Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest CeausescuPresedinte

in legatura cu

Recommended Posts

Posted

bun acu eu nu vreau sa par nesimtit si nici insistent , dar cred ca e suficient 2 saptamani ca sa reglati si voi statusul nu ?

macar sa se actualizeze lvl si rr ca puncte pe mine putin ma intereseaza , dar lvl si rr-urile cred ca ati putea sa va dati si voi atat interes

ce sa mai zic un db splendid :) sa inceput cu stangu se continua cu stangul si poate o sa si incheiem cu stangul ^_^ ca doar suntem stangacii :D

Posted

mai multe de 3 luni nu-i mai dau la serveru asta :))

nu vezi ca nici un rr la server nu s-a mai dat de o luna+?

poi e greu sa dai rr la srv :))

Mai sunt si linkmaniaci carora le place ce se intampla aici

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424255&view=findpost&p=6013368

^_^

Un rr la srv ar rezolva si prob cu statusu dar nah... La invazii nu mai e loc ca toti au invaziile notate ce sa mai interes maxim..

Posted

Server de kakat ,ce va tot nacajiti sa scrieti cu status si altele nu vedeti de cand sa dechis nu isi pune nnimeni interesul in el :pumn::pumn:

Guest avocat_srl
Posted

nu se mai pot face conturi de 2 luni

acum nici statusul nu mai merge de vreo 2 saptamani

rezolvati si voi toate astea sau ...? incompetenta isi pune amprenta

Posted

Nu are cine sa se ocupe de server din cate se vede . Cum credeti ca se va rezolva statusul cand stafful cauta 2 tehnicieni pentru MuOnline. Nu pedejaba ii cauta ii cauta cu scopul de a rezolva toate problemele aparute momentan inclusiv statusul..

Probabil cu RR Server s-ar rezolva statusul dar ma indoiesc , mi cunoscuta problema asta si e o metoda usoara de rezolvat daca ar sta careva 10 min sa incerce...

Un sfat pentru staff " asta daca sunt bagat in seama" : Inchideti serveru pe durata de o ora cam asa. , Salvati DBUL actual Dati un restore db faceti un db nou. Creati 1 character sau 2 cate doriti bagati xpu de 1000x doar pentru teste si doar Staful sa poata juca pe dbul acela dati un restart urmariti statusul si veti vedea ca merge , Dupa aceasta inchideti putin SQL serverul , stergeti dbul nou creat si dati copy/paste la dbul care este acuma si problema ar trebui sa se rezolva cu statusul. Nu spun chestia asta aiurea dar am avut si eu problema asta la un server de MuOnline , defapt acea-si versiune de server si GameServer care sunt in momentul acesta si pe serverul acesta si am rezolvato cum am mentionat mai sus. Dupa asta nu am mai avut probleme cu statusul / Ranking ... :dontknow:

Guest avocat_srl
Posted

un raspuns ceva din partea staffului? bineinteles in afara de clasicul "curand"

Guest SiR-Roby
Posted

e usor sa critici e greu sa faci ceva:) peste tot numai topicuri de criticat nici 1 care sa se ofere sa ajuge in cel mai bun caz sa dea un sfat

Posted

e usor sa critici e greu sa faci ceva:) peste tot numai topicuri de criticat nici 1 care sa se ofere sa ajuge in cel mai bun caz sa dea un sfat

cand le oferi ajutor , iti intorc spatele ca vezi doamne ei le stiu pe toate , nu e chiar asa cum crezi tu :) lumea vrea sa ii ajute , ei nu accepta ajutorul ca sunt prea aroganti parerea mea (aici fac referire doar la unii nu generalizez)

si daca te uiti mai atent in topicul asta , li sa oferit o solutie , dar cine sa o mai faca si pe aia :) ca nu este efectiv , sunt prea multi pe sectiunea plangeri sa arunce cu suspendurii , si niciunul sa se ocupe de server tehnic vorbind

Guest SiR-Roby
Posted

cand le oferi ajutor , iti intorc spatele ca vezi doamne ei le stiu pe toate , nu e chiar asa cum crezi tu :) lumea vrea sa ii ajute , ei nu accepta ajutorul ca sunt prea aroganti parerea mea (aici fac referire doar la unii nu generalizez)

si daca te uiti mai atent in topicul asta , li sa oferit o solutie , dar cine sa o mai faca si pe aia :) ca nu este efectiv , sunt prea multi pe sectiunea plangeri sa arunce cu suspendurii , si niciunul sa se ocupe de server tehnic vorbind

atunci e trist linkmania e un server cu traditie sa zic asa :) iar mu e un joc dn ce in ce mai putin jucat .. dar totusi linkmania e destul de cunoscut pt durata lui are potential inca...pacat ca apar probleme gen status, gen disconect ,gen conturi, gen merge speed, gen merge 1 hit, gen mu guard mananca ff mult dn procesor si nu e practic bun de nimic nu e nimic ce impiedica ... trist :)

Posted

Momentan nu cred ca este cineva care sa se poata ocupa de server... Daca ar fi cineva ar fi rezolvat statusul de mult...

Dar problema se va rezolva ,,, mai greu dar o vor face ... :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...