Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PapiMG

Cont blocat la Intrare in Valley of Loren

Recommended Posts

Posted

Salut.

Am dat resetul, am facut lvl 11 si am vrut sa ma duc in lot. Cand sa intru din lorencia in Valley mi se blocheaza imaginea complet, nu mai merge nici-o tasta. Dau alt f4 la mu si acum cand incerc sa ma loghez imi spune Your Account is already connected. Dubios este faptul ca Dl-u nu este on ceea ce inseamna cred eu ca a ramas cumva contul logat pe server.

Am dat pm la ija cu situatia dar au trecut deja 4 ore si nu s-a rezolvat nimic.

Si nu, nu este altcineva pe cont.

Va rog sa rezolvati cat mai repede.

Multumesc anticipat

Guest marianDL
Posted

Salut.

Am dat resetul, am facut lvl 11 si am vrut sa ma duc in lot. Cand sa intru din lorencia in Valley mi se blocheaza imaginea complet, nu mai merge nici-o tasta. Dau alt f4 la mu si acum cand incerc sa ma loghez imi spune Your Account is already connected. Dubios este faptul ca Dl-u nu este on ceea ce inseamna cred eu ca a ramas cumva contul logat pe server.

Am dat pm la ija cu situatia dar au trecut deja 4 ore si nu s-a rezolvat nimic.

Si nu, nu este altcineva pe cont.

Va rog sa rezolvati cat mai repede.

Multumesc anticipat

si mie mi s-a intamplat la fel...eu am dat rr la pc si imediat s-a rezolvat..i*a vezi poate iti merge

Guest CeausescuPresedinte
Posted

si eu am mai patit asa , dar dupa 3-4 reincercari de logare si-a revenit :-?

Posted

nu e on nici pe srv 2 DL-ul ?

imi apare pe guild ca nu e logat deloc

Practic niciun character de pe cont nu este logat, doar contul este ,,logat in aer" pe server.

Chiar nu poate niciun admin sa dea disconnect la account?

Posted

nu mai stiu exact comanda cum este.

chiar daca ti se blocheaza caracterul in valey of loren cu acea comanda deblochezi si ti-l da direct in lorencia

dupa ce scri comanda

dai sw

si apesi alt+1

am sa revin si cu comanda

Posted

nu mai stiu exact comanda cum este.

chiar daca ti se blocheaza caracterul in valey of loren cu acea comanda deblochezi si ti-l da direct in lorencia

dupa ce scri comanda

dai sw

si apesi alt+1

am sa revin si cu comanda

Cum sa intre pe cont, cand nu se poate loga pe el ?:)) citeste inainte de a posta :violent:

p.s.

/1 /move lorencia
Posted

degeaba, tot nu ma pot loga

Dute si tu unde l-ai lasat ultima oara si vezi daca e acolo.Incearca sa ii dai pk sau sa ii faci lag poate pica...

Posted

am dat si la odyzzeus si la vdragos si la ija si la lancelot si nimic....

deja stau de 24 de ore cu charu blocat

Repet, niciun char nu este logat, rr la pc am dat, alta persoana a intrat sa intre pe cont, nici ea nu poate.

Contul este logat pe server...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...