Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sprynky

Problema

Recommended Posts

Posted

Am copiat si noul Launcher si patch... imi ruleaza jocu.. da din moment ce bag cont si pass..imi iau dc.. contu e facut pe db`u acesta ... pot sa spun k am acc lui Zaicooo el a spus k nu mai joaca si mi la cedat... nu inteleg de ce iau d.c.. eu stiam k dak bagi gresit acc sau pass a 3-a incercare iti da d.c .. nicidecum de prima data... daca stiti ceva spunetzi-mi si miecum pot rezolva aceasta problema ,,,

Posted

patchul iti face un folder.continutul acestui folder trebuie copiat in client,inlocuind fisierele existente.fix asa ai facut?

da am bagat patch dezarhivat in client

Posted

ce windous ai? ce antivirus folosesti? ce procesor, placa video ai?

Salut Hdd am wind7 antivirus avast ... procesor Intel core duo 1.83 Ghz T2400... si placa video de 256 mb nvidia

Multumesc

Posted

Salut Hdd am wind7 antivirus avast ... procesor Intel core duo 1.83 Ghz T2400... si placa video de 256 mb nvidia

Multumesc

bun.

incearca sa mai descarci odata clientul+ pachul, dezarhiveazale, copiaza toate fisierele din pach, mutale si inlocuiestele pe cele care le ai deja in folderul in care se afla jocul. dupa dai click 2 pe start s2> proprietati>compatibility>si bifeaza run as administrator.

daca ai antivirus dezactiveazal.

Posted

Multumesc

bun.

incearca sa mai descarci odata clientul+ pachul, dezarhiveazale, copiaza toate fisierele din pach, mutale si inlocuiestele pe cele care le ai deja in folderul in care se afla jocul. dupa dai click 2 pe start s2> proprietati>compatibility>si bifeaza run as administrator.

daca ai antivirus dezactiveazal.

oofff nu merge ma face sa ma las pagubash :-j... dar mai am un semn de intrebare... poate nici acc nu e bun .. admini imi putetzi spune dak contu Zaicooo mai e valabil...?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...