Bobo ;x Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Numele meu în joc : Dinero Numele EXACT celui pe care îl reclam : The_StAr Screenshot-uri : Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri) : Aveam wanted si mai eram cu ShapeShifter,Alezander,MrT,ii luam toata viata lui The_Star iar el fuge repede si isi ia hp,cum se vede si in ss. Admini pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau) : Dragos,sNs,Woozie,krystu Martori : ShapeShifter,MrT,Alezander
FALLEN Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Era styler cu sns pe sus pe la voi si va si omorat, acolo ai pus tinta pt a ma vana,pt ca nici nu eram pe partea aia ci pe partea cealalta, va omorat si am plecat, eu nu vam mai atacat, mam retras. #Nu sunt non fp-ist, nu am nici o abatere de genu, daca ma crede cnv, e bine..daca nu asta e.Nu aveam ce sa pierd daca ma omorai ;)
Bobo ;x Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 sns nu era....eri tu cu mai un F.B.I jos acolo si ShapeShifter ti-a lasat putin la viata...si ai fugit sa iti bagi viata..!
FALLEN Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 sns nu era....eri tu cu mai un F.B.I jos acolo si ShapeShifter ti-a lasat putin la viata...si ai fugit sa iti bagi viata..! ba era si sNs, crezi ce vrei nu sunt genu sa incalc regulamentu dar asta e sns nu era....eri tu cu mai un F.B.I jos acolo si ShapeShifter ti-a lasat putin la viata...si ai fugit sa iti bagi viata..! ba era si sNs, crezi ce vrei nu sunt genu sa incalc regulamentu dar asta e tu erai inauntru se vede si in pozele tale ca ai baut soda ! Nu mai posta asteapta decidea unui moderator ! e non fp sa iti iei hp in timpu unui war etc..... LE: Am zis eu ca nu am gresit? am gresit asta e, intentia mea a fost alta dar asta e, nu mai incerca sa pari important ca nuti iese.
Bobo ;x Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 sns nu era....eri tu cu mai un F.B.I jos acolo si ShapeShifter ti-a lasat putin la viata...si ai fugit sa iti bagi viata..! ba era si sNs, crezi ce vrei nu sunt genu sa incalc regulamentu dar asta e tu erai inauntru se vede si in pozele tale ca ai baut soda ! Nu mai posta asteapta decidea unui moderator ! e non fp sa iti iei hp in timpu unui war etc.....
BAdu Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Vad ca tu nici macar nu te sinchiseai sa il omori.. Ai vazut ca ia soda si repede poze poze... Ia mai participati si la actiune cand reclamati pe cineva.. Nici macar nu i-ai scris numele exact cand in regulamentul sectiunii este precizat clar. Sa nu mai vad plangeri de genu. The_StaR nu primeste nimic. A da, data viitoare cand mai faceti freechat intr-o plangere veti fi sanctionati amandoi cu warn up. Closed.