kavalla Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Salut , nu stiu daca am postat bine si rog un moderator in caz de nu am postat bine sa imi mute topicul . Asadar am nevoie de niste sugestii . La istorie am un proiect numit "Istoria in imagini" . Trebuie sa fac un filmulet cu imaginie ( monumente , oameni , viata cotidiana ) si pe fundal trebuie sa pun o melodie si nu stiu ce melodie ar merge . Si de aceea va rog pe voi sa imi spuneti cateva melodii adecvate acestui proiect . Multumesc .
Guest Bryce. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Nu-mi pot da seama,ce muzica sa-ti sugerez si sa-ti placa ..nu stiu ce sa spun ,viziteaza google-ul . ( Nu-mi permite sa-ti trasez un Video ,nu am accesabilitatea din cauza Posturilor,imi pare rau .Acaseaza-te de sugestia mea
kavalla Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Pai muzica simpla , fara versuri , poti pune numele la melodie nu videoul .
Shadow * ClimaCool Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Coloana sonora de la Gladiator, aia merge cam oriunde :)
kavalla Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Da asa este , chiar foarte buna , astept si alte sugestii daca nu , TC !
Weed Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Daca vrei sa captezi atentia incearca Clint Mansell - Requiem for a Dream :lol:
HEdy Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 crezi ca s-ar potrivi? E lenta, si nu prea deranjeaza.
kavalla Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Foarte bune , o sa vad si ce poze fac si o sa aleg care se potriveste , Multumesc ! TC.
TheD@rk Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 De obicei merge cele lente si clasice acum cum crezi tu.... ;)