Redeem Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Guild pentru jucatori pour plaisir recruteaza: -membri activi, orice lvl. Reguli: -fara trade-uri in guild, trade-urile se fac pe pm; -nu se accepta folosirea de programe interzise de regulament; -limbaj decent si comportament fair play fata de colegii de guild si fata de ceilalti jucatori; -conflictele vor fi aduse in vederea unui ofiter sau a liderului de guild inainte de a se apela la alte metode, in cazul in care nu puteti rezolva singuri pe cale amiabila; -in caz de inactivitate anuntati un ofiter. Va astept(am)! Alianta: -Scarlet -cdcd -Teroare -SOUTH -Glorious
Redeem Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Beneficii: -eventuri in guild cand se va ajunge la un numar decent de membri; -party-uri in guild; -atmosfera placuta, fara scandaluri.
Redeem Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Update Ally: Ang3liK PS: Buna, Gina si multumesc de urare!
*Guard* Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 pana nu dau drumul la conturi nu prea ai ce sa recrutezi :)
Lancelot Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Beneficii: -eventuri in guild cand se va ajunge la un numar decent de membri; -party-uri in guild; -atmosfera placuta, fara scandaluri. nush ce sa zic nush ce sa zic suna a Raiu pe pamant :D Bafta ..u old lonley wolf u
steffX! Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Beneficii: -eventuri in guild cand se va ajunge la un numar decent de membri; -party-uri in guild; -atmosfera placuta, fara scandaluri. Rareori mai vezi pe cineva ( un Guild Master ) care sa mai faca asa ceva , chiar imi place ce vad .. :D Neata la toata lumea .
thoricik Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mult succes :-* sa ai parte de persoane cu capul pe umeri, amuzante si care sa merite sa fie sub "comanda" ta :tiphat:
Redeem Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Imi face placere sa mai vad nume cunoscute pe aici, ms, theo!