Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

~abi~

care te picepi da un raspuns

Recommended Posts

Posted

dau in arena la fire si cand ajunge kundum la 0 nu mai da es.dc?nu am hop la agil si totusi nu mai da.pana acum cu el la 0 si dadea,acum am peste 6.5k agil si cand se beleste kundum canci es:).

Posted

raspunsul e f simplu : 5700 - 6500 merge es numai pe dino/unilia (tu esti la trecerea de pragul 6500 cand staful se termina scade attack speed-ul si intrii din nou in bug ) .Daca as stii cu ce staff au fost facute testele ti-as spune cu exactitate si ce iti mai trebuie sa nu se mai intample chestia asta,dar daca nu ma insel cu vreo 200 de puncte la agyl s-ar rezolva,daca nu atunci stai pe martoaga pana la urmatorul prag

Posted

raspunsul e f simplu : 5700 - 6500 merge es numai pe dino/unilia (tu esti la trecerea de pragul 6500 cand staful se termina scade attack speed-ul si intrii din nou in bug ) .Daca as stii cu ce staff au fost facute testele ti-as spune cu exactitate si ce iti mai trebuie sa nu se mai intample chestia asta,dar daca nu ma insel cu vreo 200 de puncte la agyl s-ar rezolva,daca nu atunci stai pe martoaga pana la urmatorul prag

5600 - 6500 merge es NUMAI calare pe uniria/dino

6550 - 8100 merge es normal

am 6650.cred ca ai dreptate,sper sa nu persiste ca e enrvanta rau problema asta.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...