Bastia Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424272&pid=6014822&st=0&#entry6014822 nu pot decat trist sa ma amuz de de faptul ca exista o situatie penibila pe forum, prin asta nu vreau sa imi bat joc de nimeni si de munca nimanui dar acesta este adevarul. eu imi iau nefondata? este incredibil, nu stau la ora asta sa pun exemple de n si n plangeri in care nu s-a dat nefondata pentru diferite motive, vreau doar sa va explic cateva lucruri care pentru mine au logica: - decizile moderatorilor sunt cu totul diferite, la tot ce tine de decizii, ca sa nu mai zic ca in unele topicuri neimplicatii isi iau 5 zile (de la ija sigur nu scapa), alti moderatori dau ss foarte rar la neimplicati; - sunt deja prea multe cazurile de decizii luate de un moderator iar dupa reevaluare ss-urile au fost scoase, aici vreau sa vorbesc si de plangerile mele: @kitte, da nu sunt la prima plangere de ks golden, este a doua iar pentru ca la prima decizie ai dat 5 zile suspend iar Redemtion a revocat suspendul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=423345, din cate stiu eu, din cate este normal si ar trebui sa ramana normal asa, lega compensatiei nu se aplica in nici un domeniu, (stiti cand isi face un arbitru sportiv praf meciul? cand constata ca a gresit iar dupa face alte greseli si mai mari incercand sa reduca din efectul primei greseli, cea mai mare eroare pe care o poate face un arbitru, am facut primul stadiu de arbitraj pentru fotbal si stiu clar ce scrie in cartea de legislatie, ce ti se spune foarte clar!: ai gresit, asta e, mergi mai departe, nu compensezi!, ori poti face asta ori te apuci de alta meserie), daca in plangerea aia lucrurile erau mult mai neclare decat aici iar kitte a dat suspend, iar Redemtion l-a scos, oare nu trebuia sa-mi iau nefondata atunci? (daca da atunci nu inseamna ca trebuie sa-l primesc acum). - pentru oricine a jucat mu si a faut invazii in atlans, va intreb logic, pe moderatori, ce faci daca la invazie in atl3 in special unde mergi pe un culoar mic exista mai un user la scurta distanta in spatele tau? cine are dreptul la golden daca apare un golden in fata? nu ar fi logic ca primul sa aiba acest drept? asa am gandit eu lucrurile, dar pentru asa ceva mi-am luat nefondata, atunci intrebarea mea, la care vreau un raspuns, cine are dreptul la golden in aceste cazuri? poza singur este imposibil sa ai, atunci nu ar fi normal ca cel care ajunge primul sa-si ia goldenul? dupa plangerea mea nu este deloc asa, din contra, cel care este in urma ta are acelasi drepturi ca si tine la golden, in concluzie in toate aceste cazuri ai posibilitatea sa faci ks, sa dai pk, doar pentru a ramane tu cu goldenul pentru ca stii ca celalat user nu are cum sa aiba poza singur iar prin regulament iti este permis sa faci absolut ce vrei pentru ca nu exista nimeni care sa se poata lua de tine, atat timp cat ramane plangerea mea argument de baza pentru asta (se vede ca stau, nu sunt in miscare, ca atac, ca sunt atacat la randul meu de golden, se vede ducu1001 in miscare, pentru oricine care poate sa lege logic acele poze este mai mult ca si clar ca eu sunt primul care am ajuns la golden si consider ca mi-am castigat dreptul la el); va rog frumos daca prin explicatia mea nu am dreptate, sa ma corectati, atata timp cat se pot aduce argumente solide accept orice raspuns nefavorabil; daca in continuare ramane acelasi raspuns, nefondata, atunci rog moderatorii sa se consulte intre ei si sa se gandeasca daca regulamentul trebuie sau nu schimbat; ce se face in aceste cazuri? se aplica tehnica fair play intre jucatori, ceea ce este normal iar primul care ajunge la golden castiga dreptul de a-l ataca sau se aplica tehnica nesimtire ca si in cazul meu? Va dau un alt posibil caz, mai placut care nu este acoperit in regulament: un user vine din atl3 in jos, vede goldenul pe culoar, are o buna dexteritate si face poza din secunda in secunda, apare clar ca lumina zilei singur cu goldenul in poza iar dispre atl2 este un alt user cu aceasi dexteritate care apare singur cu goldenul, in acest caz, cine are dreptul la golden? Va rog sa nu radeti de mine si sa acceptati ca este plauzibil asa ceva si la fel ca si in cazul meu, nu este acoperit in regulament acest lucru, atunci poate ca ar trebui revizuit regulamentul cu cine si cum are dreptul la golden! (nu vreau sa considerati ca scriu aiurea, prin cazul meu si cel explicat mai sus se vede clar ca exista goluri in regulament, iar daca este sa compar ca sa nu ma considerati absurd, in legislatia de arbitraj exista explicatii pentru orice este posibil sau nu sa se intample, de exemplu ce faci daca bati autul de 6 metri si este un vant atat de puternic si mingea din aer intra direct in poarta? lasi gol? nu, este corner pentru echipa adversa, acum pentru cei care se uita constant la meciuri, ati vazut vreodata asa ceva in realitate? eu nu!, sau ce se intampla daca o echipa joaca cu un jucator in plus care nu este trecut in primul 11 din teren iar arbitrii nu observa asta la timp iar al 12-lea jucator marcheaza un gol regulamentar, ce se intampla? se valideaza golul, se elimina jucatorul in plus, iar dupa meci echipa in cauza va pierde meciul la masa verde cu 3-0; ati vazut asa ceva in realitate? Eu nu!, dar este acoperit in regulament! imi cer scuze daca ofensez pe cineva, dar rog frumos un moderator global sa raspunda final (de exemplu o decizie luata de Odyzzeus nu as avea curaj sa o contestez din respectul si increderea care o am in acel om), daca alti moderatori vor sa raspunda la ceea ce am scris aici, ii rog doar sa nu inchida topicul pana la un raspuns final, iar daca decizia finala este aceasi, nefondata, atunci am sa vin cu argumente si dovezi evidente prin care decizile moderatorilor sunt cu totul diferite iar pentru asta, desi nu este dreptul meu sa propun, este doar o sugestie care cred ca ar ajuta comunitatea link mania, propun o sedinta intre moderatori prin care sa se stabileasca o regula scrisa sau nu cu care sa fie toti moderatori de acord cel putin cu aplicare suspendurilor pentru neimplicati (doar un exemplu), unde nu exista sub nici o forma egalitate in decizii. o ultima precizare cu care voi incheia aceasta reevaluare, imi cer scuze daca pentru mine punctualitatea este un principiu de baza, sau poate pentru ca traiesc in Franta unde nici pe departe nu poti compara accentul pus pe seriozitate, punctualitate in orice loc de munca (fata de Romania), am fost postat pentru speed, am cerut vanatoare pentru ca pentru mine sa intri intr-un party si sa filmezi pe cineva si dupa sa iesi, este poate putin cam evident ca nu te intereseaza xp sau altceva, te intereseaza un unghi bun de filmare, daca nu se incadreaza in vanatoare, nu stiu in ce altceva se poate incadra, au trecut 9 zile nici un raspuns, am dat pm la -ija- prin care l-am rugat frumos daca poate sa verifice logurile, nici un raspuns, l-am rugat pe -ija- exact cand a intrat pe joc si eram in noria, nici un raspuns, desi era on pentru ca vorbea cu alti useri, nu ma deranjeaza acest nici un raspuns atat timp cat ceea ce rog se duce la bun sfarsit, dar nici un raspuns + neverificare loguri, as putea spune rautacios ca este dezinteres, lucur pe care nu am sa-l spun pentru ca inteleg ca un moderator are si viata privata, si servici, si familie si nu poate sta toata ziua sa verifice loguri, sunt de acord cu asta, atunci nu ar fi frumos un raspuns la pm prin care sa se zica ceva de genul: "va mai dura cateva zile, maxim 10 pana la verificare, multumesc pentru intelegere" si ar fi mai mult ca suficient sa inteleg! Cu respect din Corsica, Bastia T.
Bastia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 am gasit un caz similar, poza cu goldenul cand sunt ambi useri in ea... stiam ca am vazut un caz mediatizat asemanator http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=380623&hl=silphy&st=0 pentru ce este scris cu rosu am crezut eu ca am tot dreptul la golden si pot posta pentru ks, oricum am lasatgolden si bok, pentru ca stia ca altfel ma va posta ducu, nu sunt foarte iubit in angelik sau royal http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=380623&view=findpost&p=5344706 rezultatul plangerii = 5 zile ss ks la golden, eu unde am gresit de am luat nefondata, am mai fost postat pentru ceva similar, pentru ca nu sunt un disperat dupa bok-uri, nu am stat cu mana pe ps ps, eram in fata lui costy_VL golden in drepata, el a mers pe sus, eu putin mai jos, a prins poza buna, mi-a dat ss, desi stie bine ca eram in fata lui, imi fine am stat 5 zile, acum sa mai stau 5 zile cand nu merit doar pentru ca regulamentul nu se poate interpreta in spiritul dreptatii nu al fiecarei virgule din el... (daca tot am comparat cu fotbalul, "orice faza controversata care poate sau nu poate sa fie acoperita de regulament in favoarea unui jucator, echipe, in aceste czauri arbitrul are ultimul cuvant"! Eu stiam ceva de genul si aici, moderatorul are ultimul cuvant!) o dimineata placuta all
GanjaBoy Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Iti spun eu pentru ce ai luat nefondata Inainte de a face o plangere impotriva unu player, gasesc normal sa mai citesti odata regulament, dar tu ca esti un player vechi stii ca iti trebuie un printscreen singur cu goldenul, dar ce ai zis? lasa ca merge..ai luat nefondata ca de acum inainte, inainte sa faci un topic la plangeri sa citesti bine regulamentul si sa fii sigur ca ai toate pozele bune, astfel incat sa nu mai iei nefondata. P.S. Suspendul e acordat corect, si il meritai :tiphat:
ija4ok Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Vad ca vii cu exemple din 2010 :) Cel care a venit primul la golden castiga dreptul de primul venit (Print in care este singur cu goldenul) Odata cu rr la db a fost schimbat regulamentul ca sa nu avem discutii de genul " eu eram la 1 m in fata". Suspendul primit pentru nefondata este corect si ramane. (inchid topicul, daca vrea ody poate sa-ti raspunda si cu topicul inchis). legat de plangerea cu speed, am verificat stiu ce a fost si cum a fost, asteapta sa postez acolo. Cu respect din Romania, -ija-.
Odyzzeus Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Am citit si PM-ul, dar o sa raspund aici, daca ai facut si topic. Regula pe care nu ai respectat-o tu e in vigoare de la inceputul bazei de date. Forma ei actuala este rezultatul unor adaptari pe care am vrut sa le facem in scopul evitarii unor situatii ambigue pe care le-am rezolvat de-alungul vremii in plangeri cu goldeni. Ai dreptate, in trecut se luau de bune si poze cu 2,3 caractere la golden, daca din ele reiesea cine a ajuns primul la el. Dar in multe cazuri era discutabil cine a ajuns cand. Erau cazuri cand ambii implicati aveau poza cu acelasi golden, alteori mai apareau buguri visuale etc. Am vrut sa ne scutim de toate astea asa ca am modificat regula. De data asta ai gresit, suspendul e corect.