Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mutulik4u

Nesimtire

Recommended Posts

Posted

a intrebat daca suntem on-deci preluare iese din discutie

nick Adelina-fost Achile

nu stiu daca se da wan pt ca postez si nici nu conteaza ca intru rar aici:)

dar eu o consider vanatoare asta..daca nu nesimtire din partea lui fane

sunt jucatori care nu rezista far elf in party..si sa dai duel doar ca sa faci rau eu consider ca trebuie macar avertizat.

a oprit 2 oameni care dadeau pe spot

AFK este pedepsit de admini cand te prinde..nu este nevoie de fapte "eroice" din partea lui "fanica"

pacat ca nu mai sunt jucatorii de valoare care intelegeau acest joc si il respectau

Multumesc!

Posted

am uitat 2 lucruri.

daca dau /reoff si ma trezesc in arena ca uit sa scot cu suspend(prefer sa nu bag)

se poate revenii si cu alte printu de la cei din party daca este necesar.(print cu duel de la fane)

Multumesc

Guest BursucJr
Posted

:)) HAIOSII Guildului Acvila :)) deaia exista /re off :)) si e Kanturu ,nu se pedepseste e a 2 oara cand ma posteaza aiurea ,.. CER NEFONDATA si CER SA SE DEA DE DATA ASTA ,...Ceea ce fac membri Acvila se numeste "Vanatoare" ,..exemplele pot continua...http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424122

Posted

:)) HAIOSII Guildului Acvila :)) deaia exista /re off :)) si e Kanturu ,nu se pedepseste e a 2 oara cand ma posteaza aiurea ,.. CER NEFONDATA si CER SA SE DEA DE DATA ASTA ,...Ceea ce fac membri Acvila se numeste "Vanatoare" ,..exemplele pot continua...http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=424122

dai un link in care dovesti ca ai scapat si totodata ce creier mic poti avea.

insulti inclusiv pe forum..se vede clar in link-ul postat de tine

imi asum postarea de catre karda si apelez la cei 7 ani de acasa a tuturor jucatorilor de pe link

nu este normal sa se vb in acest fel si sa se procedeze in acest fel

Multumesc

Guest BursucJr
Posted

Avocatii ,..Luati loc,..sunteti din oficiu...:1. da spooK , vi cu acuzatii nefondate,ai print ceva,...cine a dat summon a dat pe buna dreptate,..ai gresit te-a ars,...in locu lui ai fi facut la fel ,e criza de exp.

2. nu e nesimtire,gm`u guilei "Acvila" asa proceda dadea duel la toata guilda "Ruthless" (am avut de unde invata,numai ca noi nu am postat...nu facem din tantar armasar..)

3. si sa nu mai vb. de nesimtire facuta de spooK , Lord ,Eagles,..eu nu postez daca se vine cu prel. din 10 in 10 min,...nu aberez si nu "deranjez" modelatoru pt. astfel de postari irelevante. (numai ca noi nu am postat...nu facem din tantar armasar )

Asa ca dragi avocati sper ca modelatoru` care va rezolva aceasta plangere sa va dea un warn si tie dl. KardamooN lasa vanatoarea,nu e frumos cum procedezi macar de nu se vedea discutia dupa chat party...

:peace:

:closed:

Posted

bursuc cu ce e vanatoare k vine si-mi da duel? nu ma lasa sa cresc linistit pe spot? si +nu am de ce sa vanez cred ca este a 2-a oara cand postez pe cineva.. si ce ma intereseaza pe mine ce face altcineva? care e problema sa se vada nu ma ascund cu nimic si ia si tu un loc domnul avocat! astept decizia

Posted

2. nu e nesimtire,gm`u guilei "Acvila" asa proceda dadea duel la toata guilda "Ruthless" (am avut de unde invata,numai ca noi nu am postat...nu facem din tantar armasar..)

Ceva Dovezi???

Posted

Avocatii ,..Luati loc,..sunteti din oficiu...:1. da spooK , vi cu acuzatii nefondate,ai print ceva,...cine a dat summon a dat pe buna dreptate,..ai gresit te-a ars,...in locu lui ai fi facut la fel ,e criza de exp.

3. si sa nu mai vb. de nesimtire facuta de spooK , Lord ,Eagles,..eu nu postez daca se vine cu prel. din 10 in 10 min,...nu aberez si nu "deranjez" modelatoru pt. astfel de postari irelevante. (numai ca noi nu am postat...nu facem din tantar armasar )

Asa ca dragi avocati sper ca modelatoru` care va rezolva aceasta plangere sa va dea un warn si tie dl. KardamooN lasa vanatoarea,nu e frumos cum procedezi macar de nu se vedea discutia dupa chat party...

:peace:

1-s-a dat cu parerea fara comentarii de genul insultelor

2-nu stiu ce legature are gm-ul Acvila sau ori care altu care zici ca ti-a facut rau....aici se vb de ce ai facut tu

3-decent ar fi sa iti dai cu parerea strict de joc si de faza in care esti implicat fara sa mai spui unui admin ce sa faca..,cred ca au si ei o mica idee de jocul asta :)

tin sa mentionez ca eu si spook nu sunt in conditii bune deloc..nu pot decat sa apreciez sinceritatea lui...(dar uit repede spook) :)

iar ambee era cu yooo sau cum are nickul pe spot..dar a murit in momentul in care dupa duel..cineva ia dat pk si se lauda pe post ca murim din ref lui(ambe fiind afk) -asta nu este acuzatie..tine doar de caracter fane

Guest BursucJr
Posted

CINE DRACU E AMBE ? :o ,ba baieti ,..stop spam,...aburim modelatoru pt. un nimic.... atata spam pt. o plangere de nesimtire.....ok asta e iau ss STOP SPAM,..pana la decizie...DECI STOP SPAM !!!!!!!!!!!!!!

Guest BursucJr
Posted

ia zi tu Fanele de ce dadeai duelurile astea daca tot intrebai lumea de afk?

Pt.ca si ei au procedat la fel,..dar nu am stat sa fac printuri.....si scriam afk pt programu de afk,...sa ii trezesc >:)

Daca tot ii deranjam si nu vroiau sa mai continui putea sa scrie pur si simplu /re off si numai se ajungea pe forum ,..cu plangeri banale... :peace:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...