Silviu. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ... doream sa preiau si dintro data am vazut cum vine bk-u prin zid.. a venit de 3 ori asa iar dupa aceea nu a mai aparut probabil ca sia dat seama ca eram pe spot si nu sia terminat aplicatia... Dovezile sunt relevante si daca nu sar putea verifica :) O zi buna :tiphat: http://imageshack.us/photo/my-images/545/screen100807520002.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/846/screen100807520003.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/266/screen100807530004.jpg/
Guest Ing3r_Draq Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Eu nu inteleg pe ce baza m`ai postat ...dar se poate verifica...
Guest Ing3r_Draq Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Si as dorii ca dupa ce voi fii declarat nevinovat sa i se dea si acestui individ un avertisment ...Macar o mica nefondata acolo...sa se aleaga totusi cu ceva... :))
turion Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 up ai fost cam nesimtit azii dimineata imi pare rau ca nu ti-am facut print cu gt
Silviu. Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 ok MS :tiphat: :beer: ija de data aste te rog frumos uitate de unde a dat move kanturu 1\2\3 .. pana la spot in cat timp a ajuns .. ptr ca daca nici el nu ia ss ... e ceva necurat la mijloc :))) in primul rand este logic.. pe unde a venit si se ducea inapoi se termina plansa :)) .. + ca in al3lea print nici nu mai era pe spot.. :)) PS: acum am observat el deja ajunsese pe coordonatele unde a dat gt si sa miscat (ptr ca trebuie sa dai de 2 ori cu //gt si la dat inapoi.. ptr ca daca observati in prima poza este mai in departat decat in a 2a...] :tiphat:
Guest Ing3r_Draq Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Amice...termina drq cu prostiile...nu vezi ca esti butu serverului.... In primu rand nu am ce sa`ti explic tie...ti`am zis doar atat ... "N`am dat //gt " ...ai incercat sa ma momesti pe pm ...sa`ti dau iteme...sa retragi.... ce`ai crezut? Poate o halesc ah, sa`mi faci o poza ...sa recunosc ceva ce n`am facut? Nu vezi ca numai la vanatoare stai? Chiar astept sa vad ce parere are ija (sau orice alt moderator) ...si sa`ti dea o mica vacanta si pe BKnight...
Silviu. Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 eu nu stau la vanatoare am vrut sa fac preluare si mia sarit in ochi ca ai dat gt :)
Guest Ing3r_Draq Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 up ai fost cam nesimtit azii dimineata imi pare rau ca nu ti-am facut print cu gt Tu cine esti si care mai e si problema ta? Eu nu inteleg cum puteti face niste afirmatii, care n`au o dovada stabila? Chiar nu va inteleg... Din lipsa de ocupatie banuiesc....apucati`va mah si tu si restu ca tine de un ciorap...luati`va andrele...
Guest Ing3r_Draq Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 eu nu stau la vanatoare am vrut sa fac preluare si mia sarit in ochi ca ai dat gt :) Aha...sa i`o zici lu surdu pe`asta ...ca mutu n`aude... Ce "ti`a sarit in ochi" ? ca si cum ti s`a parut... Tu nu vezi ca nici tu nu mai stii ce sa mai zici... Dute baiatule ... Dute tare...si nu te mai intoarce never...
Silviu. Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 mia sarit in ochi cum dintro data u vii din spre kanturu3 pe unde nu poti sa mergi ca e capat de plansa ... :) defapt stii si tu despre ce vb nu o mai fa pe nevinovatu, in prima poza nici nu ai cum sa ajungi acolo si sa mai fii si inclinat (adica sa mergi mai departe) :tiphat:
=Cashis= Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 mia sarit in ochi cum dintro data u vii din spre kanturu3 pe unde nu poti sa mergi ca e capat de plansa ... :) defapt stii si tu despre ce vb nu o mai fa pe nevinovatu, in prima poza nici nu ai cum sa ajungi acolo si sa mai fii si inclinat (adica sa mergi mai departe) :tiphat: de lag ai auzit ?
Guest Ing3r_Draq Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 mia sarit in ochi cum dintro data u vii din spre kanturu3 pe unde nu poti sa mergi ca e capat de plansa ... :) defapt stii si tu despre ce vb nu o mai fa pe nevinovatu, in prima poza nici nu ai cum sa ajungi acolo si sa mai fii si inclinat (adica sa mergi mai departe) :tiphat: de lag ai auzit ? Lasa`l ma ...nu va mai bateti capu... ca omu e precum femeile....se bazeaza pe partea sentimentala...feelinguri.... Nu e si el barbat sa mai gandeasca si logic... P.S. Chiar nu am de ce sa fac pe nevinovatul :violent:
Silviu. Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 hai ca deja o dai in jigniri si nu e frumos,lag sa ai la ce ca mergi in afara hartii ?:)) nu stiu care nu e logic dintre noi de aici :tiphat:
Guest Ing3r_Draq Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 hai ca deja o dai in jigniri si nu e frumos,lag sa ai la ce ca mergi in afara hartii ?:)) nu stiu care nu e logic dintre noi de aici :tiphat: Nu te`a jignit nimenit...Ti`am spus ca suferi....Dar nush de ce`mi bat capu cu tine...
cyrax Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 cred ca a dat gt si cu elfa Bianca pe 16 oct i-am dat pm lui ija dar inca nu a raspuns
Guest CoxAlb Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 l`am vazut si eu de cateva ori cu gt,dar n`am zis nimic.imi spun parearea aici....chiar meriti :)
ija4ok Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ing3rashuL permanent pentru /gt. Nu va potoliti.