de operare nu cred sa fie ;). Spune-mi ce alte programe mai folosesti in dota? (warkeys/dotakeys/customkeys etc)

Posted

Ciudata problema ai :-??. Si eu am un pr cu pc mai bun si joaca mu si dota in acelasi timp. Daca are elite activate si tine apasat o tasta in dota (sau pasa s de mai multe ori) se blocheaza mouseul ptr 1-2 sec intr-un punct fix. Daca da F8 la elite(adica nu mai trage) ii merge normal. Dar din ce ai zis mai sus vad ca nu folosesti elite (cred eu) deoarece nu poti intra in task manager ca iti iese din joc (daca am inteles bine). Si el are windows tot pe 64 biti (W7 game edition). Din cauza sistemului de operare nu cred sa fie ;). Spune-mi ce alte programe mai folosesti in dota? (warkeys/dotakeys/customkeys etc)

Aceasi problema o am si eu alexa. Nu folosesc elite ca nu am apucat , doar ce m-am apucat de server si sunt micutz :) . Am incercat si cu warkeys si fara warkeys la fel imi face. Am incercat sa inchid si toate programele active de mi-a mai ramas numai Mu si dota deschis si tot se opreste clickul pentru 1 secunda 2 .

Posted

Incearca sa reinstalezi driverele... Nu vad motiv la sistemul tau sa iti faca probleme + nu folosesti Elite...

Eu am un sistem 2 db dd III / procesor 3.000 quad/ placa video 512 ddr III. Si imi merge ambele fara nici o problema .. :dontknow:

Posted

Incearca sa reinstalezi driverele... Nu vad motiv la sistemul tau sa iti faca probleme + nu folosesti Elite...

Eu am un sistem 2 db dd III / procesor 3.000 quad/ placa video 512 ddr III. Si imi merge ambele fara nici o problema .. :dontknow:

Nu este de la drivere este de la win7 . O sa incerc alta versiune . Topic closed , ty.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...