Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest .:AleX:.

Cont

Recommended Posts

Posted

nu mai sperati pana nu se poate rezolva prob cu dc nu se va da drumu :) si prob nu se poate rezolva cel putin nu prea curand ca sa nu zic niciodata . imi pare rau pt cei care nu au apucat sa`si faca conturi incercati pe la prieteni poate ei au facut mai multe

Posted

Frate da chestia asta chiar dureaza extrem de mult .... vrem si noi sa jucam, chiar nu se gandeste nimeni ?

Linkmania isi pierde playerii cu treaba asta ...

Posted

Frate da chestia asta chiar dureaza extrem de mult .... vrem si noi sa jucam, chiar nu se gandeste nimeni ?

Linkmania isi pierde playerii cu treaba asta ...

oricum sunt pline spoturile :-j suntem 400 on, nu cred ca pierde nimeni nimic :-j

Guest -nFs-ValY
Posted

Eh ar fi o minune sa piarda link playeri :)) oricati sar lasa in 2 zile maxim sa'r reapuca ..:))

Eu m-am lasat si nu m-am mai reapucat . Am un an de cand m-am lasat de drogul asta si nu-mi doresc sa incep iar :))

Posted

totusi ceva noutati in ceea ce priveste serverul asta?

problema cu elite nu s-a rezolvat, alt mu-guard nu s-a bagat, mai nou nici statusul nu mai merge.. ce se intampla?

Guest corcodelia
Posted

e greu sa rezolvi ceva rapid atata timp cat nu esti stimulat financiar...sau poate ca ma insel eu...

Posted

e greu sa rezolvi ceva rapid atata timp cat nu esti stimulat financiar...sau poate ca ma insel eu...

rapid? cine a spus ca trebuie rezolvat rapid? problemele astea sunt de cand s-a deschis serverul..

Posted

Am o mica problema nu imi trebuie cont imi voi face singur voi munci dar nu stiu de pe ce site desarc mu linkmania s2 pt ca nu gasesc nici unde pe forum descarcati/dati download ma ajuta si pe mn cnv imi zice cum descarc mu-ul acesta?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...